Tigeren kommer?

21 spørgsmål om kærlighed (Bittebitte)

IMG_9101

I denne uge har jeg fået Christina fra bloggen Bittebitte til at svare på mine 21 spørgsmål.

Christina er 26 og gammel og arbejder som “blog community manager” hos Bloggers Delight. Det er altså hende, der skal sørge for at netværkets ca. 250 premiumbloggere (deriblandt undertegnede) har det godt – ligesom hun står for at rekruttere nye bloggere til netværket. De opgaver klarer hun pissegodt – og jeg forstår godt hvorfor. Christina har nemlig den mest sindssyge energi. Jeg synes i virkeligheden at udtrykket “god energi” brugt om mennesker, er en lillesmule irriterende. Men lige med Christina, så er det altså den bedste måde at beskrive hende på. Hun er altid et stort smil, hun griner endnu højere end hun snakker – og det er fuldstændig umuligt ikke at blive i godt humør når man er i hendes selskab.

Så han er en heldig (og måske lidt træt) mand – Martin, som er hendes kæreste gennem fem år og som hun siger disse ord om:

HVOR MØDTE I FØRSTE GANG HINANDEN?
Vi mødte hinanden en del år før vi blev kærester. Til fester hos fælles venner. Der har faktisk været billeder af ham på bloggen, flere år inden vi fandt sammen – ret sjovt :) Men aller første gang jeg så ham var til en nytårsfest 2007/2008. Læs historien HER.

HVOR LANG TID GIK DER FØR I BLEV KÆRESTER?
Fra vi mødte hinanden første gang (førnævnte nytårsfest) og til vi var sammen, gik der 4 år.

HVEM SCOREDE HVEM?
Det var helt klart ham der scorede mig. Jeg faldt pladask for ham! Og så gik kampen ellers ind – ham MÅTTE jeg få overtalt til at blive min kæreste.

unnamed

HVEM SAGDE FØRST “JEG ELSKER DIG”?
Det gjorde jeg, på vores første kæreste ferie til Tenerife. Der havde vi kun været sammen i 4-5 måneder. Jeg havde taget mod til mig hele ugen og i slutningen af ferien fik jeg så sagt det, imens vi lå og puttede i sengen en aften. Hans svar var: “Jeg VIDSTE bare du ville sige det på denne her tur. Jeg elsker sku’ da også dig”.

HVORNÅR VIDSTE DU AT HAN VAR “THE ONE”?
Til den fest hvor vi kyssede for første gang (februar 2011). Der tænkte jeg bare: Det her er Min Mand!

HVORNÅR OG HVORDAN MØDTE DU HANS FORÆLDRE FØRSTE GANG?
Det har nok været nogle måneder inde i vores forhold. Hans forældre bor et stykke fra København, så det indebar både middag og overnatning. En ret stor mundfuld når man skal møde svigermekaniken for første gang. Jeg kan huske jeg var overdrevet nervøs og spildte sovs udover min hvide skjorte da vi sad og spiste. Haha! Næste morgen da jeg vågnede, hang min skjorte til tørre ude i haven, min nye svigermor havde ordnet pletten for mig. Jeg var solgt! ;) De var jo skide søde og kærlige mennesker.

156654_531433296870417_674108626_n

HVOR ER I HVER ISÆR VOKSET OP?
Manden er født og opvokset i Vordinborg på Syd Sjælland. Jeg er født og opvokset i Lyngby (hvor vi mødte hinanden på vores dengang fælles arbejdsplads).

HVORDAN VAR JERES BRYLLUP – ELLER HVORDAN DRØMMER DU OM AT DET BLIVER?
Det er nok mest mig der drømmer om forlovelse og bryllup – jeg er ret romantisk anlagt ;)

Kunne rigtig godt tænke mig at sige “JA” i den kirke hvor jeg er døbt og konfirmeret. Alle vores venner og familie skulle være til stede og bagefter skulle der være en afslappet have-reception med tæpper, rundbold og kold rose. Om aftenen ville vi så flyve til Syd Italien, kun sammen med vores aller nærmeste venner, og holde et brag af en bryllupsfest. Helt afslappet i en brostensbaggård med lyskæder, langborde, pizza, jukebox og aperol spritz. Det ville på alle måder være drømmescenariet. Men nu skal han jo lige frie først ;)

HAR I EN SANG?
Vi har mange. Men den sang jeg forbinder mest med ham er helt klart: Bob Marley – I wanna love you. Den har vi hørt meget sammen!

Den dag vi går ned af alteret efter at have sagt ja til hinanden, har vi aftalt at de skal spille Marvin Gaye – lets get it on.

HVORNÅR HAR I DET BEDST?
Når vi er ude og rejse. Vi er de bedste rejsemakkere og bliver altid helt nyforelsket når vi er på eventyr :)

HVILKEN FILM VAR DEN FØRSTE, I SÅ I BIOGRAFEN SAMMEN?
Det kan jeg faktisk ikke huske. Jeg har formentligt også været mere optaget af at tungekysse og flette fingre, end at se filmen dengang ;)

HVILKEN KONCERT VAR DEN FØRSTE, I VAR TIL SAMMEN?
Vores første koncert var Lil Wayne i Tap1. Men den bedste koncert vi har været til sammen var helt klart Coldplay i Parken. Det er en aften jeg aldrig vil glemme.

HVILKE TRE ORD BESKRIVER DIG? OG HVAD VILLE HAN SIGE?
Jeg vil sige: Livsglad, Betænksom og Ambitiøs.
Han ville sige: Overgearet, betænksom og følsom.

HVAD ER HANS DÅRLIGSTE VANE?
Han ryger. Behøver jeg sige mere? ;)

HVAD VILLE HAN HELST ÆNDRE VED DIG?
Jeg tror han indimellem ville ønske at jeg tog tilværelsen lidt mere afslappet og i et roligt tempo. Jeg vil gerne nå alting på den halve tid.

PÅ HVILKET PUNKT HAR HAN ÆNDRET SIG MEST, SIDEN I MØDTE HINANDEN?
Jeg syntes faktisk ikke han har ændret sig så meget, han er stadigvæk den person jeg forelskede mig i for 5,5 år siden. Men det er klart at ens relation ændre sig når man flytter sammen, hvilket vi allerede gjorde efter et par måneder.

HVAD ER JERES BEDSTE REJSEMINDE?
Vi har mange. Men vores rejser til Italien er helt klart nogle af de minder der ligger mig nærmest. Heriblandt den ferie vi lige er kommet hjem fra i forgårds.

1185445_10151926350583646_994667304_n

HVILKE TRE TING VIL I GERNE NÅ AT GØRE SAMMEN?
Rejse, få børn og blive gamle sammen.

HVILKEN TV-SERIE HAR I SLUGT HURTIGST?
Der er fandme mange. Lige nu ser vi BANSHEE på Hbo. Vi sluger 3-4 afsnit hver aften.

HVAD ER DET LÆNGSTE, I HAR VÆRET UDEN HINANDEN?
Ikke mere end 1-2 uger. Heldigvis ;) Hader at være væk fra ham.

HVORFOR KAN DU IKKE UNDVÆRE HAM?
Fordi han er Min Mand. Det er en helt speciel følelse inde i hjertet. Når man ved, så ved man det.

1012749_10151795939263646_2039861568_n

 

Læs de tidligere indlæg i føltetonen her:

CANA BUTTENSCHØNFYRSTEN OG FRUENSNEGLCILLESUPERHELTEMOR

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tigeren kommer?