Skjorter for alle pengene

21 spørgsmål om kærlighed (Far til fire piger)

image-32

I dag har jeg fået søde, søde Allan fra bloggen “Far til fire piger” til at besvare mine spørgsmål.

Allan er et af de rareste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Han er tilsyneladende altid glad og lader til at være et overskudsmenneske af dimensioner. Og så skriver han så fint og gør sig nogle interessante overvejelser – eksempelvis i dette indlæg.

Allan er gift med Carina. De har været sammen i 16 år og sammen har de fire piger. Et sæt tvillinger på syv, en 4-årig og en 2-årig.

Om kvinden, som han mødte da han var bare 19 år gammel, fortæller han:

front-bryllup

HVOR MØDTE I FØRSTE GANG HINANDEN?
Vi mødte hinanden første gang til en housewarming som min kammerat og hans kæreste holdt. Carina var en af de tætte skole veninder. Jeg har altid fortalt en historie om hvor iriterende jeg fandt hende og at jeg besluttede mig for at drikke hende fuld, netop for at få hende ned på vores andres niveau. Sandheden er at jeg lidt kejtet helt vildt gerne ville i kontakt med hende. Og det jeg kunne, var at drikke. Hun blev meget fuld. Hun var stadig dejlig – og vi snakkede godt sammen.

HVOR LANG TID GIK DER FØR I BLEV KÆRESTER?
Der gik et par måneder. Det var complicated da hun havde en kæreste i italien. Vi fandt en løsning.

HVEM SCOREDE HVEM?
Hun scorede mig. Hun fortalte direkte hvad hun ville med et forhold. Jeg var blown away.

HVEM SAGDE FØRST “JEG ELSKER DIG”?
Det gjorde jeg. Tror jeg. Jeg vil ønske at det var mig.

HVORNÅR VIDSTE DU AT HUN VAR “THE ONE”?
Efter vores første KÆMPE skænderi (efter et års tid tror jeg). Selvom jeg var mega vred, så ville jeg stadig gerne vågne op med hende om morgenen.

IMG_0621

HVORNÅR OG HVORDAN MØDTE DU HENDES FORÆLDRE FØRSTE GANG?
Jeg mødte dem efter et par måneder. Og jeg mødte HELE familien til svigerforældrenes sølvbryllup. Hvor jeg var klædt ud som tom jones og sang “sexbomb” og gav min svigermor en lapdance… man skulle nok have været der…

HVOR ER I HVER ISÆR VOKSET OP?
Jeg er vokset op på fyn udenfor Kerteminde. Min hustru i smørum i storkøbenhavn.

HVORDAN VAR JERES BRYLLUP – ELLER HVORDAN DRØMMER DU OM AT DET BLIVER?
Vores bryllup var fantastisk! Det var intimt. Min seje veninde szhirley sang i kirken imens vi alle tudede. Min far var med og min mor var med in spirit. Vi blev gift i den kirke fra hvor jeg er vokset op. Og den kirke hvor vi nogle år tidligere havde begravet min mor. Det var simpelthen så fin en dag. Men HOLD op den gik hurtigt! (læs mere om brylluppet HER).

bryllup01

HAR I EN SANG?
Vi har sange som minder mig om da vi startede med at ses. Desværre var det shania twain og britney spears tiden..

HVORNÅR HAR I DET BEDST?
Når vi har tid til hinanden (læs når jeg har tid til at være til stede…)

HVILKEN FILM VAR DEN FØRSTE, I SÅ I BIOGRAFEN SAMMEN?
Aner det ikke! MEN jeg ved at vi så Ally Mcbeal på mit kolegie værelse i albertslund… eller så og så…

HVILKEN KONCERT VAR DEN FØRSTE, I VAR TIL SAMMEN?
Britney Spears i valby hallen… den lader vi stå…

HVILKE TRE ORD BESKRIVER DIG? OG HVAD VILLE HUN SIGE?
Passioneret / tosset / kærlig – jeg håber hun vil sige det samme :)

IMG_0620

HVAD ER HENDES DÅRLIGSTE VANE?
At hun læser mine tanker…

HVAD VILLE HUN HELST ÆNDRE VED DIG?
Min tidsoptimisme…

PÅ HVILKET PUNKT HAR HUN ÆNDRET SIG MEST, SIDEN I MØDTE HINANDEN?
Hun er blevet mor. Vi har været gode til at vokse sammen. Vi har husket at tage den anden med på det eventyr vi startede på.

HVAD ER JERES BEDSTE FERIEMINDE?
Jeg synes der har været mange. Grækenlands ferierne alene inden børn. Thailand med hele svigerfamilien og de ældste døtre, der kun var 6 måneder. Vores bryllupsrejse til Bali med Ava & Smilla igen – Eller sidste gang vi var i thailand hvor vi fandt ud af at Carina ventede Noomi.

IMG_0627

HVILKE TRE TING VIL I GERNE NÅ AT GØRE SAMMEN?
Rejse mere, blive gamle sammen, være tilfredse.

HVILKEN TV-SERIE HAR I SLUGT HURTIGST?
House of cards, How to get away with murder, Quantico. Der er mange :) Men mest om vinteren :)

HVAD ER DET LÆNGSTE, I HAR VÆRET UDEN HINANDEN?
2 uger tror jeg. Jeg har blokeret det hvis det var mere. Jeg filmede et tvshow for mange år siden. Der var jeg væk fra hende.

HVORFOR KAN DU IKKE UNDVÆRE HENDE?
Hun er min familie. Hun er holdepunktet i mit liv. Hun er pisse irriterende engang imellem. MEN jeg elsker hende for at hun er der for mig. Hun er min bedste ven.

bryllup09

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skjorter for alle pengene