Poképarlør

21 spørgsmål om kærlighed (Frederikke Egel)

2016110915163125024_sbig

I dag har jeg fået Frederikke Egel, som blogger under samme navn, til at svare på mine spørgsmål.

Frederikke har jeg fornøjelsen af i det daglige, da hun er en del af det samme bloggerkontor som mig – og hvilken fornøjelse! Frede er et af de sejeste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Hun har en helt ukuelig tro på sig selv og egne evner – og så er hun på samme tid noget af det rareste, sjoveste og mest oprigtigt interesserede, jeg kender.

Frederikke bor på Amager med sin kæreste, Mark, som hun fortæller det her om:

1304075_20161031181959962_sbig

HVOR MØDTE I FØRSTE GANG HINANDEN?
Det var en højsommerdag. Jeg var 16, Mark var 21. Det er nu 7 år siden. Mark var lige flyttet fra København til min lille havneby på Fyn, Faaborg, for at spille professionel håndbold (ja, de var faktisk ret gode dengang). Den dag skulle håndboldspillerne frivilligt hjælpe til ved et havnearrangement kaldet Fynske Fristelser (der altså handler om mad og ikke noget frækt), og til netop dette arrangement skulle Årets Sommerpige kåres. Og gæt hvem der var med i konkurrencen? Undertegnede selvfølgelig. Alles opmærksomhed kaldes til scenen, hvor kåringen og afgørelsen finder sted. Overraskende nok løber jeg af med prisen. Det vakte åbenbart interesse og resulterede i, at håndboldspillerne inviterer mig og mine veninder til fest om aftenen, og dér er mit første møde med Mark. Vi endte med at diskutere håndbold, og jeg fik beskedent sat ham lidt på plads med min stædighed, der end ikke skræmte ham væk. Det var dog først 1,5 år efter, at vi gik fra at være venner til at date.

HVOR LANG TID GIK DER FØR I BLEV KÆRESTER?
Der gik præcis en måned. Han inviterede mig på date (hjemme hos ham selv) d. 14 januar 2012, og en måned efter, på valentinsweekenden d. 14. februar, hvor hans mor har fødselsdag, inviterede han mig med til København, hjem på weekend hos hans familie. Og så blev vi kærester.

2016111012211640870_sbig

HVEM SCOREDE HVEM?
Det var nok ham, der scorede mig. I første omgang var jeg nemlig ikke interesseret i at blive kærester, hvilket jo gjorde ham endu mere interesseret. Selvfølgelig. Selvom jeg syntes, at han var en lidt sær type dengang, en gammel mand fra 60’erne, der elsker rødvin og filosofi i en ung, sexet og trænet krop. En mærkelig og mystisk kombi, der ikke sådan var lige til at slippe igen.

HVEM SAGDE FØRST “JEG ELSKER DIG”?
Det gjorde han. En aften på vej hjem fra byen, hvor jeg var blevet nægtet at komme ind, fordi jeg var for ung. Jeg mindes, at jeg prompte gentog hans ord. Vi har vidst ikke engang særlig fulde.

HVORNÅR VIDSTE DU, AT HAN VAR “THE ONE”?
Den weekend hos hans familie. Jeg var allerede blevet vild med ham på den måned, hvor vi havde tilbragt nærmest alle ledige timer sammen, men at se ham hjemme i sine vante omgivelser med sin familie gjorde mig bare enndu mere sikker. Der løsnede han også lidt op og lod den gamle mand blive på Fyn, så han kunne være en ung fyr på Sjælland.

1304075_2016103118200442_sbig

HVORNÅR OG HVORDAN MØDTE DU HANS FORÆLDRE FØRSTE GANG?
Da overraskelsen over, at deres søn havde en pige med hjemme, havde lagt sig, tog de så godt imod mig. Heldigvis. Jeg skulle jo tilbringe en weekend med dem og fejre min nye svigermor. Efter bare en måned med hendes søn. Jeg var ikke rigtig nervøs, for jeg har det meget godt med forældre, men jeg skulle nu alligevel lige pudse mine manerer.

HVOR ER I HVER ISÆR VOKSET OP?
Sjælland og Fyn. Meget forskellige steder og meget forskellige opvækster, men vi mødes meget godt et sted på midten.

HVORDAN VAR JERES BRYLLUP? ELLER HVORDAN DRØMMER DU OM, AT DET BLIVER?
Åh, jeg kan ikke bestemme mig. Jeg vil på den ene side bare gerne have et lille, hyggeligt og intimt bryllup med mine tætteste, men omvendt vil jeg også bare gerne holde en fest og have det sjovt. Jeg tænker, at sidstnævnte vil være mest mindeværdgt. En fest hvor alle vores venner er med til at fejre min og Marks kærlighed.

HAR I EN SANG?
Ja, en vildt sørgelig sang. Haha. “Somebody that I used to know”. Den symboliserer heldigvis ingenting ved vores forhold, men den blev super kendt og populær dengang, så vi hørte den overalt og sang altid med. Så det blev lidt vores sang.

HVORNÅR HAR I DET BEDST?
Hjemme i vores elskede lejlighed uden planer. Hvor vi bare kan gøre, hvad vi har lyst til. Eller vent, faktisk er det måske i hallen. Jeg ved, hvor meget Mark elsker håndbolden, og jeg elsker at se ham spille, så dér har vi det også godt.

HVILKEN FILM VAR DEN FØRSTE, I SÅ I BIOGRAFEN SAMMEN?
Magic Mike……… Jeg inviterede Mark i biffen med 20 andre piger for at se Magic Mike. Og han tog sgu med. Og vi har også set 2’eren sammen. I biffen. Haha. Se dét er en rigtig mand!

HVILKEN KONCERT VAR DEN FØRSTE, I VAR TIL SAMMEN?
Chris Brown for 3 måneder siden. Vi skulle have været til Drake for snart 3 år siden, men blev forhindret i at deltage, så det blev først til Brown i år. Jeg er ikke den store koncertpige, så jeg vil hellere noget andet.

HVILKE TRE ORD BESKRIVER DIG? OG HVAD VILLE HAN SIGE?
Betænksom, livsglad og nysgerrig. Mark siger smuk, hjælpsom og stædig (læs i øvrigt Marks blogindlæg med fem facts om Frederikke HER)

HVAD ER HANS DÅRLIGSTE VANE?
Han har faktisk ikke nogen. Det første, der faldt mig ind er, at han altid vil gøre rent i weekenderne, hvor jeg gerne vil slappe af eller lave hvilket som helst andet. Men det er jo ikke rigtig en dårlig vane. Han har måske en dårlig vane med at være glemsom. Så jeg kan lige så godt droppe at fortælle ham om mine planer for ugen, for han husker det ikke. Medmindre det er meget vigtigt. Eller sjovt.

1304075_20161031181959778_sbig

HVAD VILLE HAN HELST ÆNDRE VED DIG?
Jeg tror, at det første, der ville falde ham ind er min stædighed. Men omvendt tror jeg også, at han elsker den lidt. Lidt. Så det skulle måske være, at jeg ikke gør rent. I lige så høj grad som ham.

PÅ HVILKET PUNKT HAR HAN ÆNDRET SIG MEST SIDEN I MØDTE HINANDEN?
Han er blevet meeeeeget mindre egoistisk og meget mere kærlig, følsom og hjertelig. De ting har altid været i ham, men han havde på en eller anden måde negligeret dem en smule og blevet mere formel, professionel og egoistisk omkring sin sport.

HVAD ER JERES BEDSTE FERIEMINDE?
På det billigste og dårligste hotel i Tyrkiet på vores første rejse, hvor vi ville spare så meget som muligt. Vi var afsted i 14 dage, og hvis ikke det var fordi, at vi kunne tilbringe den første uge med vores venner på deres luksushotel med all inklusive, der lå lige ved siden af vores lejlighedskomplekser, så var vi taget hjem før tid. Heldigvis var vi sammen med dem og mødte et andet kærestepar, som vi tilbragte tid med, og så blev det nok en af de bedste ferier.

1304075_2016103118200191_sbig

HVILKE TRE TING VIL I GERNE NÅ AT GØRE SAMMEN?
Rejse noget mere. Få børn. Bygge hus. Shit mand, hvor bliver det fedt!

HVILKEN TV-SERIE HAR I SLUGT HURTIGST?
Vampire Diaries, Lie To Me, Blacklist. Vi er løbet tør for serier, som vi begge gerne vil se, så lige nu ser vi hver vores. 

HVAD ER DET LÆNGSTE I HAR VÆRET UDEN HINANDEN?
3 måneder. Da jeg var i Australien i mit sabbatår. Der havde vi været sammen i et år. Og det var rigtig hårdt. Især for Mark, der ‘bare’ var hjemme i Danmark.

HVORFOR KAN DU IKKE UNDVÆRE HAM?
Fordi han er ham. Han er alt, hvad jeg drømmer om og ønsker mig. Han giver mig modstand, han gør mig til et bedre menneske, jeg tænker konstant på ham, jeg vil se ham så meget som muligt, han er min modsætning, men alligevel min soulmate, han er lækker, han er eftertragtet, men han ser kun mig, han vil være den perfekte far, han er klog, men spiller ikke overklog osv. osv. Jeg kunne blive ved. Han er en ener.

2016110412514193950_sbig

FLERE SVAR PÅ SPØRGSMÅL OM KÆRLIGHED:

CANA BUTTENSCHØN – FYRSTEN OG FRUEN – SNEGLCILLE – SUPERHELTEMOR – BITTEBITTE – FAR UDEN FILTER – LILLEMOR – SIDSEL OG LASSE – FAG AND FAB – NATASHA AL-HARIRI – ØSTFRONTEN – FAR TIL FIRE PIGER – LAULAUBAUBAU – COPENHAGEN WILDERNESS – MIN MAND – VOXTRUP – KARMAMILLI – TWINPEAKS

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

3 kommentarer

  • Dejlig historie! Og fantastisk type indlæg, Cecilie :-) Det sætter tanker i gang, og man bliver jo helt glad i låget. Hav en dejlig weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Du skriver simpelhen SÅ godt Frederikke!
    Sikke et fantastisk og kærlighedsfyldt indlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poképarlør