Todelt undertøj og blandede følelser

21 spørgsmål om kærlighed (Fyrsten og Fruen)

13695715_10154386407412390_1249920089_n

I torsdags satte jeg gang i en ny føljeton, hvor jeg en gang om ugen vil stille de samme 21 spørgsmål om parforhold til en ny blogger.

I denne uge har jeg fået Elisabeth fra bloggen Fyrsten og Fruen til at lege med. Elisabeth er en af mine absolutte yndlingsbloggere. Jeg elsker hvor lidt bloggeragtig hun er, hvilket hun beskrev ret godt i dette indlæg. Og så har hun og hendes mand en ganske fascinerende historie. De har nemlig kæmpet en helt vildt hård kamp mod barnløshed, hvilket har resulteret i at de i dag har to fantastiske børn, som biologisk set ikke er forbundne – men som er 100% søskende alligevel. Tag og læs det her indlæg, hvor Elisabeth kort forklarer historien – og samtidig slår et slag for, at de på trods af den, altså bare er en helt almindelig familie.

Jeg bliver klogere af at læse Elisabeths blog. Jeg bliver udfordret og får udvidet mine horisonter. Så jeg er virkelig glad for, at hun vil være med i den her leg:

HVOR MØDTE I FØRSTE GANG HINANDEN?
Vi mødte hinanden på Vejlø ølejr. Jeg er kommet der, siden jeg var barn, men ‘hører til’ oppe på gården, da øen er ejet af min familie. Jess begyndte at komme på ølejr med en kæreste, da han var sidst i 20’erne. Han opdagede først, at jeg overhovedet eksisterede, da han begyndte at komme der alene:) Læs evt mere HER 

HVOR LANG TID GIK DER FØR I BLEV KÆRESTER?
Fem uger, tror jeg. Jeg blev ved med at melde ud, at jeg ikke var interesseret i noget seriøst, så Jess tog hjem fra Vejlø og kom igen. Og tog hjem og kom igen. Og tog hjem og kom igen. Sådan fortsatte han, indtil ølejren sluttede, og jeg overgav mig;)

13695114_10154386415792390_1545513609_n

HVEM SCOREDE HVEM?
Jess scorede mig. Han var mega ihærdig! Der er langt fra København til Lolland. Jeg tænker, at han må ha’ brugt alle sine feriepenge på benzin;)

HVEM SAGDE FØRST “JEG ELSKER DIG”?
Aner det ikke. Garanteret Jess;)

HVORNÅR VIDSTE DU, AT HAN VAR “THE ONE”?
Jeg gik ret hurtigt fra ‘Jeg skal slet ikke ha’ en kæreste!’ til ‘Ham her bør man vist holde fast på!’. Han tog mig med op i sin lille, brune 70’er campingvogn, som han delte med sin familie. Sådan et ‘fastligger’-sted, eller hvad man skal kalde det, hvor det nærmest var små sommerhuse. Vi spiste frokost på havnen i Gilleleje og lavede aftensmad på grillen sammen med hans mor. Han prøvede ikke at imponere, han var bare sig selv og helt tydeligt sådan én, som fandt stor værdi i familie og nærvær. Det syntes jeg var ret så vidunderligt:)

13714491_10154386415667390_795807381_n

HVORNÅR OG HVORDAN MØDTE DU HANS FORÆLDRE FØRSTE GANG?
Jeg mødte hans mor ret hurtigt, da hun havde campingvogn ved siden af Jess’. Hun var varm og lattermild og ret fantastisk. Det er hun stadig:)

HVOR ER I HVER ISÆR VOKSET OP?
Jeg er vokset op på Lolland, Jess i Farum. Vi har vist egentlig haft en meget ens opvækst med pædagog- og håndværkerforældre og et hav af søskende.

HVORDAN VAR JERES BRYLLUP – ELLER HVORDAN DRØMMER DU OM AT DET BLIVER?
Vi blev gift på Vejlø, hvor vi mødte hinanden. Jeg havde en grøn kjole på og bare tæer. Jess havde grønne short og sixpence på. Vi drak dåseøl og spillede petanque – det var skønt!

HAR I EN SANG?
Jesse’s Girl – naturligvis;)

HVORNÅR HAR I DET BEDST?
Når vi vågner om morgenen med to børn i dobbeltsengen. Vi har det også ret godt, når ungerne er puttet, og vi drikker irish coffee på terrassen.

HVILKEN FILM VAR DEN FØRSTE, I SÅ I BIOGRAFEN SAMMEN?
The Bourne Identity. Jess tog mig med i drive in-bio med planen om at se en eller anden romantisk komedie. Det er bare ikke lige mig, så jeg fik lov at vælge en anden. Han var meget tilfreds;)

HVILKEN KONCERT VAR DEN FØRSTE, I VAR TIL SAMMEN?
Tina Dickow.

HVILKE TRE ORD BESKRIVER DIG? OG HVAD VILLE HAN SIGE?
Distræt, kreativ, følsom.
Distræt, rodehoved, god røv;)

13823372_10154397421337390_1834376698_n

HVAD ER HANS DÅRLIGSTE VANE?
Han putter for meget smør i Knorr-sovsen.

HVAD VILLE HAN HELST ÆNDRE VED DIG?
Min samlermani. Jeg smider ikke ting ud, jeg gemmer dem – bagerst på reolen, i skuffer, i skunken, i legehuset. Hvor der nu ikke er gemt for mange ting i forvejen;) Jess HADER det!

PÅ HVILKET PUNKT HAR HAN ÆNDRET SIG MEST, SIDEN I MØDTE HINANDEN?
Da vi mødte hinanden, boede han i lejlighed på Frederiksberg, og siden flyttede vi i lejlighed på Nørrebro. For 6 år siden købte vi et hus, hvilket virkelig kan ham mulighed for at vise alle sine talenter! Jess finde en gren og en regnorm i haven og bygge det om til en hængekøje. Næsten;) Han er vildt dygtig med sine hænder, og det han ikke kan, lærer han sig. Til daglig arbejder han med metal, og første gang han kastede sig over træ, tryllede han det mest vidunderlige legehus frem til vores datter. Derudover har vi været nogle ret store ting igennem sammen – fertilitetsbehandling, Jess’ brors død og at Jess fik en blodprop i hjertet. Det har uden tvivl gjort, at han både er blevet mere sårbar, men også mere opmærksom på og taknemmelig for alt det vi har.

13695024_10154386408397390_1033017984_n

HVAD ER JERES BEDSTE FERIEMINDE?
Vejlø. Bare Vejlø!

HVILKE TRE TING VIL I GERNE NÅ AT GØRE SAMMEN?
At bygge et hønsehus, tage på en udenlands rejse og blive gamle.

HVILKEN TV-SERIE HAR I SLUGT HURTIGST?
Lost.

HVAD ER DET LÆNGSTE, I HAR VÆRET UDEN HINANDEN?
En uge, tror jeg. Det første år af vores forhold boede Jess i København og jeg på Falster, men vi så oftest hinanden hver weekend.

HVORFOR KAN DU IKKE UNDVÆRE HAM?
Han er mit helt nødvendige modstykke i forhold til at finde ro. Jeg er distræt, flagrende og har gang i 1000 ting på én gang. Jess er den voksne, som holder mig fast på jorden, når fødderne ind imellem slipper. Og så får han mig til at grine flere gange dagligt. Dét er vigtigt:)

13694980_10154386415742390_621822696_n

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todelt undertøj og blandede følelser