Spar penge på vintergarderoben

21 spørgsmål om kærlighed (Karmamilli)

skaermbillede-2016-11-03-kl-12-41-17

Jeg har spurgt Christina fra bloggen Karmamilli, om hun vil svare på mine spørgsmål. Og det ville hun heldigvis gerne!

Jeg kender Christina gennem vores blogs – og hun er et af de varmeste og sjoveste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Hun er en skøn blanding af totalt kuk-i-låget (hun vinterbader!!) og mega nørdet (hun er noget, der hedder Cand. Polyt. i International Teknologiledelse!?).

Og så er hun mor til August og Anna – og kærester med Bastian, som hun fortæller det her om:

HVOR MØDTE I FØRSTE GANG HINANDEN?
Jeg var student worker. Og på arbejde. Jeg havde en gul kjole på. Og brune lange støvler. Og glattet hår. Det var på Store Kongens Gade. I 2008. Detaljerne husker jeg ikke så godt. Muahaha! Og han havde møde med direktøren. Fancy fancy! Han kom ind ad døren og blev vist hen i vores eneste mødelokale. Med glas partier. Han var flot. MEGET flot! Han måtte se mig. Tænkte jeg. Jeg måtte gøre noget. Jeg måtte printe! Det var dét jeg måtte. Printe. Ligegyldigt hvad. Bare printe. Jeg trykkede på knappen og rejste mig. Hen imod printeren. Printeren der var adskilt fra mig. Af mødelokalet. Mødelokalet med det store glasparti. Mine kinder blussede ildrøde. Og mit hår svingede jeg som en anden shampoo reklame. Jeg gik forbi. Kiggede ind. Nonchalant. Og elegant. Og dér sad han. Med ryggen til. DOH! Men jeg mødte ham første gang! Den dag. Han siger han os så mig.

img_0013
HVOR LANG TID GIK DER FØR I BLEV KÆRESTER?

Tusind år. Sådan føltes det. Tiltrækningen var enorm. Og vi havde telefonsamtaler til LANGT ud på natten. Eller morgenen var det vel. Den dag i dag ANER jeg ved gud grød ikke hvad vi talte om. Men det var vidunderligt og himmelsk. Og af uransagelige årsager var jeg aldrig træt dagen efter. Men ret skal være ret. Der gik 9 måneder inden han poppede spørgsmålet (et sted på vestjælland i hans bil).”Vil du være min kæreste?”. Tror vi begge to nød spillet lidt. Der gik os én milliard år inden vi kyssede for første gang.

HVEM SCOREDE HVEM?
Han scorede mig. Uden tvivl. Han havde bagt på mig i flere måneder. Og jeg tilbage. Men det fortæller man jo ikke. Vores første kys var på Rådhuspladsen. På en trappesten til den butik der ligger på hjørnet overfor McD. Romantisk!? I think so! I øvrigt stjal en tyv min håndtaske imens.
Fan´me frækt. Men hey, det siger lidt om kvaliteten af kysset. Tænker jeg.

img_0028

HVEM SAGDE FØRST “JEG ELSKER DIG”?
Pas. Det ved jeg faktisk ikke. Er det pinligt? Mig? Ham? Ej jeg aner det ikke. Men så siger jeg det nu.”Jeg elsker dig, Bastian!”. Så er jeg i hvert fald den der har sagt det sidst. Tæller det?

HVORNÅR VIDSTE DU, AT HAN VAR “THE ONE”?
Da jeg lavede den berømte catwalk hen til printeren. Eller da han købte blomster til mig dagen før jeg flyttede til Bjerringbro. Eller da han besøgte mig hver weekend i Bjerringbro i et halvt år. Eller da han fløj til Hawaii 2 gange, fordi vi savnede hinanden. Eller da han lærte mig at spise karry (som jeg i 25 år har insisteret på at jeg ikke kunne lide).

HVORNÅR OG HVORDAN MØDTE DU HANS FORÆLDRE FØRSTE GANG?
I deres sommerhus. Deres vidunderlige sommerhus. Jeg var virkelig nervøs. Så havde stadset mig godt op. For at gøre et perfekt first impression. Her blev jeg mødt af de varmeste mennesker. Og Svigerfar i Mickey Mouse sweatshirt!

HVOR ER I HVER ISÆR VOKSET OP?
Se, dét er et sjovt (og godt spørgsmål). I Virum. Begge to. Vi har ovenikøbet gået på Virum skole samtidig. Uden at ane det. Hvordan vi fandt ud af det? Jeg lavede den klassiske vil-du-se-billeder-af-mig-som-barn? Hvilket inkluderede gamle skolefotos. Hvortil Bastian udbryder. GUUUD! Det er jo Line, og Nikola, og… Er det ikke sjovt?

HVORDAN VAR JERES BRYLLYP – ELLER HVORDAN DRØMMER DU OM, AT DET BLIVER?
”Bastiaan? Cecilie spørger hvordan vores bryllup var?”. Vi er ikke gift. Endnu. Altså. Men jeg drømmer da nogle vilde drømme om at invitere alle til Hawaii og blive viet på en strand. Hvis bare Hawaii ikke lå så satans langt væk… Eller jeg var millionøse. Men ellers vil vi bare gerne have en kæmpe stor fest. Med dans på bordene, og vin i glassene, og grin til den lyse morgen.

aa-67-1

HAR I EN SANG?
JA! Vi har faktisk mange. Men den jeg vil fremhæve hér, synes jeg er helt fantastisk god. Og så passer den pisse godt på vores tid fra hinanden. Som i PISSE GODT! Og så rammer den spot on med `Lucky I´m in Love with my best friend!´. Åh nu fik jeg lige sat den på. Den er vidunderlig. Til de nysgerrige var vores allerførste sang `Just the two of us´. Okay det er taggy, men vi elsker musik. Og hører VIRKELIG meget.


HVORNÅR HAR I DET BEDST?
Når vi fylder bilen med børn og habbengut, kører ned igennem Europa og hører ovenstående sang. Jeg elsker det! Vi elsker det. Og det er det bedste. Altså at VI elsker det. Dér har vi det godt! Ej os når børnene er puttet. Der er stille i huset. Vi begge kan have en aften uden arbejde. Og kan putte os under dynen, og jeg kan lægge mit hoved på hans bryst og bare snakke. Om alt og intet. Ligesom i gamle dage. Dér har vi det bedst!

HVILKEN FILM VAR DEN FØRSTE, I SÅ I BIOGRAFEN SAMMEN?
Uhhh. Jeg må lige have Bastian hjem, så jeg kan spørge ham. I.HAVE.NO.CLUE! And so did he. Måske vi aldrig har været i biografen!?

HVILKEN KONCERT VAR DEN FØRSTE, I VAR TIL SAMMEN?
Ved ikke hvilken der var den første. Men jeg ved, uden tvivl, hvilken der var den bedste. Det var i Lille Vega. Det var en intim koncert. Det var med Suede. Og det var PISSE GODT!! P.I.S.S.E. G.O.D.T!

HVILKE TRE ORD BESKRIVER DIG? OG HVAD VILLE HAN SIGE?
Mig: ”Glad, Udadvendt, og tosset”
Bastian: ”Smuk, udadvendt, temperamentsfuld”
Mig: ”AAAAAAAW” (hjerte smiley)

fw3

HVAD ER HANS DÅRLIGSTE VANE?
Sokker! Overalt….

HVAD VILLE HAN HELST ÆNDRE VED DIG?
Min evige oprydning. And then again, jeg VED han ville savne det, hvis jeg holdt op.

PÅ HVILKET PUNKT HAR HAN ÆNDRET SIG MEST, SIDEN I MØDTE HINANDEN?
Han rydder MEGET mere op.

HVAD ER JERES BEDSTE FERIEMINDE?
Det må være Thailand eller Hawaii. Det var fedt!

img_2665

HVILKE TRE TING VIL I GERNE NÅ AT GØRE SAMMEN?
Blive gamle med hinanden, se ungerne vokse op, og ride på hesteryg i Australien.

HVILKEN TV-SERIE HAR I SLUGT HURTIGST?
Hver for sig? Eller sammen? Jeg er EMINENT dårlig til at se tv. Jeg falder ALTID i søvn. Så vi når MAX2 afsnit sammen, så bliver Bastian irriteret over at skulle spole tilbage (siger man stadig det?) næste gang vi tænder, for at jeg lige får slutningen med. Dén slutning han allerede HAR set. Så han stikker af og jeg dropper det. Men den vi har set FLEST afsnit af (sammen) må være Orange is the New Black. Eller nej vent, den der med ham marine soldaten der er undercover. Hva´ er det nu den hedder!? You see? I suck. Kan ikke engang huske titlerne. HOMELAND! Den hedder HOMELAND! (tak Google).

HVAD ER DET LÆNGSTE I HAR VÆRET UDEN HINANDEN?
2 måneder. Da jeg flyttede til Hawaii. Det skulle have været 5. Men så bookede Bastian en flybillet og fløj over til mig! Og så sniger jeg lige en ekstra sang ind hér (undskyld Cecilie, men den er fantastisk). Som vi hørte MEGET i den periode vi ikke så hinanden. Den dag i dag når jeg hører den. Får jeg gåsehud og kan mærke det savn vi havde til hinanden. Blandet med min enorme kærlighed og glæde over at se ham igen.


HVORFOR KAN DU IKKE UNDVÆRE HAM?
Fordi han er mit modstykke. Min balast. Min 5´er i heliumballonen, der sørger for at jeg ikke flyver ad helvede til. Fordi han er pisse god til tal. Fordi han er hamrende lækker. Fordi han kan lave gourmet retter ud af en dåse kokosmælk, en gulerod, og en kylling. Fordi han er faren til mine børn. Og fordi jeg slet ikke er færdig med at opleve verden sammen med ham!

img_9092

FLERE SVAR PÅ SPØRGSMÅL OM KÆRLIGHED:

CANA BUTTENSCHØN – FYRSTEN OG FRUEN – SNEGLCILLE – SUPERHELTEMOR – BITTEBITTE – FAR UDEN FILTER – LILLEMOR – SIDSEL OG LASSE – FAG AND FAB – NATASHA AL-HARIRI – ØSTFRONTEN – FAR TIL FIRE PIGER – LAULAUBAUBAU – COPENHAGEN WILDERNESS – MIN MAND – VOXTRUP

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Spar penge på vintergarderoben