Hyld en hverdagshelt og vind take away

21 spørgsmål om kærlighed (laulaubaubau)

dsc07184

I denne uge har jeg fået Laura fra bloggen “Laulaubaubau” til at besvare mine 21 spørgsmål.

Jeg lærte Laura at kende da jeg var 19 år gammel. Jeg boede i USA og var hjemme på besøg over julen, hvor hun havde fået arbejde på den bar, som jeg havde forladt. Og da jeg vendte rigtigt hjem og genoptog arbejdet på baren blev vi kollegaer. Og veninder. Vi drak os virkelig fulde sammen flere dage om ugen, end hvad passende var. Og vi råbte højt og skrålede med på “midt om natten” og var i det hele taget nok en lillesmule irriterende.

Og så blev jeg gravid og vores veje skiltes naturligt – og for et halvt års tid siden vandrede hun tilbage i mit liv. Hun arbejder nemlig hos Bloggers Delight, som er det netværk, min blog ligger hos. Nu er vi altså en slags kollegaer igen – bare på en lidt mere voksen måde.

Og apropros at være voksen – så er en af de egenskaber, jeg elsker ved Laura faktisk den måde, hun er voksen på. Helt uden at være det. Hun er så pissesjov og energisk og et kæmpestort legebarn. Og så har hun åbenbart mødt den mest fantastiske mand (og de sms’er også!), som hun fortæller det her om:

12111912_855518641234768_9104303227288511138_n

HVOR MØDTE I FØRSTE GANG HINANDEN?
Robert og jeg mødte hinanden på arbejdet. Vi arbejdede i 2 forskellige virksomheder – men i samme kontorfællesskab. Jeg var mildest talt ikke særlig begejstret. Hvis jeg skal være helt ærlig (og dette ved han godt) så synes jeg han var alt for meget flødebolle til mig.

HVOR LANG TID GIK DER FØR I BLEV KÆRESTER?
Der gik pææææænt lang tid. Vil nogen mene.. Men vi kendte jo også hinanden lang tid før vi blev kærester. Da da vi først begyndte at se lidt til hinanden – på den der kærestemåde – så gik der cirka et halvt år før det blev seriøst.

HVEM SCOREDE HVEM?
Det var helt klart ham der scorede mig. Jeg havde faktisk tænkt mig at droppe ham en aften jeg sad os sms’ede med ham. Han var simpelthen så tør at skrive sammen med, at jeg ikke længere orkede at bruge tid på det vi nu havde gang i (eller ikke havde). Så jeg blev enig med min daværende roomie om at jeg skrive følgende:

“Du er simpelthen den tørreste kiks jeg kender. Du må have det godt!”

Hvorefter jeg fik følgende svar:

“ Hvis jeg er så tør, må jeg så ikke komme og krumme i din seng?”

Der døede jeg lidt af grin. Jeg tog min beslutning op til revurdering og valgte at takke ja tak til tilbuddet. 

skaermbillede-2016-10-04-kl-19-37-24

HVEM SAGDE FØRST “JEG ELSKER DIG”?
Nu bliver det altså en smule tacky, ing? Men det var fordi, at det var Valentines Day (og tro mig.. Det er ikke noget jeg eller Robert normalt går op i). Vi var et halvt år inde i vores forhold og Robert kom hjem med en ordentlig syg buket røde roser. Da han afleverede buketten til mig sagde han: 

“Der er én rød rose for hvor mange gange jeg elsker dig”. 
Jeg kunne se på ham, at det kom helt bag på ham, at de ord rent faktisk var fløjet ud af munden på ham. Men mere nåede jeg ikke at tænke over det, da jeg selv gik i panik. Jeg fik bare sagt tak og okay! Derefter skyndte jeg mig ud i køkkenet for at sætte blomsterne i vand. TOTALT akavet. Jeg kan faktisk ikke huske hvad der skete efterfølgende. Ifølge Robs skete der ikke mere den dag, andet end at jeg blev helt vild rød i hovedet.

 

HVORNÅR VIDSTE DU, AT HAN VAR “THE ONE”?
Vi havde set hinanden én eller to gange. Det var intet seriøst imellem os (endnu). Vi skrev lidt sammen engang imellem og jeg havde absolut ingen forventninger til noget. Èn dag møder jeg ham helt tilfældigt på gaden. Jeg kan huske jeg går lidt i panik, da jeg ikke helt ved hvad jeg skal gøre eller sige. Ser jeg nu pæn nok ud, sidder håret og alle de der tanker. Jeg kan huske, at han lignede en million. En meeega snack med hans army jakke! Vi stoppede begge op og så skete det… Han kyssede mig kraftedema. WHAT? Jeg kan huske, at jeg blev helt paf og tænkte bare “wow en moden fyr. He’s a keeper!”.

12003210_10153276577444858_7926808302552686099_n

HVORNÅR OG HVORDAN MØDTE DU HANS FORÆLDRE FØRSTE GANG?
Jeg mødte faktisk hans forældre før vi var blevet kærester. Helt tilfældigt vel og mærket. Jeg kan huske, at han havde fødselsdag. Jeg sad på café med en veninde i KBH K. Lige pludselig kommer ham, jeg sad og fortalte min veninde om, gående forbi med hans mor og far. De skulle på restaurant og fejre hans fødselsdag. Så fik jeg lige hilst på hele den pukkelryggede – uden at vide, at det skulle være min fremtidige svigerforældre (selvom jeg naturligvis håbede på det). 

HVOR ER I HVER ISÆR VOKSET OP?
Robert og opvokset i Hørsholm og jeg er opvokset i Farum. Så der er lidt mere gangster gemt i mig. Eller… #typenderikkekunnefindepånogetsjovtatskrivetildette

HVORDAN VAR JERES BRYLLUP – ELLER HVORDAN DRØMMER DU OM AT DET BLIVER?
Nu har vi været til en del bryllupper sammen. Det seneste var et overdådigt bryllup i Portugal, som jeg også har lavet en masse videoer omkring på bloggen. Men jeg har jo ikke en ring på fingeren (endnu – 7, 9, 13) og har derfor ikke snakket detaljer med Robs. Jeg tror dog, at vi begge er enige om, at det vigtigste er, at vi får det vildeste brag af en fest. Én ting jeg HELT SIKKERT ved er, at jeg skal have en saxofonist med til festen.

img_4839-1

HAR I EN SANG?
Ikke udover de sange vi selv opfinder. Det er meeeeget internt og I vil nok ikke forstå humoren i det, da det er ekstremt plat. MEN vi har både en parkeringssang (når vi skal finde en parkeringsplads til bilen), en sang om Buddinge (altså byen Buddinge – spørg mig ikke om hvorfor) og en godmorgensang.

Bare for at give jer et eksmpel så går Buddingesangen således:
Buddinge, Buddinge, HEY, HEY, HEY
Buddinge, Buddinge, HEY, HEY, HEY
Buddinge HEY
Buddinge HEY
Buddinge, Buddinge, HEY, HEY, HEY
Yes. Super weird. I know!

 

HVORNÅR HAR I DET BEDST?
Vi har det selvfølgelig riiigtig dejligt for det meste. Men når vi er på ferie er det som om, at vi genfinder den der nyforelskelse. Dagligdagens problemer forsvinder og det hele handler bare om at hygge sig og have det godt. Jeg synes også, at vi begge er mere afslappede og har mere tid til at nyde hinanden. Dette burde jo egentlig bare være en følelse vi kunne genfinde hjemme i dagligdagens trummerum.

HVILKEN FILM VAR DEN FØRSTE, I SÅ I BIOGRAFEN SAMMEN?
ØHHHM. Jeg er helt blank her. Hverken Robert eller jeg kan huske det. Sooooorry ;-)

HVILKEN KONCERT VAR DEN FØRSTE, I VAR TIL SAMMEN?
Jeg fik en tur til Paris i fødselsdaggave (den aller første fødselsdagsgave jeg fik af Robs). Åååårrgh hvor sødt hva? Han havde købt croissanter og lavet hjemmelavede flybilletter til en forlænget weekend i Paris. I den forbindelse købte jeg ham en surpise til ferien. Nemlig Justin Timberlake koncertbilletter (Golden Circle naturligvis) på Stade De France. En ekstremt fed oplevelse, som jeg aldrig nogensinde vil glemme.

skaermbillede-2016-10-04-kl-19-52-50

HVILKE TRE ORD BESKRIVER DIG? OG HVAD VILLE HAN SIGE?
Jeg synes selv jeg er: Spontan, glædespreder, omsorgsfuld
Jeg har spurgt Robs UDEN at fortælle ham om mine 3 ord. Her kom hans version: Sprudlende, sjov, lille.
Lille? Hvad taler han om. Mine 167 cm er sgu da næsten modelhøjde.

HVAD ER HANS DÅRLIGSTE VANE?
Jeg er lige ved at gå op i limningen når han rømmer sig. Han gør det konstant! Hold så kæft med den rømning(!)

HVAD VILLE HAN HELST ÆNDRE VED DIG?
Jeg tror, at han er rimelig træt af at jeg er mega dårlig til at tale om følelser, at jeg ikke stiller støvsugeren på plads når jeg har støvsuget, at jeg (næsten aldrig) lukker skabene når jeg har været i dem, at jeg bruger for meget toiletpapir, at jeg ikke kan finde ud af at vaske hans elskede stålpander (læs: jeg hader at gøre dem rent, så nu lader jeg som om jeg ikke kan finde ud af det) og jeg kunne blive ved…

PÅ HVILKET PUNKT HAR HAN ÆNDRET SIG MEST, SIDEN I MØDTE HINANDEN?
Vi er begge blevet mere magelige, så der er ikke så meget dating i luften, som der har været. I starten af vores forhold elskede vi nemlig at sidde og spille backgammon til langt ud på natten. Tage på vinbar, smage på forskellige slags vine og tale om alt mellem himmel og jord. Hvad blev der mon af det? Jeg tror sgu, at jeg inviterer ham ud og drikke vin i morgen!

HVAD ER JERES BEDSTE FERIEMINDE?
Da vi var i Thailand og jeg finder ud af – halvvejs igennem ferien – at han har planlagt noget stort én af de sidste dage vi havde på Koh Samui. Jeg fandt ikke ud af hvad det var før, vi sad i taxaen og vi ankom til venue. Han havde fandma booket bord på “Table 99” på Six Senses. Hvis nogen af jer ikke ved hvad det er, så se lige her. Efter 6 timer, 12 retter, en vinmenu, solnedgang, mørkets frembrud, stjernehimmel og stearinlys over det hele, blev jeg kun endnu mere forelsket i min Rob.

c8d50d11-cd9b-4194-941c-f87770b154bb

HVILKE TRE TING VIL I GERNE NÅ AT GØRE SAMMEN?

 • Robert vil gerne ud og sejle i halvt år. Det gider jeg ikke.
 • Vi gider godt begge opleve Vietnam. 
 • Robert vil gerne sprænge i faldskærm – det gider jeg måske også gerne. 
 • Vi gider begge godt have en familie. 
 • Robert vil gerne have en lækker bil – jeg er ligeglad. Så længe den kan køre.
 • Ramte vi ikke 3 fælles ting dér? ;-) 

HVILKEN TV-SERIE HAR I SLUGT HURTIGST?
Vi har stort set ædt hele HBO’s og NETFLIX’s kartotek. Vi ÆÆLSKER serier. Lige nu er jeg helt vild med Westerland, SKAM (jeg er vel blogger), Banshee, GOT, Mr. Robot, Girls og Shannara Chronicles.

HVAD ER DET LÆNGSTE, I HAR VÆRET UDEN HINANDEN?
Kun en sølle uge. Men jeg holder altså heller ikke til meget mere, da jeg er blevet ekstremt dårlig til at sove uden Robs efter så “mange” år (3,5 for at være helt præcis). At sove alene = OMG that’s some creepy stuff. Hvis jeg er alene hjemme og skal i seng, så springer jeg altid op i sengen, da jeg er bange for at der sidder en lille ankelgnasker (aka. monster), der hiver eller bider i mine ankler under sengen.

HVORFOR KAN DU IKKE UNDVÆRE HAM?
Kender I mon det, at I kigger på en person (helst din kæreste) og bare ved helt ned i mavsen at han er den rette? Vi har – som sagt – netop været på ferie i Portugal ifm nogle af vores venners bryllup. Èn dag ved poolen sidder jeg – på afstand – og kigger på Robert der ligger på en solstol. Jeg iagtager ham bare. Han sidder og taler med hans ven der ligger og plasker rundt i poolen. Jeg sidder så tilpas langt væk, at jeg ikke kan høre hvad de siger. Jeg kunne mærke boblerne i mavsen og smilet på læberne. Den måder han bevæger sig på, griner, gestikulerer gør mig blød i knæene. Han er den mest varme og omsorgsfulde person jeg nogensinde har mødt og vil kun alle folk det bedste. Han har så mange vidunderlige egenskaber at jeg til tider kan blive helt misundelig på at jeg ikke besidder det samme. Jeg ved bare han er den rette! 

skaermbillede-2016-10-04-kl-19-37-50

FLERE SVAR PÅ SPØRGSMÅL OM KÆRLIGHED:

CANA BUTTENSCHØN – FYRSTEN OG FRUEN – SNEGLCILLE – SUPERHELTEMOR – BITTEBITTE – FAR UDEN FILTER – LILLEMOR – SIDSEL OG LASSE – FAG AND FAB – NATASHA AL-HARIRI – ØSTFRONTENFAR TIL FIRE PIGER

8 kommentarer

 • Åh, at rejse med sin kæreste er altså det bedste :D Jeg er helt enig.
  Har konstant udelængsel i disse dage, og gik og troede der var længe til, vi skulle afsted igen. Men tænk sig, så får jeg åbenbart æren af en juleferie til Budapest i år -for det inviterede min kæreste mig på til min fødselsdag. Og som jeg skrev på bloggen i tirsdags, har jeg vist ikke helt fattet det endnu (;

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 Så god og fin idé Cille <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det her indlæg er så fine 😊
  Nu ved jeg godt at konceptet er at det er bloggere der svarer på spørgsmålene, men det kunne altså være så godt hvis du kunne få Thor til at svare på dem 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak! Jeg har før stillet spørgsmålene til en ikke-blogger og idéen er ikke at det kun skal være bloggere :) Og det er faktisk en vildt fin idé at stille dem til Thor – jeg må se om jeg kan lokke ham med på den :) God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt, dejligt, dejligt!
  Introen minder mig om, at jeg stadig rigtig gerne vil høre om din tid i USA – bring it 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Av ja, det har jeg sgu da lovet for længe siden! Måske skulle jeg bare gøre det… :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nu sådan et fint koncept. Får mig til at tænke over de samme spørgsmål herhjemme – en hyggelig øvelse 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyld en hverdagshelt og vind take away