Spar 15% på de fineste armbåndsure

21 spørgsmål om kærlighed (min mand)

1919323_10156588262210401_9015996693883779170_n

Siden jeg i sommer begyndte at stille de her spørgsmål til alle mulige, har jeg adskillige gange haft lyst til at svare på dem selv. Men det har samtidig virket lidt fjollet, så jeg har holdt mig til at besvare dem inde i mit hoved. Og så var der for et par uger siden en læser, der foreslog, at jeg fik Thor til at svare på dem. Og det var jo en fiks idé!

Jeg modtog hans svar i dag. Hvor han er væk fra mig – og jeg gik langs Gammel Strand og småtudede bag mine solbriller, da jeg læste dem.

bryllup

HVOR MØDTE I FØRSTE GANG HINANDEN?
Første gang jeg mødte Cecilie, var da hun sammen med en veninde kom og spiste brunch på den cafe, som jeg arbejdede på. Jeg ved faktisk ikke om hun kan huske det, men det kan jeg. De sad ved et af bordene ved indgangen, tømmermandsramte og spiste mad, da en af vores fælles venner kom ind og hilste. Først på dem og bagefter på mig. Da Cecilie og hendes veninde havde betalt og rejst sig, opdagede jeg at Cecilie havde glemt sin ring, som jeg derfor gav til vores fælles ven, som fik fat i Cecilie. Vi ”mødtes” første gang et par uger senere.

HVOR LANG TID GIK DER FØR I BLEV KÆRESTER?
Vi diskuterede ofte i starten hvornår vores såkaldte månedsdag var – det kan man åbenbart som nyforelskede, bruge mange grin og timer på. Men jeg har altid tænkt, at Cecilies fødselsdag er dagen, hvorfra jeg betragtede hende som min kæreste. Der gik yderligere 3 uger før jeg spurgte hende om vi skulle være kærester, men vi var sammen hver dag inden da og jeg vidste fra den aften, at hun var min. Det besluttede jeg mig ihvertfald for.

HVEM SCOREDE HVEM?
Aner det ikke. Jeg kan bare huske, at hun kunne bunde en Corona imponerende hurtigt og at hverken hun eller de tre andre i selskabet kunne lide de 40 tequila-shots jeg have bestilt! Det kunne jeg heldigvis. Jeg vælger at tro, at det var hende, som ikke kunne modstå mine tilnærmelser.

17953_451571965472_3646726_n

HVEM SAGDE FØRST “JEG ELSKER DIG”?
Det gjorde jeg – også meget hurtigt, ville nogen mene. Men jeg når alt føltes rigtigt, kunne jeg ikke se hvorfor tiden skulle spildes med at spille kostbar. Jeg fik dog både spurgt om vi skulle være kærester OG sagt at jeg elsker hende, inden hun fortalte at hun var gravid. Så lidt traditionel er vores historie trods alt….!

HVORNÅR VIDSTE DU, AT HUN VAR “THE ONE”?
To svar:
1) Da jeg lærte hende at kende og med det samme tænkte, at hun var hamrende klog, fjollet og sjov at være i selskab med.
2) Da jeg, som nævnt, så hende første gang. Jeg har gået og fantaseret om ”drømmekvinden” bedømt på udseendet – og så var det sgu hende, som trådte ind på cafëen!

HVORNÅR OG HVORDAN MØDTE DU HENDES FORÆLDRE FØRSTE GANG?
Haha – det var Cecilies mor, som vi drak en kop kaffe med på Cafe Norden. Først havde hun hentet os ved Cecilies daværende ungdomshybel, hvor hendes mor var forment adgang! Det skyldtes nok de utallige sprutflasker, fyldte askebægre og generelle rod af takeaway-æsker, bjerge af tøj og andet møg. Dét kunne få samtalen igang, kan jeg huske. Efterfølgende tog vi en kop kaffe – og som den velopdragne mand, jeg gerne ville vise mig som, gik jeg selvfølgelig op og bestilte og betalte. Jeg var så nervøs for, om der var penge på mit kort. Og at købet gik igennem, forstår jeg stadigvæk ikke noget af. Generelt levede jeg på bankens nåde og kredit og havde jævnligt samtaler med min bankrådgiver – samtaler som generelt var en monolog, hvor jeg undrede mig over de manglende penge, men samtidig forsikrede den tålmodige dame om, at der bedre tider lige om hjørnet.

340537_10150781477545401_1598628836_o

HVOR ER I HVER ISÆR VOKSET OP?
Cecilie er fra her der og alle vegne. Nørrebro, Søborg, Vangede og lidt Østerbro. Jeg er selv født og opvokset på Østerbro – har dog boet hele 4 steder efter mine forældres skilsmisse, da jeg var teenager, men alle adresser er inden for en radius af 800 meter fra mit barndomshjem.

HVORDAN VAR JERES BRYLLUP – ELLER HVORDAN DRØMMER DU OM, AT DET BLIVER?
Meget hurtigt arrangeret. Jeg friede 13. Februar og 4. Marts stod vi på Rådhuset men den nærmeste familie og få venner. Vi havde INGEN, som i INGEN penge, så efter brylluppet var der en hyggelig lille reception på Zirup, hvor jeg arbejdede. Med champagne, sodavand, nachos og cappucinoer. Jeg husker det som en hyggelig dag – men jeg føler, at jeg skylder en rigtig fest med dans, mad, MANGE venner og ikke mindst taler til min brud.

image

HAR I EN SANG?
Sias ”Day to soon”. Vi fandt en fælles interesse i den lille, men helt fantastiske sangerinde, som vi begge følte at vi havde opdaget og som ingen, på daværende tidspunkt, kendte til. Cecilies veninde sang sangen i kirken til Sias barnedåb.

HVORNÅR HAR I DET BEDST?
Når vi fjoller i sofaen. Når vi endelig kan snakke sammen i længere tid uden afbrydelser. Når Cecilie, trods hård modstand, ikke kan undlade at grine af mine håbløse vittigheder. Når vores børn laver noget sødt/sjovt og vores øjne mødes og jeg tror, at stoltheden kan aflæses i vores begges blik.

HVILKEN FILM VAR DEN FØRSTE, I SÅ I BIOGRAFEN SAMMEN?
Nils Malmros ”Kærestesorger”. Samme dag, som vi opdagede at hun var gravid! Jeg husker den som en meget lang film. Det skyldes nok ikke kun Nils Malmros tempo, men nok i højere grad et behov for at storme ud af biografen og dele vores lykke – og ikke mindst få sat en helvedes masse flere ord på de følelser og tanker, man sad med dér i biografmørket.

HVILKEN KONCERT VAR DEN FØRSTE, I VAR TIL SAMMEN?
Sia i Vega. Med Sia i maven. Nu blir det meta.

HVILKE TRE ORD BESKRIVER DIG? OG HVAD VILLE HUN SIGE?
Selvtilfreds, rolig og iderig..
Hun ville nok sige selvglad, rolig og urealistisk drømmende!

IMG_0257

HVAD ER HENDES DÅRLIGSTE VANE?
Det med den rodede lejlighed var ikke et engangstilfælde…

HVAD VILLE HUN HELST ÆNDRE VED DIG?
I nogle situationer vil hun nok ønske, at jeg havde samme temperament som hende, men det er nok også en af de ting, hun sætter mest pris på.

PÅ HVILKET PUNKT HAR HUN ÆNDRET SIG MEST, SIDEN I MØDTE HINANDEN
Hun har, endelig, opnået en fantastisk selvtillid og tro på sig selv. Hun er så mange gange sejere og modigere, end hun fortæller sig selv.

HVAD ER JERES BEDSTE FERIEMINDE?
Vi har haft to ture uden børn. Én til Ålborg og en til Rom. De var selvfølgelig helt specielle.

HVILKE TRE TING VIL I GERNE NÅ AT GØRE SAMMEN?
Tage 6-7 måneder ud af kalenderen og rejse til Østen med børnene, Holde bryllupsfest nummer 2 – og så vil jeg som ishockeyspiller gerne lære hende at stå på skøjter. 

IMG_0342

HVILKEN TV-SERIE HAR I SLUGT HURTIGST?
The Affair og Broen. Vi har startet mange serier sammen: House of Cards, Orange Is The New Black, Homeland, Suits m.fl., som jeg ender med at se alene, fordi Cecilie mister interessen. Men The Affair og Broen var de få vi fik set færdigt sammen – endda imponerende hurtigt.

HVAD ER DET LÆNGSTE, I HAR VÆRET UDEN HINANDEN?
Jeg har en lang og glorvædig karriere som værnepligtig. Jeg havde ikke trukket frinummer og Cecilie var højgravid. Der var jeg væk fra mandag til fredag, hjemme henover weekenden, og onsdag hjemme for good – hjemsendt pga. dårlige knæ. Meget belejligt.

HVORFOR KAN DU IKKE UNDVÆRE HENDE?
Hun er min bedste ven. Jeg har brug for hendes latter, hendes kærlighed og hendes selskab. Jeg elsker min alenetid, men hun er den eneste som kan få den til at føles ensom.

img_7254-2

Læs hele vores historie her

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 15% på de fineste armbåndsure