20% på Ganni og Designers Remix

21 spørgsmål om kærlighed (Natasha Al-Hariri)

12857653-natasha

Indtil videre har jeg i denne føljeton kun interviewet andre bloggere. Andre bloggere er pisseinteressante og andre bloggere er gode til at svare på spørgsmål. Men det har hele tiden været tanken, at jeg også gerne ville interviewe ikke-bloggere. Fordi det bliver lidt indspist når bloggere kun skriver om bloggere – og fordi der jo findes masser af fantastiske kærlighedshistorier uden for bloggosfæren. Og så fordi, at jeg hele tiden har vidst, at jeg ville have netop Natasha med.

Natasha Al-Hariri er en ung, muslimsk debattør, som jeg gik i gymnasiet med. Hun var den absolut eneste muslim på rigmandsgymnasiet nord for København og hun fascinerede mig fra dag 1. Hun røg cigaretter, festede igennem og råbte højt. Og hun er kun blevet sejere med årene. I dag er hun nyuddannet jurist og arbejder med at opbygge en lokal borgeralliance på Nørrebro og Nordvest, som community organiser hos Medborgerne. Hvis du følger nogenlunde med i nyhederne herhjemme, så har du med garanti set hende før. Hun blander sig nemlig. Og hun gør det godt. Hun kæmper benhårdt for ligestilling, bedre integration og for at nedbryde fordomme – ikke bare om muslimer, men i alle aspekter. Jeg tror faktisk, at hun er det sejeste menneske, jeg kender. Jeg ser sindssygt meget op til hende – og nu stopper jeg mig selv, for som jeg sagde til hende, så skal jeg virkelig begrænse mig for at halvdelen af dette indlæg ikke bare kommer til at bestå af mine rosende vendinger.

Privat er Natasha gift med Niddal, som for et par år siden skrev denne fantastiske kærlighedserklæring til hende. Sammen har de jordens sødeste 3-årige. Nemlig Gabriel, som I måske har hørt flække af grin før. Han gik nemlig viralt da han for nogle år siden morede sig højlydt over sin fars måde at spise spaghetti på. Se HER.

14375287_10157429342055564_1389320015_o

HVOR MØDTE I HINANDEN FØRSTE GANG?
Niddal og jeg mødte hinanden på en valgkonference i Haslev, hvor vi begge var på valg. Jeg blev valgt (og senere også valgt som forkvinde for rådet), Niddal tog nederlaget pænt…

HVOR LANG TID GIK DER FØR I BLEV KÆRESTER?
Det gik pænt stærkt. Nogle uger.

HVEM SCOREDE HVEM?
Niddal scorede helt klart mig.

HVEM SAGDE FØRST “JEG ELSKER DIG”?
Det gjorde Niddal (hvorfor begynder der at tegne sit et mønster her…) Niddal havde været en idiot tre uger inde i vores forhold, stoppede med at svare på sms – that kind of douche – og så rejste han til Mellemøsten med noget frivilligt arbejde. Da han kom hjem, skrev han og ville mødes. Jeg spillede kostbar i nogle dage, og så mødtes vi. Han havde en lille gave med i form af en freaking ring og de tre ord…

12991013_10156772747145564_4716689622343512026_n

HVORNÅR VIDSTE DU AT HAN VAR “THE ONE”?
Vel egentlig da han mødte min familie første gang. Det hele klikkede bare. Alt faldt på plads. Det var som om han havde været en del af vores hjem for altid.

HVORNÅR OG HVORDAN MØDTE DU HANS FORÆLDRE FOR FØRSTE GANG?
Niddals far er gået bort, men jeg mødte Niddals mor første gang i Aarhus over morgenmad. Det var frygteligt akavet.

HVOR ER I HVER ISÆR VOKSET OP?
Jeg er vokset op i Hellerup nord for København, og Niddal er vokset op i Lystrup som er en forstad til Aarhus.

HVORDAN VAR JERES BRYLLUP – ELLER HVORDAN DRØMMER DU OM, AT DET BLIVER?
Vores bryllup var så fantastisk. Et dejligt mix af arabisk og dansk kultur, og en helvedes masse mennesker som var med til at danse og fejre os. Jeg fortryder min bryllupskage og valg af makeup, men ellers er jeg stadig overdrevet tilfreds. Folk siger stadig at det er det bedste bryllup de har været til, måske primært i arabisk bryllup-kategorien haha, men stadig!

14349126_10157429349235564_1025448704_n

HAR I EN SANG?
Ikke rigtigt. Men det nærmeste vi kommer på det, er Ni***s in Paris…

HVORNÅR HAR I DET BEDST?
Når vi har tid sammen. Der er altid noget vi skal, aftener den ene af os ikke er hjemme, og en helvedes masse arbejde. Niddal er selvstændig, så “fri” er lidt en stående joke herhjemme.

HVILKEN FILM VAR DEN FØRSTE, I SÅ I BIOGRAFEN SAMMEN? 
Det kan ingen af os simpelthen huske!

HVILKEN KONCERT VAR DEN FØRSTE, I VAR TIL SAMMEN?
Kanye og Jay-Z i Boxen

HVILKE TRE ORD BESKRIVER DIG? OG HVAD VILLE HAN SIGE?
Passioneret, stædig og omsorgsfuld
Stærk, omsorgsfuld og guddommelig

14203421_10157429357565564_168911580_o

HVAD ER HANS DÅRLIGSTE VANE?
Niddal har sådan en forfærdelig vane med at lytte uden at lytte. Kender i det? Så kan han kigge på mig mens jeg taler til ham, og når jeg afslutter min talestrøm med et spørgsmål, kan der fint gå 10 sekunder hvor Niddal stirrer tomt ud i rummet før jeg får svar. Også hvis jeg bare spørger om klokken. Jeg har lært at det er fordi han spoler min talestrøm tilbage, for at finde ud af hvad jeg har spurgt om. Lusket og irriterende.

HVAD VILLE HAN HELST ÆNDRE VED DIG?
Jeg tror at Niddal godt kunne tænke sig at jeg var mere tålmodig, og ikke for i flint som jeg nogle gange gør. Undskyld skat.

PÅ HVILKET PUNKT HAR HAN ÆNDRET SIG MEST SIDEN I MØDTE HINANDEN?
Han bliver generelt bare en dejligere ægtemand, en skønnere far og en dygtigere selvstændig for hver dag der går!

14360390_10157429344325564_467053601_o

HVAD ER JERES BEDSTE FERIEMINDE?
Det vakler mellem vores daglige hangouts på den lokale vandpibecafé i Istanbul, hvor vi fik utroligt mange timer til at gå med vandpibe og backgammon. Eller hele vores tur til New York og Washington sidste år, hvor Niddal var ovre for at modtage en pris for sit arbejde mod antisemitisme gennem især fredsringen om synagogen. Jeg var med som trophy wifey, men fik alligevel del i alle møder, inkl. møderne i det hvide hus. Helt utrolig tur!

HVILKE TRE TING VIL I GERNE NÅ AT GØRE SAMMEN?
1. Niddal sagde i sin bryllupstale til mig, at han glæder sig til at vi spiser morgenmad sammen som 70-årige – så dét er ihvertfald en ting vi skal nå at gøre sammen.
2. Vi skal også nå at have en RIGTIG ferie sammen som familie, bare os tre. Det har vi stadig til gode – men vi drømmer om det hver dag. Drømmedestinationen varierer mellem badeferie og storbyferie..
3. Opleve vores børnebørn.

10624847_10152703409832741_4351949912042507963_n

HVILKEN TV-SERIE HAR I SLUGT HURTIGST?
Game of Thrones! I alt for mange år har jeg slået den serie hen som noget der bare sleeet ikke er mig! Drager, kæmper og alt muligt andet gøgl. Niddal prøvede engang at lokke mig til at se den, jeg nægtede pure. Tilbage i april satte vi os ned og satte 1. afsnit af 1. sæson på, og lovede hinanden at give serien ét afsnit. Da afsnittet var slut, kiggede vi på hinanden og udbrød samtidigt: næste!! Desværre blev vores GoT-marathon afbrudt af mit speciale som skulle afleveres, så vi måtte holde en måneds pause efter at have set 1. og 2. sæson på et par ugers tid. Derefter slugte vi resten på en måned.

HVAD ER DET LÆNGSTE I HAR VÆRET UDEN HINANDEN?
Da jeg var afsted med DR2 i 10 dage sidste efterår, for at optage en dokumentar der fulgte flygtninge op gennem flugtruten i Europa. Vi var på Lesbos, i Serbien ved den kroatiske grænse og i Tyskland ved den østrigske grænse og München. Det var frygteligt hårdt at være væk fra mand og barn i 10 dage, hvor man konstant var konfronteret med tragedier. Dokumentaren “Hallo Syrien! – opkald fra flugtruten” kan ses her: https://vimeo.com/151775212

HVORFOR KAN DU IKKE UNDVÆRE HAM?
Fordi vi er et makkerpar. I tykt og tyndt. Igennem alt. Jeg kommer aldrig til at møde en mand som Niddal. Manden fik mit fjæs tatoveret på sin underarm 9 måneder efter vi mødte hinanden!!!

30991_10152255203820564_362414686_n

FLERE SVAR PÅ SPØRGSMÅL OM KÆRLIGHED:

CANA BUTTENSCHØN – FYRSTEN OG FRUEN – SNEGLCILLE – SUPERHELTEMOR – BITTEBITTE – FAR UDEN FILTER – LILLEMOR – SIDSEL OG LASSE – FAG AND FAB

11 kommentarer

 • Jeg kender hende ikke og har aldrig mødt hende, men jeg er lige så stor fan af hende, som du er. Jeg har en teori om, at hvis alle var som hende, så verden et bedre sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg er hundrede procent sikker på, at din teori holder! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Fantastisk par!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er brandsej! Og som bonusinfo kan jeg afsløre, at han også er en fabelagtig karaoke jockey! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Haha – DET vil jeg gerne høre mere om, hvis du kommer til Sneglebar i morgen!?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hun er så sej! Jeg er vild med, at du også gør brug af andre, end de samme bloggere der svarer på spørgsmål alle vegne. Og så er jeg en lille smule misundelig over, at du kender Natasha – det gad jeg sgu egentlig ret godt også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er fanme en sej dame!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på Ganni og Designers Remix