Sommeren er forbi

21 spørgsmål om kærlighed (Sidsel og Lasse)

Processed with VSCO with hb1 preset

I blogland findes der et kærestepar, der driver en blog sammen. De kan det hele og man kan kun være en lillesmule forelsket i dem begge to. De er megapæne, tager afsindigt lækre billeder, skriver godt, rejser rundt og er i det hele taget en lillesmule irriterende. På den bedst tænkelige måde, selvfølgelig.

De hedder Sidsel og Lasse og jeg har lokket dem til at deltage i min kærlighedsføljeton i dag. De har været kærester i ni år og har undervejs overlevet både langdistanceforhold og brud. De har udgivet en kæresteføljeton, som starter i 2007 HER.

HVOR MØDTE I FØRSTE GANG HINANDEN?
Det gjorde vi hos Lasses forældre i vinteren 2007, hvor Lasse på daværende tidspunkt boede i kælderen i deres hus i Aarhus N. Vi skulle på ferie til Alanya sammen med fælles venner og holdt vores første såkaldte “Alanya-møde” hos Lasse, hvor vi skulle aftale alle detaljerne omkring rejsen.

HVOR LANG TID GIK DER FØR I BLEV KÆRESTER?
Der gik kun et halvt års tid. Forud fulgte en masse flirten over MSN Messenger i de sene nattetimer.

HVEM SCOREDE HVEM?
Jamen vi blev sådan set splejset sammen af hhv. Lasses ven og min veninde, der på daværende tidspunkt var kærester. Som sagt flirtede vi en masse frem og tilbage, og selvom Lasse først proklamerede ”at han ikke var ude efter noget seriøst”, så ændrede han hurtigt mening, da jeg skrev at jeg sådan set gerne ville have en kæreste!

Apalmademallorca2

HVEM SAGDE FØRST “JEG ELSKER DIG”?
Det gjorde Lasse en sen aften hjemme hos Sidsels forældre, da hun boede hos dem i Galten. Følelsen var heldigvis gengældt!

SIDSEL, HVORNÅR VIDSTE DU, AT LASSE VAR “THE ONE”?
Det vidste jeg nok først for alvor, da vi var nået om på den anden side af den periode, hvor jeg var i Australien, hvor Lasse og jeg gik fra hinanden. Stille og roligt kunne jeg mærke, at vi byggede noget tillidsfuldt og stærkt op sammen. Og det har nok for alvor manifesteret sig i løbet af de sidste to år, som jeg betragter som nogle af de allerbedste vi har haft sammen indtil nu. Vi støtter hinanden fuldt ud både følelsesmæssigt og professionelt, og alt går ligesom bare op i en højere enhed nu.

LASSE, HVORNÅR VIDSTE DU, AT SIDSEL VAR “THE ONE”?
Det tror jeg faktisk, jeg kunne ret tidligt. Før Sidsel havde jeg ikke været så vant til at få lige så meget modspil, som hun bød ind med. Det var lidt overraskende først, men efter noget tid kunne jeg mærke, at jeg havde lyst til at kæmpe for at beholde hende og for at få vores forhold til at fungere. Det havde jeg ikke prøvet at føle lige så stærkt før.

13173572_1138538512865085_2970095441611915456_o

SIDSEL, HVORNÅR OG HVORDAN MØDTE DU LASSES FORÆLDRE FØRSTE GANG?
Jamen dem hilste jeg jo nok flygtigt på til vores Alanya-møde, men den første gang hvor vi rigtigt fik snakket sammen var en dag hvor Lasse og jeg havde aftalt at ses efter skole hjemme hos ham. Jeg husker det som et rart møde, hvor de var meget søde og imødekommende, og det er de heldigvis stadig.

LASSE, HVORNÅR OG HVORDAN MØDTE DU SIDSELS FORÆLDRE FØRSTE GANG?
Jeg mener, at min ven og hans daværende kæreste satte Sidsel af hos hendes forældre i Galten før vi blev kærester. Der var jeg vist lige hurtigt inde og fyre en replik eller to af til Iben og Knud Erik ;)

HVOR ER I HVER ISÆR VOKSET OP?
Lasse: Jeg er born ‘n’ raised i Christiansbjerg i Aarhus Nord. På samme vej, som Jørgen Leth engang boede som barn, faktisk. Bonusinfo!

Sidsel: Jeg blev født i Bournemouth (hvor min mor læste kiropraktik), men flyttede hurtigt herefter til byen Sutton Coldfield lidt udenfor Birmingham i England. Her boede vi indtil 1998, hvor vi flyttede til Danmark og bosatte os i Galten – en provinsby lidt udenfor Aarhus. 

HVORDAN VAR JERES BRYLLUP – ELLER HVORDAN DRØMMER I OM AT DET BLIVER?
Det skal bare være en kæmpe fest! Lige nu leger vi med tanken om at have vielse og middag for de nærmeste, og så invitere hele vores venneflok til at komme og danse med os efter maden. Vi er nok begge et par festaber, og synes bestemt ikke dagen skal gå op i laaange taler og 15 retter mad. Selvfølgelig har vi en mening om æstetik, venue osv., men hvis bare vi kan få lovning på at folk har det sjovt og holder gang i dansegulvet, så er vi sådan set glade. 

HAR I EN SANG?
Det har vi faktisk: N.E.R.D med ”Provider”. Ikke verdens mest romantiske sang, og så alligevel..  Den har vi hørt mange gange i den første tid efter vi fandt sammen, hvor vi bare lå i Lasses seng og stirrede på hinanden. Utroligt så betaget man er af hinanden i den første tid, haha!

HVORNÅR HAR I DET BEDST?
Det har vi nok, når der er flow i de ting vi gør og har sammen – og at det sker fordi vi komplimenterer hinanden godt som kærester og som et team.

HVILKEN FILM VAR DEN FØRSTE, I SÅ I BIOGRAFEN SAMMEN?
Uha vi skal langt tilbage! Det kan vi faktisk ikke huske..  Måske en af Harry Potter-filmene? Men vi er generelt ret gode til at gå i biffen. Den seneste film vi så sammen var Captain Fantastic i Øst for Paradis og den næste vi skal se er The Lobster.

HVILKEN KONCERT VAR DEN FØRSTE, I VAR TIL SAMMEN?
Det var Grøn Koncert i 2007 – senere samme aften spurgte Lasse, om vi skulle være kærester. Og det skulle vi heldigvis!

SIDSEL, HVILKE TRE ORD BESKRIVER DIG? OG HVAD VILLE LASSE SIGE?
Sidsel: Positiv, distræt, ambitiøs. 

Lasse: Omsorgsfuld, eftertænksom, stædig.

LASSE, HVILKE TRE ORD BESKRIVER DIG? OG HVAD VILLE SIDSEL SIGE?
Lasse: Fjollet, glad, opmærksomhedssøgende. 

Sidsel: Udadvendt, tryghedssøgende, loyal. 

SIDSEL, HVAD ER LASSES DÅRLIGSTE VANE?
Han har ikke særlig god køkkenhygiejne!

LASSE, HVAD ER SIDSELS DÅRLIGSTE VANE?
Hun er slem til at bide negle! 

oreo1

SIDSEL, HVAD VILLE DU HELST ÆNDRE VED LASSE?
At han af og til skruede en smule ned for ”Entertainer Lasse”, når vi er sammen med andre!

LASSE, HVAD VILLE DU HELST ÆNDRE VED SIDSEL?
At hun ville blive bedre til ikke at bekymre sig så meget.

SIDSEL, PÅ HVILKET PUNKT HAR LASSE ÆNDRET SIG MEST SIDEN I MØDTE HINANDEN?
Han er helt sikkert blevet mere klar på at udforske verden.

LASSE, PÅ HVILKET PUNKT HAR SIDSEL ÆNDRET SIG MEST SIDEN I MØDTE HINANDEN?
Hun er blevet lidt mere løssluppen og udadvendt end hun var, da jeg først mødte hende.

3-2

HVAD ER JERES BEDSTE FERIEMINDE?
Vi har heldigvis utallige gode ferieminder. Men nogle af dem vi altid vender tilbage til er faktisk dem, hvor vi har befundet os i komiske eller groteske situationer. Dem er der mange af fra vores backpacker-tur til Sydamerika i 2009, som vi stadig snakker om på ugentlig basis! For eksempel sad vi på den tur fast i Uyuni-saltørkenen i en halv dag sammen med et israelsk ægtepar (hvoraf den ene var snigskytte), før vi fik hjælp. Det var ret specielt.

HVILKE TRE TING VIL I GERNE NÅ AT GØRE SAMMEN?
Vi skal jo nok ha’ nogle kids på et tidspunkt. Vi har også snakket om, at det kunne være vildt fedt at bo og arbejde i udlandet i noget tid. Vi har også lidt en drøm om at kunne være vores egne chefer og kun leve af vores virksomhed, men det er ikke (nødvendigvis) noget, vi stiler benhårdt efter. 

HVILKEN TV-SERIE HAR I SLUGT HURTIGST?
Vi bingede virkelig seneste sæson af House of Cards, fordi dens udgivelse faldt sammen med vores ferie på Puerto Rico. Så vi sad på vores tagterrasse i sommeraftenerne og havde udendørsbio. Det var så hyggeligt!

HVAD ER DET LÆNGSTE, I HAR VÆRET UDEN HINANDEN?
Et halvt år ad gangen – tre gange i alt. 

HVORFOR KAN I IKKE UNDVÆRE HINANDEN?
Fordi vi gør hinanden til bedre, klogere, stærkere og gladere mennesker. Og fordi ingen af os ville kunne overskue både at gøre badeværelset rent og klare vasketøjet selv!

img1882ud

CANA BUTTENSCHØN – FYRSTEN OG FRUEN – SNEGLCILLE – SUPERHELTEMOR – BITTEBITTE – FAR UDEN FILTER – LILLEMOR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommeren er forbi