Det med himlen

25% på verdens bedste solbriller

img_6662887eaf29-4211-4674-9e2c-96f522f2acf6

På Snapchat, hvor jeg er særdeles flittig og aktiv (og går under navnet cecilieund), bliver jeg mere end jævnligt spurgt, hvor mine solbriller er fra. Og det forstår jeg godt – for det er altså verdens bedste solbriller.

De er fra Dolce & Gabbana – og efter alt for mange år med billige solbriller af svingende kvalitet, investerede jeg i dem sidste sensommer i Barcelona. Faktisk havde min mor dem i forvejen og jeg havde længe været misundelig. De er nemlig pissepæne – og så kan stængerne ligesom hives ud til siden, så de sidder helt perfekt – også på os, der fik store studenterhuer.

Nå. Til sagen. Jeg har netop fået nys om, at solbrillerne lige nu er nedsat med hele 25% på Boozt. De findes lige HER – og selvom solbriller er rare at prøve på i virkeligheden, så ville jeg godt turde bestille dem online hos netop Boozt, fordi de har så dejligt nem retur. Faktisk er alle solbriller sat ned med 25% – se hele udvalget HER. De leverer skidehurtigt, hvilket jo er ganske praktisk når vejret ser ud til at blive så godt, som det gør.

Det var bare det. God mandag!

img_6391

img_7601

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det med himlen