Jeg trækker lige vejret

29 + 7

img_5738

Jeg er kollapset i hjørnet af min sofa – efter en helt vildt rar fødselsdag, som var min egen.

Jeg blev vækket med sang og flag af min familie, som var akkompagneret af min mor og lillebror. Spiste morgenmad og blev begavet. Med et væld af tegninger, en bog og de her støvler. Et identisk par er i skrivende stund er på vej til mig fra boozt.dk (behovsudsættelse, Cecilie. For helvede…). Den historie får I i morgen.

Jeg brugte formiddagen på at sortere bær og producere mit livs første hjemmelavede kagecreme – og pludselig var klokken 14 og det væltede ind med gæster. Og kram og flere gaver. Og så fulgte nogle timer med boller, kakao, kaffe og kager. Og snak og grin og afsindigt dejlig stemning. Og pludselig var her tomt – foruden min voksne bror, som blev hængende og spillede FIFA med Elliot.

Da Hugo var puttet, vendte min søster tilbage – og vi spiste thai og ryddede op. Og puttede resten af vores trætte børn – med lovning om MGP-fest i morgen tidlig. Med dyner i sofaen. Og nu sover de overhovedet ikke – men det gør de forhåbentlig snart. Og jeg skal se film med Thor og Caroline. Og drikke rødvin og spise lagkagerester. Og sige tillykke til min mand – med vores 7-års bryllupsdag, som det også er i dag. Det skrev jeg lidt om samme dag sidste år.

Og tak. Tusind tak for alle de absurd skønne hilsner, som jeg har modtaget. På Instagram og på Snapchat (cecilieund).

Hej!

 

 

-indeholder affiliate links-

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

 • Tine

  dejligt at hører- hvor er din trøje fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det er en kjole fra Nue Notes, men den findes også som bluse :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg trækker lige vejret