Ugen der gik #28 (med leg, bytur og landsindsamling)

5 ting, der er helt okay før du får børn

-men som er absolut pisseirriterende efter du har fået børn:

1: Unødig larm
Før børn tænker man “hold da op hvor det larmer – men det gør mig ingenting.”
Efter børn tænker man “for satan hvor det larmer! Behøver du virkelig at dytte, banke, råbe, synge eller grine lige nu? Og behøver den politibil virkelig at tænde for de f****** sirener lige i det her tilfælde?! Og behøvede den (ellers venlige af udseende) håndværker i gården virkelig at fløjte i dag, da han gik forbi mit sovende barn? Hvorfor kunne han ikke se på mig, at jeg ikke fandt det spor muntert?“. Ja, al larm er unødig larm når dit barn sover.

2: Busser med to barnevogne
Før børn tænker man “nej nogle søde børn, der sidder der i deres barnevogne“. Man smiler og vinker måske endda til dem.
Efter børn tænker man “rend mig i røven – nu skal jeg stå her i kulden med mit trætte barn og vente på den næste bus, der garanteret også er fyldt med barnevogne!“. Man skuler ondt til mødrene, der i øvrigt altid ligner nogle, der alligevel skal af ved næste stop.

3: Vintertid
Før børn tænker man “yes! Sweet! Halelujah! Jeg får lov at sove en time ekstra. Det her er den bedste dag på hele året!“.
Efter børn tænker man ikke. Man råber bare “hvorfor i hele hule helvede forstår du ikke at klokken er en hel time mindre end du tror?!? Det her er den værste dag på hele året!“. Ej, det gør man selvfølgelig ikke. Man tænker det bare.

4: Genudsendelse af Go’ morgen danmark
Før børn tænker man “nej, sikke et dejligt initiativ – så kan jeg få hele programmet med, selvom jeg vælger at sove til klokken ni“.
Efter børn tænker man “hov, det lyder bekendt – har jeg ikke allerede set hvordan man bager de scones med citroncreme, hørt Lola Jensen fortælle hvad jeg gør forkert og hørt hvorfor ham den kække filmanmelder med briller heller ikke synes at denne uges premierefilm er særligt vellykket?” og bliver mindet om, at man ikke har noget liv. Eller i hvert fald står alt for tidligt op…

5: Sovende Ramasjangfigurer
Før børn tænker man “ej, hvor sødt og sjovt fundet på, at figurerne ligger der på skærmen og sover. Helt til kl. 6 – ligesom børn gør“.
Efter børn tænker man “hvad i alverden er det for en syg hån? Vis mig de børn, der aldrig vågner før kl. 6 og fortæl mig lige hvordan jeg skal underholde min unge. Nu!“.

Det var bare det.

image

Følg bloggen: På Facebook / På Instagram

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #28 (med leg, bytur og landsindsamling)