Fra en hængekøje i Rødovre

Afslappet, men ikke så nonchalant

image

Jeg sidder i et stille hjørne i Tivoli. Lige ved Go’ morgen-studiet ved plænen. For Hugo sover. Og det larmede overalt, som det jo sjovt nok gør et sted, hvor tusindvis af mennesker samles for at hyle og skrige.

Så han vågnede hele tiden.

Og selvom jeg bryster mig af, at være blevet en åh så afslappet tredjegangsmor – så er jeg på visse områder bare ikke så skide nonchalant. I hvert fald ikke når det kommer til mine børns søvn.

Det fik jeg for alvor bekræftet på vores charterferie, hvor Italien skulle spille EM-kvartfinale mod Tyskland. Klokken 21 om aftenen. En kamp, som vi allesammen virkelig gerne ville se. Så det planlagde vi. Jeg kunne vel for helvede godt være sådan lidt afslappet på den sydlandske måde – og lade min baby falde i søvn i en klapvogn. Bare for en enkelt aftens skyld, ikk?

Det holdt en enkelt halvleg. I pausen rokkede han på sig og åbnede sine øjne for tredje gang og så kunne jeg ikke mere. Jeg trillede hjem og lagde ham i seng og lod skuldrene falde ned på plads. Sad og hørte brølene fra baren og forsøgte at gætte om det var tyskerne eller italienerne, der jublede.

Og hvor end jeg gerne ville have set den kamp, så ville jeg hellere have ro i maven. Det er livet i anden række og det er helt OK. Så længe jeg selv lige smutter en tur op på første en gang imellem.

2 kommentarer

 • Nicoline

  Hej Cecilie!
  Er netop begyndt at følge dig. Og synes du skriver meget velformuleret og er reflekterende!
  Jeg er også sygeplejerske, mor til 5 skønne børn (blev mor som 23 årig, også efter at have kendt min mand i kort tid😊)! Så kan følge dig i mange af dine ” hverdags tanker”!
  Glæder mig til at læse dine fremtidige indlæg!
  Mvh Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Nicoline. Velkommen til! Og tusind tak for de pæne ord. 5 børn! Det er eddermame sejt!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra en hængekøje i Rødovre