Beretning og fotodokumentation fra London!

Aldrig mere børn i soveværelset?

IMG_3685

I går aftes, da vi havde spist aftensmad, ryddede vi et hjørne i legeværelset og rykkede Hugos tremmeseng ud af soveværelset. Simpelthen. Han sover igennem, men er begyndt at sove uroligt fordi han bliver forstyrret når vi vender os i sengen – så for alles skyld er det det rigtige at gøre.

Det syntes jeg i hvert fald indtil jeg selv gik i seng. Og så lå jeg dér. Og min baby lå 10 meter væk. 10 pludseligt meget l.a.n.g.e meter. Og så sagde Thor noget. “Nå skat, så skal vi aldrig mere have børn i soveværelset!”.

Gisp. Jo vi skal så! Eller. Altså. Vi skal ikke have flere babyer! Det tror jeg i hvert fald ikke. Overhovedet. Men det føltes altså samtidig helt grundlæggende forkert og slet ikke som en befrielse. Jeg nåede at komme helt i tvivl. Skulle vi have rykket ham ud allerede? Jeg kunne ikke sove. Fandt min telefon frem igen og læste Østfrontens indlæg om samsovning – og fik lyst til at bygge verdens største seng og sove sammen med alle mine unger. På kryds og tværs og i en stor pærevælling af kærlighed. Det har jeg stadig lyst til i dag – men nu tror jeg først lige, at Hugo skal lære at sove sådan helt ordentligt og tungt for sig selv. Så må vi se.

I dag er han blevet vaccineret – Hugo. Jeg glemte jo hans tid i sidste uge (som I måske har læst i vores sms-korrenspondance…). Vores søde læge spurgte mig atter en gang, om vi skulle have flere børn. Jeg sagde, at det skulle han ikke spørge mig om i dag.

God weekend!

Følg gerne bloggen: Via Facebook Via Instagram Via Bloglovin

 

 

2 kommentarer

 • Catrine

  Kan ikke se problemet i en kæmpe seng- det har vi.. 3 boksmadrasser ud i en.. Alle sover godt.. Varme nærhed tryghed og god søvn til alle.. Jeg elsker det.. Hun er snart 3, har sovet sammen altid..
  Kan kun anbefale det hvis man er tung om hjertet ved det andet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Ih det lyder dejligt! Jeg kunne virkelig også godt finde på det. Desværre sover Thor ikke så tungt, så jeg er bange for at jeg ville få en meget træt mand ud af det :neutral_face:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beretning og fotodokumentation fra London!