Gik galt

Alene hjemme

img_0282

For ganske præcist 12 timer siden vinkede jeg farvel til min familie og min svigermor, der glade traskede op mod Trianglen, for at tage bus og metro mod lufthavnen. De befinder sig nu i Paris, hvor jeg tager ned og møder dem tirsdag aften.

Jeg havde planer om en dag på langs i sofaen. Med en serie af en art, noget take away af en anden art, en dyne og mit eget selskab. Men det tog mig cirka ti minutter at konstatere, at jeg (stadig) er uhyggeligt dårlig til at nyde det selskab – og jeg flygtede derfor ud til min mor, hvor jeg har brugt dagen på at spise flødeboller, drikke kaffe og sniksnakke. Kun afbrudt af et par timer i Lyngby Storcenter med min lillebror, hvor jeg i H&M investerede i en striktrøje med en perlebroderet abe, et par jeans og en lang og smørblød natskjorte. Inden vi slog os ned på en bænk og spiste pølsehorn og bællede milkshakes.

Og nu sidder jeg her. Iført føromtalte natskjorte og under min dyne. Min stedfar kørte mig hjem – og jeg tjekkede minutiøst hver eneste afkrog af lejligheden for spøgelser og indbrudstyve, inden jeg børstede mine tænder og kravlede op i hjørnet af min meget tomme seng.

Når jeg om lidt har sendt de her tanker og fortællinger ud i uendeligheden, vil jeg færdigredigere første afsnit af et nyt podcastprojekt, jeg har gang i. Som I måske læste ovre hos Cana for nogle uger tilbage, så har vi skrinlagt “Damer i dilemmaer”. Men jeg var simpelthen blevet så glad for mediet, at jeg meget hurtigt fik overtalt en anden, ganske særlig person til at hoppe med på et nyt koncept, jeg har fundet på – og som jeg glæder mig helt vildt til meget snart at præsentere jer for.

Jeg er dårlig til at være alene. Jeg har nemlig været det ualmindeligt lidt i mit liv. Jeg får ondt i maven og savner hele verden. Men dem, jeg savner allermest, har det godt. Og jeg bliver ikke genforenet med dem tidligere, uanset hvor meget energi, jeg bruger på at længes efter dem. Jeg holder om dem om tre døgn – så jeg kan ligeså godt bruge tiden på at forsøge at nyde og udnytte min ensomhed. I morgen skal jeg bruge en masse timer på at komme i gang med en ret uoverskuelig studiemæssig opgave – og derudover skal jeg lige præcis ingenting. Jo – sove længe, spise chokolademadder, se TV og tage et langt aftenbad. Måske kommer jeg slet ikke ud af mit nattøj – og hvis det sker, så er det mere end i orden.

Jeg er nemlig alene hjemme.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gik galt