Ugen der gik #115 (med cykelture til solnedgange, tilbageblik og julestemning)

Alternativ til barnets første mobil?

img_2666img_2686

Sia har plaget om en mobiltelefon så længe jeg nærmest kan huske. I hvert fald siden hun startede i 0. klasse. Hun påstår hårdnakket, at alle hendes klassekammerater har en – hvilket jeg fra forældremøderne ved er løgn – men hvad gør man ikke, når man virkelig ønsker sig noget?

Hun får ikke lov. Ikke endnu. Jeg synes, at hun er for lille til alt det, der følger med en mobiltelefon i form af apps, sociale medier og konstant youtube-tilgængelighed – men jeg må samtidig indrømme, at det efterhånden ganske ofte kunne være ret praktisk at kunne komme i kontakt med hende og sende hende en besked i ny og næ. Især fordi hun bliver mere og mere selvstændig og fordi, at vi, som jeg skrev om HER, er begyndt at lade hende gå ud i verden (altså Østebrogade…) på egen hånd. Samtidig ville det være rart at vide, at hun kunne komme i kontakt med os, når hun engang imellem er alene hjemme imens vi løber i Netto eller henter Hugo.

img_2663

Derfor blev min nysgerrighed i høj grad vakt, da vi blev bedt om at lade Sia og Elliot teste det Myki Watch, der netop er kommet til Danmark. I første omgang troede jeg “bare”, at det var et GPS-ur og var derfor meget i tvivl om hvorvidt vi skulle takke ja. Jeg har nemlig svært ved at finde ud af hvor meget jeg synes, at man må og skal “overvåge” sine unger – men Myki watch kan meget mere end det og for os er det det perfekte alternativ til en telefon. Vi kan nemlig – via en app, som vi har downloadet til vores telefoner – sende tekst- eller lydbeskeder til urerne, ligesom vi kan ringe til dem og de kan ringe til os. Man kan taste op til 10 telefonnumre ind på uret, som barnet kan ringe til – og derudover har barnet mulighed for at sende en lydbesked til app’en på vores telefon. Uret har også en skridttæller, der indtil videre har motiveret ungerne ret meget til at få gået og løbet lidt ekstra.

img_2669

Det her er altså smart – og det fungerer virkelig godt. Som forælder styrer du det hele fra din app. Vi styrer om der skal være lyd på uret, om det skal vibrere eller være helt stille – og vi har indstillet det sådan, at der er “forstyrrelsesfri zone” i de timer på dagen, hvor ungerne er i skole. Det er klart Sia, der får mest ud af det – og som i min optik har den perfekte alder til det. Vi har givet hende besked om hvornår vi henter hende, hvis planerne har ændret sig i løbet af dagen – og til at se hvor de er taget på tur med SFO’en, når vi har villet hente dér, hvilket personalet aldrig har været særligt flittige til at give besked om.

img_2664

Konkurrence

Jeg har fået lov til at udlodde et Myki Watch i rød og gul til to vindere. Så hvis I har eller kender et barn, der kunne have glæde af det og som kunne bruge en ekstra julegave, kan I deltage i konkurrencen ved at skrive en kommentar nedenfor. Skriv hvorfor du gerne vil vinde og tilføj din mailadresse – så trækker jeg to vindere om en uge – d. 11/12.

NB: vinderne er fundet og har fået direkte besked pr. mail.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

112 kommentarer

 • Lillian

  Det ville være en rigtig fin gave til min lille-store dreng, der går i 1. Han er midterst i en flok på 3 og kunne godt bruge noget der er helt sit eget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor er det smart!
  Min store pige på 7 år ville være oplagt til sådan et “ur”. Hun vil gerne gå fra mit arbejde til skolen (500 meter), men jeg har ikke givet lov endnu, fordi jeg ikke kan tjekke, om hun er nået godt frem (lille skole uden registreringssystem).
  Måske vil jeg turde, hvis hun har Myki Watch på. Måske…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Genialt! Det lyder virkelig smart, jeg eller vi er noget i mod “den nye” verden en mobiltelefon kan skabe. Og prøver at skærme dem lidt endnu. Jeg ved min datter villle elske begge farve! Så vi krydser lidt. Venlig hilsen Camilla .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Meiner

  Herhjemme har vi Simon (8 år), som ligesom Sia har ønsket sig en mobil siden 0. Klasse 😊 “For alle ejer jo en mobil”: som han siger!! Synes at det er et kæmpe dilemma som forældre, når mam gerne vil hive ens barn en større frihed (i form af at gå hjem selv) men kunne komme i kontakt . Tryghed begge veje – og det ville dette ur give 🙏🏼😍
  Uret ville være den perfekte gave 💫🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillian Jørgensen

  Mit barnebarn kunne rigtig godt bruge uret nu han er kommet i 1 ste klasse.
  lilliangitte@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Min søn skal have uret, han bliver 7 år til januar, hans yndlings farve er heldigvis rød. Han ønsker sig også en telefon ligesom Sia, men jeg synes han er alt for lille. På den anden side så elsker jeg tanken om at jeg kan komme i kontakt med ham. Give ham en kort besked og lign. Det vil give mig mere is i maven, til at gøre ham mere selvhjulpen. Tanken om at give slip, og lade ham gå ud i den store vide verden uden at han kan komme i kontakt med os. Den er totalt grænseoverskridene. Jeg elsker at han bliver større, klogere, og mere nysgerrig på selvstændigheden. Jeg er bare ikke helt klar. Så uret vil hjælpe mig til at hjælpe ham.

  Rigtig god weekend
  -Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Tusind tak for en skøn blog og en ligeså skøn podcasts, som jeg glæder mig hver fredag til at lytte. Jeg går hele ugen og glæder mig til det bliver fredag og lytte til jeres hyggelig og så fine podcasts.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde det fine ur til mine 3 børn, på 7 år, 6 år og 2 år. Mine to store piger tager dagligt skolebussen alene hjem fra skole, så det vil være trygt for dem at have det smarte ur på sig 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanabanana

  Holy shit, hvor lyder det smart. Arthur er begyndt at gå i skole selv, og jeg synes egentlig at det kunne være rart hvis jeg kunne få fat i ham og omvendt. Men, jeg synes ikke han skal ha’ en mobil. Pisse smart løsning med dette ur. Det vil jeg vildt gerne vinde 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Sådan et ur ville min søn Arthur få glæde af, når han næste år skal starte i skole. Og jeg ville få større ro😄😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Fedt ur og den helt perfekte løsning til vores familie, da den store starter i skole til sommer og den mindste starter i vuggestue. Det ville være rart at lade den store gå hjem alene i stedet for altid at skulle med hen og hente lillebror. Vi synes dog han stadig er for lille. Med sådan et ur vil både han og vi være mere trygge i den korte tid han er på egen hånd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min mellemste søn, Liam på 6 år, ville elske sådan et ur. Og det ville være en stor hjælp for os forældre i en travl hverdag med 3 børn, Liam følges ofte hjem fra skole selv med sin storebror på 9 år. De tager offentlig bus og går et stykke. Storebror har en telefon, men vi synes, at Liam er for lille. Men de dage, hvor storebror går til fritidsaktiviteter, er det svært for Liam at holde styr på tiden, da han ikke kan klokken endnu. Det ville også være dejligt, hvis han kunne få fat i os i løbet af dagen, hvis der er noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Kihlberg

  Det ville jeg give til min datter på snart 9 i ekstra julegave 😍 Hun har en mobil, men interesserer sig ikke rigtig for den, der er aldrig strøm på 🙈 Jeg kunne godt tænke mig at kunne komme i kontakt med hende når hun er ude og rende, for hun er inden grad også blevet selvstændig lige pludselig, med mange aftaler ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Ville elske at vinde den til min søn Liam på snart 8 År jeg. Har ledt efter er GPS ur til ham med – jeg synes godt man må ha lidt styr på hvor han er hvis han skulle blive væk og de ekstra funktioner er jo skide smarte især fordi han er dele barn så ville gerne han kan snakke med mor og far når han er afsted 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg har en nevø og niece på snart 6 og 7, som også gerne vil være mere uafhængige.

  De er hos deres far 5 dage ud af 14, hvilket ikke er et hit, og så kunne det hjælpe at få bare en lille besked ❤️

  Og så især til at forberede dem på de rigtige telefoner, når de kommer på banen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej.
  Dét ur lyder genialt! Et perfekt første-valg inden en rigtig mobiltelefon. Jeg har en søn på snart 7 år. Fra næste skoleår, og ved særlige lejligheder nu, vil jeg synes, det er rigtig smart at have et sådant til ham. Specielt når han leger hos andre, og skal til og fra dem.
  Samtidig har jeg en mand, som elsker alt teknik og nye gadgets i den afdeling. Det kunne være sjovt pludselig at stå med noget teknisk, han ikke har fablet om endnu. Det ur håber jeg på at vinde 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Vil elske at vinde til Alma på 8 år, som selv tager til og fra skole. Selvstændig ung dame som stadig har brug for trygheden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Boisen

  Åh det ku vi SÅ godt bruge herhjemme! Min store søn på 12 gider ikk sin tlf (??) og det ku være så rart at ku komme i kontakt m ham efter skole og sport o.lign.
  🍀🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Leo

  Min niece Maddie som går i 1. Klasse kunne virkelig have glæde af og tryghed i, at vide hun altid kunne få kontakt til en af hendes vigtigste voksne. Hun er lidt særligt udfordret ind imellem trods svær sygdom i starten af livet – derfor ville det også være trygt for os altid at vide at vi ville kunne få fat i hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Min datter har plaget mig om en telefon i et år, men vi synes også at hun er for lille. Men det ur lyder rigtig spændende og min datter ville blive helt vild :-)
  Glædelig jul til dig og din familie Cecilie ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det lyder virkelig smart! Vi er også dér, hvor vores store gerne liiiige vil prøve at være selv hjemme eller cykle rundt i lommen selv… han skal ikke have en telefon endnu, som i sleeeet ikke! :) så vi vil rigtig gerne prøve et ur! Som han faktisk ønsker sig i julegave i forvejen, altså “bare” et ur :)
  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det ville lige være noget for min nevø som står i samme “dilemma” – hans forældre synes heller ikke at han er gammel nok, og derfor er han selvfølgelig den eneste som ikke har en mobiltlf (ifølge ham 😉)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uret ville jeg elske at give min niece (og ikke mindst hendes forældre), der netop er i gang med at øve sig i at bevæge sig rundt uden voksne hele tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Møller

  Min egen 8 dage gammel lille datter ville vi ikke kunne få det brugt til, men min niece, som netop er startet i skole, ville det være optimalt til. Især fordi hun ofte går fra skole og hjem til moster, som alligevel er på barsel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åh det ur ville jeg elske at kunne give til min veninde(s datter). Respekt for jer mødre, der kæmper for at holde mobilerne væk fra jeres børn mens de stadig nyder at lege i den virkelige verden. Som psykolog er det tydeligt, hvor vigtig den kamp er! Min veninde, der kæmper hårdt som jer andre, ville unægteligt få det lidt nemmere, hvis hendes skønne 6 årige kunne blive spist af med et kommunikerende ur for nu, og få lov til at lege videre uden mobil og sociale medier lidt endnu :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville elske at kunne forære min 7-årige niece sådan et ur. Som de fleste andre skriver, vil det kunne give hende langt bedre mulighed for at være lidt mere selvstændig, uden at man skal være nervøs! :)
  Krydser alt, der krydses kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara S.

  Det er da lige sådan et vi mangler til vores datter, Alberte.! :-) Hun er også begyndt at tale om en mobiltelefon, fordi hun har brug for at kunne komme i kontakt med os, når hun cykler til og fra skole. Vi synes dog, at hun er for lille til at få mobil, så dette ur vil være en perfekt løsning! Vi håber håber håber at vinde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Det ville jeg virkelig gerne vinde til min søn! Håbehåbehåbe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lynge Küpper

  Det lyder vel nok smart!
  Min nevø er 7, og har et stort behov for forudsigelighed. Det her ville hans mor helt sikkert kunne bruge som redskab, til at skabe det for ham😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Mørk Damm

  Åh sådan et ur vil min Karl på 8 år gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Sådan et vil jeg gerne vinde til min datter, som starter i skole næste år. Vi er lige flyttet og tænker hun vil have stor glæde af det, når hun gerne vil have lov til selv at gå hen på legepladsen. Det vil give mig en stor tryghed at vi kan komme i kontakt med hinanden.
  Mvh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min datter er jævnaldrende med Sia og jeg har gjort mig præcis de samme overvejelser da hun også af og til er alene hjemme 20 min eller selv bevæger sig rundt på små ture i den store verden. Så uret vil være helt perfekt til hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Det ville jeg virkelig gerne vinde til min søn. Perfekt alternativ til en tidlig mobiltelefon. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Wisborg

  Det lyder mega smart! Jeg har netop tænkt på det samme, det med at kunne sende en besked og ringe, hvis de er alene hjemme, samtidig med at jeg synes min søn på 8 er for lille til en rigtig telefon. Smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Orv, det ville min søn på 7 år elske! Han vil også gerne have en mobil, men det synes vi ikke han er klar til, så det kunne være smart at starte med et ur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det ville være så genialt til min store dreng, han ville elske det. Det lyder som et fint kompromis i forhold til telefonen, som jeg heller ikke har lyst til at introducere for tidligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min lillebitte, store kusine på 7 år er for nyligt blevet skilsmissebarn, og jeg ville elske at se hende have et ur til at hjælpe hende igang med de nye – og varierende – rutiner. Med to flytninger kunne gps-funktionen være genial, og en daglig besked om afhentningstidspunkt, der pludselig skifter fra forælder til forælder, ville helt sikkert også give ro i den 7-årige mave. Tænk, hvis den pakke kunne ligge under vores juletræ! Det håber jeg, den kommer til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Min datter på 8 år. Hun plager nemlig også meget om en mobiltelefon, men vi syntes også at hun er for ung til en. Det lyder virkelig smart. Vil vildt gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg synes min mellemste dreng på 8 skal vinde. Han er altid så beskeden og selvom der kun er 20 måneder mellem ham og hans storebror, accepterer han altid når der er noget han ikke må som han bror gerne må. Han vil rigtig gerne have en mobil men vi synes ikke han er stor nok endnu. Derfor ville det være den perfekte gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Min datter.
  Vi skal snart flytte til et helt nyt sted i et stort nyt hus. Det ville være en dejlig ting at kunne give hende som en ekstra tryghed i alt det nye ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bruun

  Jeg krydser fingre for, at jeg er heldige vinder af uret🙏🏻 Min datter er startet i 0. Klasse, og det vil give mig ro i sjælen at kunne komme i kontakt med hende, når hun i den nærmeste tid selv skal gå hjem fra skole. Vi har hjemme også talt om en mobil – men er kommet frem til, at det er for tidligt. Myki watch vil være den perfekte mellemting🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det ville være en perfekt gave til min søde niece, der også er noget en alder, hvor det kunne være så smart:)
  God jul🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne B

  Det ville min datter blive virkelig glad for – og hendes forældre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg vil vildt gerne vinde uret af netop nogle af de årsager du selv nævner- min 9-åriges behov for en telefon er stort ifølge ham selv men vi er tilbageholdende netop fordi vi synes det er et skridt ind i en verden han ikke behøver at blive en del af endnu.
  Uret lyder til at være den helt rigtige løsning!.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanni

  Jeg vil virkelig gerne vinde et til min datter på 5 år. Vi bor i en meget lille by, og efter sommerferien skal hun starte i skole, så derfor kunne det være super lækkert med sådan et alternativ! Specielt det med hvis planerne bliver ændret! Min datter er meget sensitiv og har brug for at vide hvis tingene ikke går som aftalt i løbet af dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Sådan et ur ville jeg elske at vinde til min datter som går i 0. Klasse lige nu. Hun skal snart til at cykle selv hjem fra skole, og så ville sådan et ud være oplagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min knægt Adam, som desværre er lige så distræt som hans mor, ville have rigtig meget gavn af sådan et ur… det er jo intet mindre end GENIALT. Det ville være så dejligt at kunne give ham besked om hvornår han skal hjem fra skole, de sedler jeg giver ham med forsvinder nemlig altid og tænker ikke det er sundt for huden at blive ved med at skrive klokkeslæt på hånden med sprittusch 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Min storedreng ville ❤️ sådan et ur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Min datter er også otte år, og vi står med det samme behov for kommunikation – og samme ulyst til at introducere en mobil tlf :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja

  Det ville være helt perfekt for min datter som går i 0. Klasse og er begyndt at spørge efter en telefon. Desuden har hendes SFO mange gemmesteder så det er af og til umuligt at finde hende, så da ville det være skønt at kunne give hende besked om at komme ud til sin plads Om hun så ville komme ved jeg så ikke;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Wooow det vil jeg vildt gerne vinde til vores store dreng Tristan 😀 vi er lige flyttet i nyt hus så det kan være lidt svært at finde hjem fra legepladsen eller når han tager løbehjulet rundt i kvarteret 😅 han ønsker sig også en mobil men der går ihvertfald et par år før det kan komme på tale 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  min datter skal i skole til sommer og det kunne da være så smart med sådan en fætter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Altså.. Vores børn blir jo større og større, og jeg kan SAGTENS ane et rigtigt fint kompromis i det her produkt. Så er alle glade-agtigt. Han, min søn, behøver ikke få en telefon endnu, jeg behøver ikke IKKE at kunne komme i kontakt med ham – og omvendt. Jeg vil ret gerne prøve det af på min den ældste :) SPÆNDENDE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min datter Sophia på snart 8 år ville elske det. Vi har præcis samme overvejelser mht mobil som jer. Tak for en skøn blok.
  Mail: A.k.primdahl@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en datter i 0. klasse, som jeg ville elske at kunne kommunikere lidt med, når vi prøver at give hende mere og mere ansvar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er det bare genialt! Det lyder så smart. Jeg vil give et af dem til mine to små søskende på 10 og 6 år:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg ville gerne vinde det til min yngste dreng, som jeg er sikker på ville elske at prøve den:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det vil jeg super gerne vinde til min søn på 8. Han ønsker sig (selvfølgelig!?) også en telefon, og her holder vi også på at det slet ikke er et behov endnu, og jeg kan slet ikke overskue konsekvenserne ved at lade ham entrere de sociale medier – jeg tænker the Real word, er svær nok til tider.
  Han cykler selv til og fra skole (det kan man godt i en mindre by i Jylland🙈) og det ærger mig helt vildt, at jeg nogen gange også ville ønske at han havde en telefon, så jeg lige kunne give besked, eksempelvis når jeg ankommer på jobbet og kommer i tvivl om, hvorvidt jeg fik sagt at han skal i SFO den dag.. Derfor ville det her jo være helt perfekt – så kan vi holde fast i at det ikke er nødvendigt med telefon, og samtidigt kan vi komme i kontakt – SMART, altså✌🏻😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har ledt efter præcis det alternativ til en telefon. Min søn, Jeppe, på 8 skulle have det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Uhh, det lyder smart hvis det virker! Min søn på snart 9år, ønsker sig meget en mobil. Han har længe gået hjem fra skole alene og hjem til sine bedsteforældre, men det kunne være rart at komme i kontakt med ham på en anden måde end via hans skoleipad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Det lyder som den perfekte julegave til min datter på syv, der også påstår at ALLE i hendes klasse har en mobiltelefon – undtagen hende. Den stakkels pige;-) Det ur ville med garanti vække begejstring!
  Tak for en super blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Øj, det vil jeg gerne vinde Til Felix. Vi er så heldige at bo tæt på mormor og morfar, som er de sødeste i verden til at hjælpe med pasning og hygge i hverdagen. Felix får hans største ønske, som er en ny cykel til jul og det han Aller allerhelst vil, er at cykle selv op til mormor. Der er ingen veje mm. Han skal over og i princippet kan han sagtens. I princippet. Hvis det nu ikke lige var for hønemor her, som er bange for, han vælter… Det bliver snevejr undervejs… At mormor pludseligt ikke er hjemme alligevel… At hans cykelhjelm klikker op helt af sig selv… At solens stråler går lige i øjnene og han så vælter…. Eller eller eller… Nå men, med sådan et ur vil jeg absolut give ham lov lige med det samme. Og uden et gram usikkerhed i maven. Så for Felix og mormors skyld, så er det da mig, som skal vinde… :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åhhhhh min datter har plaget SÅ længe om den fordømte tlf. Hun går i 2. klasse og på et tidspunkt må jeg vel overgive mig. Jeg tænker at et ur som Myki er perfekt til lige at teste paratheden. Og så ville det jo ikke være dårligt at kunne forære hende et sådan i julegave😉 Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Mega fedt produkt som jeg rigtig gerne vil vinde til mine børn – de går i 0.klasse og er også begyndt at snakke om deres egen telefon (hvilket forældrene slet ikk er enige i😄) Så ville være den fedeste overraskelse til dem – også selvom de skulle deles om den😉 krydser fingre🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hvor smart! Vil gerne have der til min store pige på næsten 5 – måske ikke lige nu, men om meget snart kan godt bruge den hjælp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Nøddekær

  Kære Cecilie. Min egen datter går i 1. Klasse og jeg står i præcis samme dilemma som dig, så ville eeeelske at kunne give hende det. Kh fra Maiken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Ej hvor genialt. Jeg har en niece, som er mega teknisk og vil syntes det er for sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane O

  Smart ur, især når man ikke er helt stor nok til en mobil, jeg vil gerne vinde et til min niece 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg vil gerne vinde fordi det kunne være den perfekte måde at “stå fast” på ingen mobil til 9 årige datter – og samtidig gå på kompromis :-) Og dermed gøre alle glade… hvor tit kan man det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Sådan et vil jeg rigtig gerne vinde til min niece på 8 år. Det kunne være så dejligt at forkæle min søster og niece med en ekstra julegave, der er meget brugbar i deres hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det er godt nok snart 🙏 til min niece som går i første klasse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Det er godt nok smart!! Den ville jeg gerne vinde til min ældste dreng Arthur, der starter i skole til sommer. Det vil helt klart give noget tryghed begge veje 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg ville gerne vinde 1 til min søn som går i 0.klasse. vi har haft samme tanker som jer, han er for lille til en tlf men han skal selv cykle til og fra skole hver dag. Så det ville være rart at kunne “holde styr” på han og kunne komme i kontakt med ham. Særligt de dage hvor han gerne vil lave en legeaftale med andre osv. Lige nu følges han med hans storesøster som har en tlf, men hun skal starte i klub om lidt, så dette ur ville være genialt. Fingers crossed!
  Anede ikke det fandtes og det er da skidesmart…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene A

  Jeg ville gerne vinde et ur til Mille på 6 år, som nu nok ville gå mest op i skridttælleren, men om bare et år ville beskeddelen være super at have😀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida List

  Jeg vil elske at vinde en da min ældste søn på 5 er begyndt at ride med i skoven og det ville være fantastisk hvis han også kan få fat på hjælp hvis det værste skulle ske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvor er den bare sej.
  Jeg vil meget gerne vinde den til min niece på 7 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Åh, jeg synes det er et supersmart koncept, og med et barn i O. Klasse, som ønsker selv at kunne gå hjem fra skole, er det helt perfekt. Derfor ærgrer det mig også, at sikkerheden i urene tilsyneladende generelt ikke er god: https://www.dr.dk/nyheder/viden/tech/tyskland-forbyder-gps-ure-til-boern
  Har du mulighed for at tjekke hvordan det står til med Myki Watch? Måske de har fået styr på det? Det kunne være rart at vide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Helene. Jeg er ved at undersøge det 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Helene. Nu har jeg fået svar fra Myki, der skriver følgende: “De muligheder for hacking, som to andre børneure med gps har, findes ikke på MyKi. Man vælger selv sine koder, der forbinder app og MyKi. Den funktion, som giver mulighed for at man kan lytte med – eller direkte aflytte – barnet og omkringstående, uden at de ved det, findes ikke på MyKi overhovedet. Man kan ikke gøre det, selv om man ville.
   Begge risici er noget, MyKis producent – Allterco – er meget opmærksom på og lægger mange kræfter i. MyKi opfylder alle EU standarder og har som allervigtigste fokus, at kontakten mellem forældre og børn foregår trygt og sikkert”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Fedt at vide – mange tak fordi du undersøgte det, Cecilie. Nu krydser jeg endnu mere fingre for at vinde et fint ur😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Min søn er på alder med Sia og har fuldstændigt samme ønske om en mobil (som hans forældre ikke vil imødekomme). Så jeg tror han vil blive lykkelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Mega smart! Jeg ville give det til min niece i julegave hvis jeg vandt det. Hun er lige begyndt at gå alene hjem fra skole, så er sikker på at det ville give min lillebror og hans kone mere ro :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karine

  Jeg ville give mine to tvillingedrenge på 7 år telefonen, de går i samme klasse, så kan godt deles om den. Tror de ville føle sige meget store, hvis de havde deres egen “mobil” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Det ville da være helt genialt til min niece ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det skal min niece, som har samme alder som Sia. Hun ville blive vildt lykkelig og hendes forældre lige så😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle vestergård

  Øj det er smart. Det vil jeg gerne vinde til min nevø på 7 år. Det vil lige passe til hans og forældrenes behov

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vores skønne søn på 7 år ville elske det ur. Han går selv hjem og ville gerne kunne ringe ved behov 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Dét lyder jo som enhver mors drøm! Sådan et vil jeg enormt gerne vinde til mine øgler. Glædelig jul😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er jo fuldstændig genialt! Vores ældste datter plager også i et væk om at få en telefon. 🙈🙄 Jeg smider et lod i puljen og krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Jeg ville elske at vinde det til min datter på 9 år, som også plager om en mobiltelefon jævnligt. Også fordi jeg ofte tager mig selv i at tænke at jeg da lige kan sende hende en sms hvis der er noget jeg vil spørge hende om.. Der vil uret være supersmart når nu jeg HAR bestemt at hun er for lille til en mobiltelefon :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe K

  Aj hvor smart, jeg har en dreng på 9 som også brændende ønsker sig en mobil, og jeg er så den strenge mor der siger, vi behøver jo ikke skabe et behov, som ikke eksisterer endnu! Men jeg kan så meget følge dig i, at det alligevel kunne være rart, at kunne sende små lydfiler/beskeder👌🏻
  Tak for dine skønne skriv❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er da GENIALT! :)
  Jeg vil elske at vinde det til min niece, som netop er startet i skole 🍀🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  G.e.n.i.a.l.t!!
  Har en 7-årig som pt har fået lidt mere “frihed” i forhold til selv at gå til tennis, hjem til en ven/veninde, hjem fra bio-klub etc., fordi jeg netop har fået foretaget en stivgørende operation i ryggen og derfor ikke har mulighed for at følge hende. Det er dog altid med lidt bankende hjerte, at jeg sender hende ud af døren, også selvom hun ikke skal så langt 😊
  Ville elske den ekstra tryghed sådan et ur ville give

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Ser ud til at være dejligt nemt at betjene så helt klart oplagt i stedet for en mobil :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Nøj hvor er det smart! Hvis jeg er heldig er det min datter som skal have lidt ekstra forkælelse. Hun skal også snart begynde i fritidsklub, hvor de selv skal gå fra skole og derover, så den vil være meget god at have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Det vil jeg super gerne vinde til min niece på snart 8 år. Det ville være den perfekte gave til hende (og hendes forældre ikke mindst).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Det ville jeg super gerne vinde til min niece, der snart fylder 8 år. Det ville være den perfekte gave til hende (og hendes forældre ikke mindst!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil gerne vinde, da min søn plager om det samme, og ja det vil være super smart til SFO’en:-)
  Det kunne være den perfekte julegave eller fødselsdagsgave til min søn, der også har fødselsdag til jul:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det er lige sådan en, jeg ikke anede, vi manglede! Min snart-8-årige drømmer også stort om en telefon, men som 1. klasser synes jeg simpelthen, det er for tidligt at have smartphones med i skole. Til gengæld kan han både læse og skrive, så jeg har sådan ønsket mig en form for andet udstyr, vi kunne ‘kommunikere’ gennem. Så jeg krydser heftigt fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Til min søn, da det lyder så smart den måde i bruger det på !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Til min store dreng på 7 år. For lille til mobil (desuden en mobilfri skole), men han er altid super svær at finde i SFO’ en. Hans gravide mor vrælter rundet efter ham, og det slår aldrig fejl. Går man op på 3 daler han i gymnastiksalen og omvendt. 😂 desuden rart når han selv går ned og handler eller tager på legepladsen. De skal jo have lov at komme ud i verden de små pus. (Selvom moderen er en hønemor😱😂)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelika Thinggaard

  Jeg vil enormt gerne vinde et ur til min søn i fødaelsdagsgave, når han om to måneder bliver otte år – han vil nok helst vinde det røde, men er også glad for gul. Jeg vil gerne vinde uret til ham,da vi ofte har behov for at få fat i ham, når han går til den nærmeste fodboldbane og spiller fodbold uden os. Det kunne være rart at kunne ringe og fortælle, at maden er klar eller han kunne ringe, hvis han har lyst til at tage med en kammerat hjem eller andet. Og som jer, så synes vi, at det er for tidligt med en mobil og de sociale medier, der følger med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Præcis af de samme årsager som dine. Jeg har et sæt tvillinger, der ikke skal have en mobil men som jeg gerne vil kunne kontakte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ej hvor lyder det smart. Vi går bestemt heller ikke ind for mobil alt for tidligt. Men vi har oplevet at det ville være fantastisk at kunne give vores datter en lille besked. Hun er særlig sensitiv og følsom over for ændringer af planer og det har desværre givet en del utryghed og bekymring for hende her i forbindelse med skole og SFO. Det “ur” lyder som en helt perfekt løsning for hende:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil gerne vinde et til min store dreng Theodor på 7. For lille til mobil (og det er desuden en mobilfri skole) men det ville være rart at hans gravide mor ikke skal vrælet rundt i hele SFO’ en for at finde knægten. Og det slår aldrig fejl at når man går op på 3 sal er han helt over i gymnastiksalen eller omvendt. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det lyder simpelthen så smart! Min datter er lige begyndt at køre hjem fra skole selv og mærker i den grad mobil-dilemmaet – det ur ville være den perfekte løsning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Åh den ville vi hjertens gerne vinde! Med en forsigtig dreng på 6 år som er langsomt ved at løsrive sig mere og mere fra mors favn (snøft) ville det være et super redskab at bruge for ham og os. Som du selv beskrev tidligere om hvor meget ansvar du fik som 10-11 årig, så skal vi øve os lidt i at give “slip” på de halvstore børn – og ville gerne give Laurits mulighed for at kunne bevæge sig lidt rundt selv – og uret kunne være en ekstra tryghed :-) Glædelig jul by the way! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Det lyder sejt. Vi står i nøjagtig samme situation med vores den store på 7. Vi synes en telefon er helt unødvendig men samtidig ville det engang i mellem være rart at kunne komme i kontakt med ham. Dette lyder genialt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg vil gerne vinde uret, fordi du har ret; børn i den alder er for små til at have en telefon, men for søren, hvor er det en dejlig tanke, at man alternativt kan være “på besked med dem”. Det gad jeg godt stifte nærmere bekendtskab med. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det lyder vældig smart. Min ældste søn ville få god glæde af det idet han selv kører hjem fra skole og jævnligt når hjem inden mig. Det ville være smart at kunne sende tidsplaner, spørgsmål, svar og informationer indtil vi ses hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg vil rigtig gerne vinde et ur til min datter da jeg ligesom dig ikke er tilhænger af mobiltelefoner allerede nu (hun er 6), men rigtig gerne vil kunne komme i kontakt med hende hvis der sker ændringer i løbet af dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Det vil være perfekt til min 9 årige datter, der også så småt har fået love til at gå ud i verden alene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej!
  Den vil vi rigtig gerne vinde da mor her også er ved at få sved på panden over at lade den store løbe over til nogle venner som bor på den anden side af vores lille park (gisp!) og da vores hverdag er i konstant forandring ville det være skønt at kunne komme i kontakt med hinanden så ingen føler sig usikre på hvad der skal ske:)
  Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #115 (med cykelture til solnedgange, tilbageblik og julestemning)