En, to, tre events - og noget om mine medbloggere

At finde ro i kaos

image

“En blog om at finde ro i kaos” skrev jeg dengang jeg startede bloggen – for snart et halvt år siden. Jeg tænkte at det lød meget godt og følte, at det er noget af det, vi er gode til herhjemme.

Sandheden er, at det er løgn. Jeg finder ikke en skid ro i kaos! Jeg er hamrende dårlig til at finde ro i kaos.

Der må i hvert fald ikke herske kaos i min stue. Eller på min bankkonto. Der må gerne være kaotisk på ungernes værelse, i mine skuffer og i min indbakke. Det er der i hvert fald mere eller mindre konstant.

Det med stuen øver jeg mig på. Sia og Elliot havde i morges slæbt dyner, foldemadrasser og udklædningstøj i mængder herind. Og optrådte med “jule-cirkus”. Jeg stod med et stift smil og klappede – lige indtil sangen var slut og jeg prompte befalede foreslog, at de rykkede arrangementet ind på deres værelse. Med det samme. Fuck mig altså. Hvor skal jeg bare blive tusind gange bedre til at acceptere, at tre unger under 75 måneder roder ad helvedes til. Især i stuen – fordi de helst vil være der, hvor vi er.

Så nu sidder jeg her. I den kaotiske stue, som I kan se på billedet ovenfor. Og prøver at være lidt mere zen-agtig end jeg er. Prøver at trække vejret og undertrykke trangen til at kaste al rodet ind på børneværelset eller ned i nogle skuffer. Selvom det kribler i mig.

Kan I finde ro i kaos?

9 kommentarer

 • […] it, I use it. Og jeg elsker det! Det giver mig en indre ro at have ydre overblik. Nøjagtig som Cecilie, trives jeg ikke ret godt i kaos. Dog bedre derhjemme end på mit […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  At finde ro i kaos. Det udtryk har jeg tænkt meget over den sidste tid. Især nu hvor vi netop er blevet et familiemedlem rigere. Så nu er vi 3 børn og altså ikke nok voksne til at mandsopdække. Den lille er 6 dage gammel. – Julius. Anna er 2 år og 8 mdr. Jeppe bliver 6 i marts. Og lige nu er det lidt overlevelse. Og en kæmpe bedrift at komme igennem dagen og natten (!!!) Uden for meget gråd, skrig og underskud, får mad og ordnet dagligdags praktiske ting. Så her kommer grunden til at du får denne kommentar : kan du som erfaren mor til 3 give gode fifs, tips, råd, overvejelser til at få det hele til at gå op inen højere enhed? At finde mere ro ibden kaos? Eller noget der minder om???
  Mvh Marie – 30 og mor til 3! (Yikes!!!! ;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nope! Har det præcis som dig.. Stuen og køkkenet er rodefri zoner, og alligevel bruger jeg et halvt liv på at rydde op selv samme steder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Dejligt at høre at jeg ikke er den eneste, der er lidt emsig med min stue! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Altså hvis det der er rod/kaos så ville du få stress herhjemme hos os….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

   Det tænkte jeg også :-) Det der ser nogenlunde pænt ryddeligt ud i mine øjne ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hahaha – jeg tænkte nok, at den ville komme! Men ja, jeg er totalt emsig når det kommer til min stue. Men så skulle du bare se resten af lejligheden!! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hæ hæ har det på præcis samme måde. Måske er jeg en smule værre

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En, to, tre events - og noget om mine medbloggere