Tvivl og træthed

At passe på sig selv

img_0255img_0241

Da jeg for halvanden måned siden påbegyndte min sidste praktik på Herlev hospital – og pludselig skulle stå omklædt i en anden kommune klokken 7:30 sharp, blev morgenmåltidet herhjemme hurtigt det første, der blev nedprioriteret. Jeg foretrak at sove så længe, som muligt – og mine morgener var timet ned til hvert enkelt minut, hvoraf cykelturen satte sig på de fleste.

Jeg havde morgenmad med i tasken – og de fleste dage nåede jeg også at spise den enten inden vagtens start eller undervejs – men det var aldrig ligefrem en hyggelig eller rolig stund. Mere noget, der skulle overstås og en praktikalitet. Overlevelse.

Det har ændret sig nu. Som jeg skrev for et par uger siden, ville jeg gå i gang med at supplere min daglige multivitamin med mælkesyrebakterien Pure Biotic fra Renew Life. De første par dage glemte jeg ganske enkelt bare at tage pillen – og jeg besluttede mig derfor for at tage den sammen med min morgenmad. Og i samme ombæring besluttede jeg mig for at begynde at spise min morgenmad derhjemme – inden jeg begav mig ud på min cykeltur.

Alarmen blev sat til et ukristeligt tidspunkt – 15 minutter tidligere end vanligt. Og det viste sig meget hurtigt at være det hele værd – og mere til. Mælkesyrebakterierne har gjort det, jeg håbede, de ville. Jeg har været langt mindre oppustet, jeg er (endnu) ikke løbet ind i sygdom af den ene eller den anden art – og uden at gå for meget i detaljer, har min mave fungeret ganske optimalt. Thor er også hoppet med på vognen – og han melder også om gode resultater.

img_0278

Udover den biologiske virkning, så har det simpelthen været så dejligt at give mig selv den dér stille stund hver morgen – hvor det bare har været mig, min morgenmad, mit kosttilskud og min varme kaffe. I min stille og mørke stue. Det hele går lidt hurtigt lige for tiden. Vi løber lidt stærkt og har rigeligt at se til. Så jeg skal passe på mig selv. Jeg skal huske de små pauser i hverdagen og insistere på en balance.

aa55f2fe-1500-4738-8e36-9f8a55520ae7

Konkurrence

Hvis du vil prøve Pure Biotic fra Renew Life, så gå til deres hjemmeside HER, find det produkt, du gerne vil vinde, kopiér linket og indsæt det i en kommentar nedenfor. Jeg afslører vinderen i kommentarfeltet om en uge!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

44 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tvivl og træthed