Hverdagsluksus med samvittigheden i orden

Bagud fra start

img_4568

Det startede meget godt. Bevares, jeg har skrevet mig bag øret, at jeg fremover bør stå op et kvarter tidligere end jeg gjorde i morges. I al fald når jeg skal have taget plads på skolebænken klokken kvart over otte – og Thor skal stå klar som vikar klokken hel. Morgenen blev altså en anelse mere forjaget end jeg egentlig synes om, men vi kom da ud af døren til tiden. Alle fem på samme tid.

Thor cyklede mod SFO’en med Sia – og jeg fulgte drengene over i institutionen. Institutionen, som åbner klokken syv og som tæller 3 vuggestuegrupper, 3 børnehavegrupper og en stor udflytterafdeling – men hvor der var afleveret ét barn klokken kvart i otte. ET! Indre Østerbro, man… Mit afkom tredoblede altså antallet af unger – og pludselig havde personalet et helt barn hver at tage sig af. Og så cyklede jeg ellers mod Nørrebro.

Efter lidt forvirring over hvor det nu var, C-bygningen lå, fandt jeg op til femte sal og frem til det rigtige lokale. Underviseren var fuldstændig forrygende – og jeg blev på ingen tid bekræftet i min beslutning om at vende tilbage til studiet. Juhu!

En times tid inde i undervisningen fik vi pause – og jeg brugte anledningen til at ringe til ørelægen. Hugos trommehinde sprang nemlig endnu engang i weekenden – og ved sidste tjek havde jeg aftalt med lægen, at næste gang hed det altså dræn – og at jeg i så fald skulle ringe og bede om en akut tid. Sekræteren forsøgte at spise mig af med en tid om ni dage – og da jeg undrede mig over, om det virkelig var en akut tid, blev jeg bedt om at troppe op klokken elleve. I dag. Jeg nåede altså kun to ud af seks timers undervisning, før jeg måtte snige mig ud – og dermed er jeg på imponerende vis allerede bagud.

Men det går nok. For de to timer var skidegode – og jeg glæder mig oprigtigt til at komme tilbage i morgen. Og indhente.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

3 kommentarer

 • Det er så vildt at der ingen børn er før 8.30 – det er det samme i min datters vuggestue. Hvad laver alle de andre forældre? Alle kan vel ikke være selvstændige??!!

  Synes i øvrigt at det er pisse sejt at du vælger at fortsætte din uddannelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Cecilie, Jeg vil lige starte med at sige, at jeg elsker at læse med på din blog. Jeg kan huske at du for et par måneder siden skrev om, at du havde lavet den indisk linsesuppe dahl. Har du en opskrift på det ? 😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Amalie. Hvor er det dejligt at høre! Din kommentar fik mig til at lave dahl igår, så jeg kan udgive en opskrift. Jeg regner med at smide den på bloggen på lørdag! Har du brug for den inden da? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsluksus med samvittigheden i orden