Første dag - i flertal

Blandede følelser – for alvor

image

Jeg tror faktisk, at jeg flere gange har kaldt et indlæg noget med “blandede følelser”. For det har man jo engang imellem.

Til gengæld tror jeg aldrig, at jeg har ment det ligeså meget som jeg gør i skrivende stund.

For jeg sidder her. Foran lagkagehuset, hvor jeg skal have de næste 40 minutter til at gå. Virkelig tilfreds – tenderende til lykkelig – for at Hugo lod mig forlade ham i vuggestuen for første gang – helt uden gråd, for at solen skinner og for at min kaffe er præcis, som jeg bedst kan lide den.

Men samtidig virkelig utilfreds – tenderende til ulykkelig – for fraværet af birkes på min tebirkes og fraværet af vores christianiacykel foran vores lejlighed i morges. Vi havde nemlig engang en christianiacykel. En christianiacykel, som var fucking uundværlig for os – fordi vi bor i byen med tre børn og ikke har råd til en bil. Men som er blevet stjålet. I nat. Natten efter at vi havde betalt 2920 kroner for at få den fikset. Det er jeg desuden også ret utilfreds med. At vi nåede at smide så mange penge i den – 12 timer inden nogle skruppelløse idioter snuppede den.

Og nu gider jeg overhovedet ikke at tænke mere på det. Jeg gider nemlig ikke at tude foran lagkagehuset. Jeg vil drikke min perfekte kaffe foran lagkagehuset. Lukke øjnene og nyde solen. Det birkesløse tebirkes er jeg sluppet af med – det gør man ved at spise det – og de skide cykeltyve skal ikke ødelægge min dag eller de sommerfugle, der basker i min mave ved tanken om at skulle kramme min baby – om 25 minutter.

9 kommentarer

 • Emilie

  Cykeltyve er noget fanden har skabt eller generelt bare tyve! :) håber den kommer tilbage til jer eller I har noget forsikring der dækker. Et stort kram herfra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seriøst lort ! Folk er så pisse irriterende !!! Vi fik stjålet Vegas barnevogn INDE i opgangen (hvor de havde klippet TO låse) da hun var knap 2 mdr gammel ! Jeg TUDEDE !!!! Ka stadig huske følelsen at dit havde stjålet fra MIT BARN !!! Du har det så nu gange 3 ! Håber dagen har været lækker…og skulle krisen kredse, må I altså godt låne vores (chr.cykel) engang i mellem – bare sig til ! Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FUUUCK mand. Hvor ER det uretfærdigt. Respekt til dig, hvis du kan undgå at tænke mere på det! Hvordan kan man være så uheldig.. lortetyve. Men håber Hugo nød sin 2. dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det er SÅ latterligt! Og tak – Hugo klarede den så fint – bortset fra, at han bliver så uhyggeligt træt af alle de indtryk, at han næsten ikke kan holde til det – så i morgen prøver de med en formiddagslur :) Håber at det går godt med maven!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Lortetyve!!!
  Jeg er også ved at køre min datter ind i vuggestue – i dag skal hun både spise OG sove lur for første gang. Jeg spiser chokolade og drikker kaffe. Er rastløs og aner ikke hvad jeg ellers skal lave til trods for vasketøj, opvask, rod mm. Men chokolade virker hver gang! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Megapisselortetyve!!! Håber du fik tiden til at gå – og at hun havde en god dag! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med, at der i bunden af dit indlæg er tre andre indlæg der også hedder noget med blandede følelser :P Dine følelser er virkelig blandede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hahaha – jeg føler bare meget – skal vi ikke sige det sådan?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag - i flertal