sms'er fra et ægteskab #26

Bleer på abonnement og verdens bedste madkasse

img_5941ikke-navngivet-2

For efterhånden mange måneder siden, blev jeg kontaktet af Mathilde. Mathilde gik i min parallelklasse i gymnasiet. Vi havde ikke meget med hinanden at gøre dengang – og vores veje er vist slet ikke krydset i løbet af de ti år, der pludselig er gået. Alligevel kunne jeg tydeligt huske hende. Jeg kan huske, at hun fik en tatovering på sin 18-års fødselsdag og at hun virkede enormt stærk – samtidig med at hun umiddelbart var ganske lille og fin. Hun virkede som sin egen.

Og pludselig lå der en mail i min inbox – fra et navn, der klingede bekendt. Og det var Mathilde og hun havde i sinde at åbne sin egen webshop. Hun er nemlig også blevet mor – lige om lidt til to – og hun havde en drøm om en webshop med kvalitetsvarer. Cremen af cremen. Det allerbedste. For børnene og for miljøet. Og ville jeg ikke teste nogle af hendes produkter? Johov!

Og nu er det blevet forår og Mathilde har åbnet sin webshop yeahbaby.dk – og vi har igennem nogle måneder prøvet nogle af de ting, som hun sælger. De lækreste bleer og det, som jeg uden at blinke vil kalde for verdens bedste madkasser.

Bleerne er af det finske mærke Muumi og er 100% klorfri, uden lotion, parfume og tjærestoffer. De er udviklet af en papirproducent, hvis søn led af børneeksem, de har et væld af certifikater – og emballagen er fuldstændig bionedbrydelig og kan bruges til kompost (!). Vi har været enormt tilfredse med bleerne, som er afsindigt bløde og lækre. De er små i størrelsen, så Hugo skulle op i den største størrelse, som er en bukseble – og den sad til gengæld fuldstændig perfekt på ham. Bleerne kan både købes pakkevis eller som et abonnement, hvilket er seriøst smart. Jeg kunne i hvert fald godt have fundet på at investere i det som nybagt mor – eller have ønsket mig som barselsgave – for af en eller anden grund er det altid sådan noget, vi  løber tør for og køber på de mest skæve tidspunkter.

img_5940

Og så til madkassen. Da jeg for en måneds tid siden viste Sias madpakke frem på Snapchat, væltede det ind med spørgsmål, der gik på madkassen – og jeg forstår det godt. Den er fra mærket Yumbox, som Mathilde er den eneste, der forhandler i Danmark. Den er opdelt i flere små rum, som er lækagefri og vi har derfor ikke brugt sølvpapir eller husholdningsfilm i al den tid, vi har brugt madkassen. Sias frokost er blevet næsten pinligt meget mere lækker og varieret, siden madkassen kom ind ad døren. Af en eller anden grund indbyder ruminddelingen til mere kreativitet – og hun får eksempelvis ofte grov pasta eller andre alternativer til rugbrødsmadder med i skole. Og så er den endnu ikke vendt hjem, uden at være blevet tømt fuldstændig, hvilket altså langt fra var tilfældet tidligere.

img_5939

img_5936

img_5938

Udover de produkter, som vi har fået lov til at teste, byder Yeahbaby blandt andet på en masse lækre plejeprodukter, legetøj, hjemmesko, gummistøvler og alt muligt andet. Besøg Mathildes fine webshop lige HER – og hav så en rigtig dejlig søndag!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

4 kommentarer

 • Rikke

  Jeg tror da jeg skal prøve de bleer til min lille trut.
  Din søn skulle ha en ble der var over hans vægtklasse eller hvad man nu siger ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Ja han skulle lige en størrelse højere op, end man umiddelbart ville have valgt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert!
  Hvordan er madkassen at rengøre? Det er nemlig tit det største ‘problem’ hjemme hos os :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det er overraskende nemt på trods af de små rum. Selve bakken kan tages ud og så er den ganske nem at håndtere og få gjort ren :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sms'er fra et ægteskab #26