Mit livs første babyshower og en opskrift på en overdrevet kage

Blogbefalinger #2 (mommyblogs)

image

 

Kort tid efter jeg var begyndt at blogge, udgav jeg et indlæg med anbefalinger af blogs, som jeg selv fulgte.

Siden da er min bloghorisont blevet udvidet en del og jeg følger efterhånden (mere eller mindre trofast) med hos en god håndfuld skribenter.

Især mommybloggere, må jeg indrømme. Både fordi vi selvsagt har en del interesser og bekymringer til fælles – men nok også i høj grad fordi jeg efterhånden har mødt flere medlemmer af klubben.

I dette indlæg vil jeg præsentere jer for fem styks, som jeg synes kan noget helt særligt. Og i næste uge har jeg planer om at anbefale fem ikke-mommy-bloggere. For sådan nogle følger jeg faktisk også nogle af.

Iværksættermor

image

Jelena er en 34-årig iværksætter (sjovt nok) og mor til 2, som er bosiddende i København. Hun er knivskarp og skriver indlæg, som virkelig giver stof til eftertanke – uden at det nogensinde bliver kedeligt eller tungt. Hun udgav forleden et indlæg med nogle overvejelser om børneopdragelse, som virkelig ramte mig. Jeg kunne faktisk ligeså godt selv have skrevet det. Og jeg fik en klump i halsen da jeg forleden læste det indlæg, som hun udgav den dag København blev ramt af terror – og hun og hendes børn havde været lidt for tæt på. 

 

Meyermor

image

Heidi er 39 år og bor i København med sin sammenbragte familie, som tæller i alt 5 børn i alderen 1-16. Hun er både jordemoder og stewardesse – og så er hun bare mega cool, synes jeg. I December blev hun udsat for en regulær shitstorm, da hun vovede at skrive, at hun søvntrænede sin datter. Det svarede hun igen på i dette indlæg. Forleden dag udgav hun et indlæg om kusser (jamen det kaldte hun det altså…), som jeg syntes var ganske fantastisk – på trods af (eller måske netop fordi) at jeg fandt det big time grænseoverskridende og følte mig mega ramt!

 

Fyrsten og Fruen

image

Elisabeth er i starten af 30’erne og mor til en datter på 2 og en næsten nyfødt lillebror. Hendes families historie er helt særlig og fantastisk – men det må I selv læse jer frem til ovre hos hende. Og det er nu heller ikke derfor, jeg læser det hun skriver. Det gør jeg fordi hun skriver helt vildt skønt og sjovt og “nede på jorden”. Jeg døde lidt af grin da hun for ganske nyligt udgav en guide til at blive mommyblogger. Jeg er selv godt i gang med pensum – jeg udgav da i hvert fald en opskrift i går!

 

Lillemor

image

Tina er i starten af 30’erne, mor til to, jordemoder og bosat på Vestegnen. Og så er hun pissehamrende sjov! Det første indlæg jeg læste af hende var det her – som hun skrev, da hun var blevet forvekslet med Cana – og så var jeg solgt! Tina er en ret atypisk mommyblogger. Hun deler eksempelvis ikke billeder af sine børn på bloggen (gisp!) – og selvom jeg aldrig ville kunne lade være med at flashe mit afkom, så synes jeg at det er en megasej beslutning, hun har truffet. Hendes mand (aka lillefar) kreerer til gengæld tegninger til hendes indlæg – og de er et besøg værd i sig selv!

 

Karmamilli

image

Christina er 33, mor til to og bosat i Brønshøj. Jeg kendte faktisk ikke rigtig hendes blog før jeg mødte hende til Bloggers Delights gallafest, som hun har berettet om her. Nå, men til festen fik jeg altså et lillebitte girl crush på hende. Hun er nemlig megasjov – også i ædru tilstand, hvilket hendes skriverier i den grad bekræfter! Hendes blog er virkelig hyggelig at følge – og den er et skønt sammensurium af hverdagsfortællinger, anbefalinger og de lidt mere “tunge emner” – som det indlæg om legalisering af sutteflasken, hun udgav forleden dag – og som jeg var svært begejstret for.

 

Kender I nogle af dem i forvejen? Og hvilke mommyblogs følger I selv?

 

 

 

   

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit livs første babyshower og en opskrift på en overdrevet kage