Om (ikke) at fordele sol og vind lige

Blogbefalinger #3 (ikke-mommyblogs)

image

Som jeg lovede i det indlæg med anbefalinger af mommyblogs, som jeg udgav i sidste uge, får I her 5 anbefalinger af alle-mulige-andre-slags blogs:

 

Far uden filter

image

Jeg vidste egentlig godt, at der fandtes en far-blogger og jeg vidste også godt, hvad hans blog hed. Af en eller anden grund havde jeg bare aldrig fået besøgt hans domæne. Men så endte jeg ved siden af Mikkel til Bloggers Delights gallafest – og sikke et bekendtskab! Der er virkelig en grund til at han erklærer sig fri for filter. Og så skriver han pissegodt og er befriende ærlig. Man kan meget let blive provokeret og jeg er langt fra altid enig med ham – men det er vist heller ikke meningen.  Jeg vidste eksempelvis slet ikke hvad jeg skulle stille op med det her indlæg om at skælde sine børn ud. Jeg blev meget rørt over det her indlæg om at føle sig afvist som far. Og jeg græd af grin over det her indlæg om ikke at forstå en skid.

 

The rusty home

image

Selvom jeg forleden legede det, så er jeg altså ikke boligblogger. Men jeg finder virkelig meget inspiration hos boligbloggere – og det her er min favorit! Jeg elsker Julies stil og at bloggen henvender sig til folk med både store og små budgetter. Jeg drømmer om at få Thor til at bygge det her hus!

 

Miriams blok

image

Miriam er nok noget af det sjoveste, der findes i blogland. Hun er 29, single og bor i København med sin kat Frank, som er bloggens anden hovedperson. Hun rocker føljetoner – både om sig selv – og om hendes læseres anonymt indsendte hemmeligheder. Hun er virkelig Bridget Jones – bare endnu sjovere!

 

Valdemarsro

image

Jeg blev engang ledt ind på bloggen via Google, da jeg skulle finde en opskrift på pølsehorn, som jeg skulle have med til noget fællesspisning i børnehaven. I lang tid troede jeg at bloggen var skrevet af en mand, der hed Valdemar. Det er den ikke. Den er skrevet af Ann-Christine og jeg starter altid inde hos hende, når jeg skal finde en opskrift – for så er der bare garanti for, at det ender godt! Da jeg fyldte 27 (for et år siden på fredag – gisp!) serverede jeg hendes chili con carne for alle mine gæster – og jeg har slet ikke tal på hvor mange gange jeg har lavet den siden, da det lynhurtigt blev vores ungers livret.

 

Bittebitte

image

Christina er vores “bloggermor” inde hos Bloggers Delight – og så blogger hun (selvfølgelig) også selv. Hun er virkelig et livstykke og første gang jeg havde et møde med hende, blev jeg blæst fuldstændig bagover af hendes energi. Jeg glemte faktisk helt at høre efter hvad hun sagde, fordi jeg kom til at koncentrere mig om hvor fascinerende det var, at der kunne komme så mange ord ud af hendes mund på så kort tid. Jeg elsker at følge med hos hende. Hun har et megainteressant job og forleden fandt jeg frem til et ret inspirerende indlæg, som hun engang skrev om at tage den utraditionelle vej karrieremæssigt – læs det her. Et andet yndlingsindlæg er det her, som handler om at have veninder, som er meget forskellige steder i deres liv.

 

PS: Jeg ved godt, at jeg skrev at det her indlæg ikke handlede om mommyblogs. Men siden sidste uge, har jeg altså opdaget noget, som jeg er nødt til at dele med jer. Mig og min tinderbaby! Den  sjoveste  nye blog, som er skrevet af Alexandra, der har fået et barn med en pilot, som hun mødte på Tinder. Prøv lige at læse den her fødselsberetning – jeg tør næsten garantere, at I aldrig har læst noget lignende!

3 kommentarer

 • SØDE DU! <3 Har da først set det her nu, hvor er du bare pisse sød altså :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ved ikke helt om det er godr eller skidt at du endnu ikke har nævnt en blog jeg ikke kender udover den mee boligindretning ;-)

  Men følger vist også 30 – ish blogs på bloglivin efterhånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Haha – det må være godt – du har god blogsmag, synes jeg i hvert fald! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om (ikke) at fordele sol og vind lige