En historie om psykisk lidelse

Brok og blær

image

Ok, først lidt brok – for ligesom at opretholde en eller anden form for balance:

 • Jeg bliver spist af myg! Som i ædt op. Jeg har opgivet at tælle mine myggestik og fatter ikke hvad der foregår. Og jeg er den eneste, de bider på. Lortedyr…
 • Det er aldeles ufatteligt besværligt at tisse, når man har iklædt sig en badedragt med shaping effect. Og især når den er våd. Det er lige før man overvejer bare at trække til siden. Men det gør man selvfølgelig ikke. Til gengæld sparer man op til man virkelig skal…
 • Hvad fanden er siesta for et komplet åndssvagt kopcept?! Det er jo ikke ligefrem fordi de dør af hedeslag i en supermarked med aircondition, som i forvejen åbner senere og lukker tidligere end Superbrugsen i Ndr. Frihavnsgade…

Derudover går det pissefint! Virkelig. Jeg elsker at være her og ungerne nyder det helt vildt. Jeg er lige gået en halv time i forvejen ned til vores eftermiddagsseance ved poolen. Thor har for en time siden kørt min mor og lillebror til stationen, da deres visit hernede er ovre – og i det kommende døgn er vi bare os fem. I morgen formiddag kommer Thors storebror og hans kæreste – og i morgen aften kommer min svigermor tilbage. Hun har været et lynvisit hjemme for at se førnævnte storebror aflægge lægeløfte. Og i overmorgen kommer Thors lillebror.

Jeg glæder mig virkelig til at få selskab af endnu flere voksne, men i de næste 20 timer vil jeg alligevel nyde at vi bare er os. Og det vil Sia vist også. Hun fandt tidligere i dag på alle mulige undskyldninger for, hvorfor det var bedst når der kun var to voksne. Noget med at tre larmer og at man skal vente på at de taler færdigt. Måske prøver hun i virkeligheden bare at sige, at hun gerne vil have sine forældre lidt for sig selv – og det får hun for en kort bemærkning nu. I aften skal vi spise på den – faktisk udemærkede – buffetrestaurant, som vi også aflagde et visit i forgårs. I børnenes verden er den noget nær himmel på jord. Nok især på grund af de nutellapizzaer, som dessertbuffeten blandt andet består af…

Mine ben brænder og jeg vil hoppe i poolen. Hvis jeg kan få teknikken til at spille, så satser jeg på at sende et videopostkort hjem i morgen.

Ha’ det godt så længe!

4 kommentarer

 • Myg- af eller lign er virkelig godt! Jeg købte også noget sygt giftigt myggeafskrækker i Thailand, men det er bedst kun at spraye på tøj. Ikke direkte på hud, medmindre man godt kan lide at leve livet on the edge… Men nyd det ved poolen! I kbh har det regnet uafbrudt siden kl 5 (og ja jeg blev vækket kl 5! på en lørdag!)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane-Grethe

  Jeg er også altid blevet ædt af myg og har brugt en formue på antimyggespray og kløestillende stifter, men blev så anbefalet B1 vitaminer af en sød apotekerassistent og har IKKE fået et eneste mystik siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Der ringer en klokke nu – jeg tror måske min stedfar har snakket om det samme! Tak for tip! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En historie om psykisk lidelse