Ugen der gik #12 (med fejring(er) og en fest i Jylland)

Del din kærlighedshistorie!

-LOVE-love-36983825-1680-1050

Når jeg tjekker mine statistikker, kan jeg se at de indlæg, der er blevet læst flest gange (altså udover vores sms’er…) er vores historie. Vores kærlighedshistorie om hvordan vi mødtes, blev forelskede og satsede. De bliver læst igen og igen – og det gør mig så glad.

Jeg elsker kærlighedshistorier. Alle kærlighedshistorier er unikke og rørende på deres egen måde. Derfor har jeg leget med tanken om, at give spalteplads til jeres fortællinger i December. For er det ikke det, December handler om? At dele og glædes og give.

Jeg vil altså blive sindssygt glad, hvis I ville sende mig jeres historier på tregodegrunde@gmail.com – korte, lange, lykkelige eller det modsatte – og skriv også gerne, om I vil anonymiseres eller om jeres navn må komme med!

Jeg glæder mig til at læse jeres fortællinger og dele dem herinde!

Følg gerne bloggen: Via Facebook Via Instagram Via Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #12 (med fejring(er) og en fest i Jylland)