Ramt af virkeligheden

Demonstration, dilemma og nye sandaler

image

Nå ja, men så så man lige mig. Lægge en blomst ved siden af mine børns nye sandaler og tage et billede. Jeg kan da næsten snart måske kalde mig selv for blogger, hva?

Og så alligevel ikke helt. Jeg fik nemlig ikke taget et eneste billede til den demonstration, som vi deltog i i dag. Den landsdækkende demonstration imod omprioriteringsbidraget. Mit livs første demonstration. Jeg er egentlig ikke demo-typen, men som forældrerådsformand følte jeg, at jeg burde vise flaget. Og så synes jeg selvfølgelig også, at det er pissevigtigt – og at det på ingen måde giver mening at skære ned på børne- og ungeområdet. Så Cana, hendes drenge, Thor, jeg og alle vores unger tog ind til Rådhuspladsen og råbte lidt. Eller, børnene råbte. “Stop, stop, nu’ det nok!”.

Da klokken blev kvart over fem, gik Sia og jeg en tur ned ad Strøget i aftensolen. For at finde nogle sandaler til hendes åbenbart ekstremt smalle fod. Vi købte de her blå Bundgaard-sandaler til Elliot i den lille lokale skobutik “Anton elsker sko” i går, men ejeren af butikken ville ikke sælge os nogle til Sia, da hendes fod var for smal til de modeller, hun havde. Så god og ærlig service tror jeg ikke, man finder mange steder. Hun anbefalede os at lede efter nogle Bisgaard-modeller – og det fandt vi i Magasin i dag. De her glimmersager var en vinder og hun dansede hele vejen hjem.

Jeg holder fri i morgen og har dermed lang weekend nu. I morgen eftermiddag skal Sia og jeg til pigehygge med alle piger og mødre fra 0. klasse i Kongens Have – og Elliot tager i sommerhus med sin farfar. Søndag morgen kører vi op til dem.

Jeg håber I får en dejlig torsdag aften. Jeg er i mit livs dilemma – Melodi Grand Prix-semifinale og Paradise-finale på samme tid. Hvor er det tarveligt. Jeg er dybt splittet.

-Indlægget indeholder affiliate links-

   

4 kommentarer

 • Nadia

  Hehe, elsker at du skriver “pisse-vigtigt” – for jeg kan ikke andet end, at smile lidt skævt til dette udtryk.

  Noget andet er, det var grand prix semi-finale i aftes. Du gik ikke glip af noget DK røg ud.

  Lige en sidste ting jeg vil nævne er – at dine videoer er søde med de der spørgsmål og svar. Men da jeg ikke hører så godt, føler jeg at jeg går lidt glip af gode (nyttige svar) som jeg som moster til 3 måske går glip af. For din side kommer jo med input og tanker omkring børn som jeg nyder godt af.

  Anyways keep writing. God weekend herfra. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber VIRKELIG du valgte Paradise – hvilken finale!!! :-O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melodi grand prix finale? Er det ikke først lørdag???? Åh!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramt af virkeligheden