Se vores opgraderede badeværelse!

Det lysner

Hej

Ikke så mange ord om, at det er måneder og årstal siden sidst. Eller. Livet skete, I ved. Hold kæft, hvor har jeg stillet mange store spørgsmål de sidste måneder. Ikke højt. Bare til mig selv. Hvad fanden er meningen med livet – for eksempel. Er det bare det her, vi skal? Aflevere, knokle, hente, handle, løbe, kæmpe, prøve, fejle, undskylde, spise, sove. Forfra. Var det det, vi havde ventet på og sukket efter? 

Og hvis det ikke var det, hvad skulle vi så? Flytte af helvedes til? Dyrke grøntsager eller yoga? Læse videre? Starte forfra? 

Det er bare svært at mønstre overskud til at skifte bane, når man ikke engang har overskud til at lave aftensmad. Eller til at sige til sin mand, at man elsker ham og at det er okay, at han er glad i det her. At det bare er mig, der skal finde ud af det hele. 

Så jeg stod igennem. Det gør jeg stadig. Men nu sker der noget. Det lysner. Jeg er træt af at have ondt af mig selv og min virkelighed – så jeg vandrer rundt i min by. Kilometer efter meter. Om søerne, Kastellet, parkerne og slottene. Og jeg kigger op – og nogle gange mærker jeg et stik af lykke, der gør, at jeg næsten græder.

Jeg ved ikke hvor vi er om et år. Eller om et halvt. Jeg ved ikke hvornår jeg skriver igen – men jeg ved, at det lysner. Og at der findes sprækker af lys og lykke i det hamsterhjul, vi satte igang da det var sommer og alt var muligt. Og at de vokser sig større og lyser kraftigere, når jeg kigger efter dem og griber fat om dem.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

8 kommentarer

 • Marie

  Ååhh.. det er så bekendt! Tror det er så bekendt for frygtelig mange af os, der pludselig kom “i mål”. For hvad i alverden skal man så egentlig, når man er nået derhen. Skal det bare være hamsterhjul, logistik, tantekys og madpakker?
  Aner det ikke, men vi (/jeg) har præcis de samme tanker, som dig. Var det dét? Det er svært. Og det tager tid at finde sig på plads i. Tænker, det er sundt at være opmærksom på – og tale om, så det ikke udvikler sig til noget unødigt negativt.
  For vores vedkommende betyder det en weekend-tur uden børn – en weekend hvor logistik- og madpakkesnak er forbudt! Hvor vi skal hygge, snakke og tale sammen. Tale om alt det andet end praktik.
  Håber du finder dét, der giver mening for dig (/jer) i al hamsterhjulhurlumhejet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LIne

  Hvor dejligt at høre fra dig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  TAK! For at sætte ord på det. Jeg er præcis samme sted i livet som dig. Jeg har stor ‘samfundsmæssig-identitetskrise’. Hvorfor er arbejdet vigtigere end privatlivet, og hvorfor skal vi bruge mere tid der end hjemme? Jeg savner min dreng hver dag. Jeg elsker hans vuggestue, men jeg drømmer om, at han kun skal være der et par timer hver dag. Dejligt at du deler noget igen. Du har været savnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg får lyst til at skrive, at det nok skal gå, at lyset kommer og at hverdagen på et eller andet tidspunkt bliver – hverdag – og at det ikke forbliver en kamp at overleve de mange gøremål! Ting tager tid og det lyder som om du gør alt det rigtige; tænker, går og husker at se op. Tak fordi du igen deler, din stemme i blogland og på podcast har været/er savnet. Det du kan, det er noget ganske særligt✌🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åhh hvor jeg genkender de tanker! Hvad er meningen med det hele? Er det bare det her jeg skal? Har tænkt over det i flere år og er kommet frem til at lykken for mig ligger i de tætte og ærlige relationer jeg har hjemme, sammen med venner og familie og på arbejdet med kollegaerne. Så giver hverdagen pludselig mere mening og de trælse og hårde dage kan nemmere overkommes.
  Jeg håber du finder ud af hvad der giver mening for dig og at vi hører mere til dig – for du er fantastisk til at formidle både her og på Jeres podcast! Og så er virker du bare som en skøn person!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt med et lille hej, om så det bliver ved det for en stund – hvor er det hvertfalde godt, at høre, lykke og lys kigger mere ind hjemme hos dig 💯

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor dejligt at høre fra dig! Dine ord og tanker er savnet, men jeg forstår godt at hamsterjulet har taget tiden fra skriveriet. Jeg sender gode tanker – snart lysner det mere og mere ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se vores opgraderede badeværelse!