Et afsluttet kapitel

En dag i en helt speciel butik og en aften med noget helt speciel musik

image

Jeg vågnede op til en sms fra min tidligere chef. Ejeren af verdens fineste ventetøjsbutik rundt om hjørnet – enula 9. Jeg arbejdede der indtil jeg gik på barsel med Hugo og jeg elskede det. Alle de søde, gravide damer og alt det fantastiske tøj. Jeg er en pissegod sælger og får det vildeste kick ud af det. Så da jeg læste sms’en fra Lotte, som var lidt i panik grundet et par sygemeldinger, var jeg ikke sen til at tilbyde min hjælp.

Og hvor var det bare hyggeligt at være tilbage. Der duftede af økologisk rumspray, præcis som der plejede. Jack Johnsons smørstemme flød stadig ud af højtalerne. Tøjet var stadig lækkert og det væltede stadig ind med struttende maver. Nogle andre ansigter end sidst jeg var der – men de samme følelser. Spændte, glade kvinder – der ikke længere kunne være i deres tøj.

Nu sidder jeg hjemme i min sofa. Thor fylder opvaskemaskinen og min søster leger med ungerne. Og Jack Johnson er byttet ud med Thomas Buttenschøn, hvis debutalbum brager ud af min højtaler. Han spiller nemlig jubilæumskoncert i aften. Det er 10 år siden, han udgav “Fantastiske mandag”, hvilket han fejrer ved at spille hele albummet med det originale band. Jeg glæder mig som et lille barn. Jeg har et helt særligt forhold til de sange, da albummet var det eneste, som jeg havde på min iPod nano (!) da jeg lige var flyttet til USA som 19-årig. Og jeg vandrede rundt i min nye by og hørte “tømmermænd i Peter Fabers gade” og “rødvin fra i går” og følte mig en lille smule tættere på hjemme. I dag er Thomas min gode, gode ven og jeg kan ikke vente med at skråle med – med en øl i den ene hånd og min mand i den anden. Jeg er vist nok også blevet bedt om at tage nogle billeder, hvilket jeg er lidt spændt på om jeg kan finde ud af. Mit kamera er i hvert fald opladt.

Jeg håber at I får en fantastisk lørdag aften!

6 kommentarer

 • Clara

  Jeg var faktisk også til koncerten i går sammen med min kæreste, og vi så dig godt oppe på scenen – jeg overvejede helt at sige hej til dig efter koncerten, men inden jeg fik taget mig mod, blev dørene lukket. Men det var lidt sjovt, da jeg jo også så dig sidst til hans koncert på RUST :-D Men det var i hvert fald en virkelig god og sjov koncert, og jeg håber, du og din mand også nød den! God søndag :-) Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Søde Clara – jeg ville have elsket at give dig et kram. Hvor er jeg glad for at høre, at du har det godt – for det går jeg ud fra, at du har siden du var til koncert! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

   Ja, næste gang må jeg være lidt mere modig :-D Men tak, det går også bedre. Jeg går i et meget intensivt program hos OPUS, som du måske kender, og det er jeg rigtig glad for, og så er jeg ved at blive sygemeldt fra mit studie, så mit fokus kun behøver at være på at få det helt godt igen. Men tusind tak for omtanken :-) Kh og god mandag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   FEDT at du er kommet i OPUS – så får du i hvert fald den bedste behandling, du kan få! Og god beslutning med sygemeldingen – du har jo ikke travlt og det andet er så meget vigtigere <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Hej Cecilie
  Tusind tak for en fantastisk blog, jeg vil bare høre hvor de fine nøgleringevedhæng er fra, de er nemlig super flotte 😃
  Mvh Marlene 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et afsluttet kapitel