De leger. Sammen. Alle tre!

En decideret dejlig dag

image

I dag har været en decideret dejlig dag. Den startede godt nok lidt skævt, da vi fik vækket børnene (ja, jeg ved heller ikke hvad der sker – skal børn pludselig vækkes?!) alt for sent i forhold til hvornår vi skulle ud af døren. Jeg fik i min tilstand af stress skældt Thor ret meget ud for ikke at være stået tidligere op – og stemningen var ret åndssvag, da jeg lukkede døren bag mig. Cykelturen i solskinsvejret til Amager reddede dog mit humør halvt – og en sød sms fra min mand, som åbenbart ikke var så træt af mig, som han burde være, reddede det helt. Helt og aldeles.

Jeg deltog i et kursus i konflikthåndtering på mit praktiksted og spiste morgenmad med en masse søde patienter – og så fik jeg lov til at gå tidligt, da min stedfar fyldte 50 og holdt reception i sit firma.

Min stedfar blev min stedfar lige inden jeg fyldte 13. Han var min stedfar nummer 2 og han var ikke særligt heldig. Ikke rent timingsmæssigt i al fald. Jeg var nemlig sur og ked og forvirret og gav ham ikke mange chancer for at vinde min kærlighed. Den har han dog vundet siden. I høj grad endda. I dag er han et af de vigtigste og bedste mennesker i mit liv. Og i dag fylder han altså 50.

Vi kørte alle fem mod Holte klokken kvart over to. Vi ville egentlig være kørt et kvarter tidligere, men jeg kunne kun finde den ene halvdel af det par sko, som jeg ville have på – og da jeg havde ledt, bandet og svoret i 10 minutter, overgav jeg mig og tog nogle andre på. Og kom afsted. Til en sindssygt hyggelig reception med fantastisk lækker mad. Luksushotdogs, luksusstjerneskud, noget toastagtigt med noget spicy-tun-noget i – og en afsindigt lækker dessert, der bestod af noget brød med brun farin, noget rabarberhalløj og jordens lækreste vanilleis. Ja, jeg spiste to portioner – de skulle jo for fanden ikke stå og smelte.

Ungerne legede og hyggede sig. Bestilte hotdogs “uden noget” og drak åbenbart utroligt meget cola, hvilket de afslørede lige inden jeg puttede dem. Måske er det grunden til, at de stadig ikke sover i skrivende stund. Det er det nok.

image

image

image

image

5 kommentarer

 • Stine

  Lyder som en dejlig dag

  Og sjovt tilfælde ar du skulle på kursus i konflikt håndtering lige efter den morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Haha! Gud ja, den tragikomiske sammenhæng havde jeg ikke selv set! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor var maden egentlig fra – vi skal nemlig snart bruge og det så godt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Cecilia. Det er John Vinther Martinsen fra “Baglokalet” (www.baglokal.dk). Han lavede også mad til min mors kobberbryllup sidste år og det er altid sindssygt lækkert! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak :-). Det vil jeg tjekke.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De leger. Sammen. Alle tre!