"At dele eller ikke at dele" - en blogkrise...

En gylden dag – og status på min blogkrise

IMG_3702Jeg har stiftet bekendtskab med noget ret fantastisk i dag. Guldmaling! Flydende guld, som kan gøre hvad som helst gyldent. Jeg har malet vores el-skab i entréen mørkegråt og pyntet det med guldtrekanter i formiddags. Og jeg har virkelig meget guldmaling tilbage. Thor er vist lidt nervøs for at han snart bor i en guldhytte – og med god grund. Jeg kan hurtigt få en fiks idé – især når det glitrer. Indtil videre er det kun gået ud over børnenes knagerække. Og måske kommer det snart til at gå ud over vores champagneglas. Det er nemlig kommet mig for øre, at man kan pynte sådan nogle med guldprikker, hvilket ville være en ganske blæret detalje til den nytårsfest, som vi skal være værter for i morgen aften!

I går udgav jeg dette indlæg, hvori jeg fortalte at jeg var havnet i mit livs første blogkrise. For sådan nogle findes. Krisen handlede – og handler om, at jeg har svært ved at finde ud af hvordan jeg kan være ærlig og oprigtig herinde, uden at det risikerer at gå ud over andre. Fordi der jo ofte er en modpart, når man er ked af det. Og det var der i går. Min far og jeg havde en konflikt, som jeg ikke vil komme nærmere ind på. Selvom han, efter at have læst gårsdagens blogindlæg, faktisk gav mig tilladelse til at skrive om det herinde. Det holder jeg stadig fast i, at jeg ikke vil. Jeg har ikke lyst til at dele alting – og jeg har ikke lyst til at meget personlige problemer skal diskuteres af udenforstående.

Jeg ved at min far og jeg nok skal komme godt videre og finde ud af det hele. Problemet er ikke alvorligere end som så. Det er bare ikke altid lige let at være voksne og forælder/barn samtidig. Konflikten satte gang i en masse tanker om hvad og hvor meget jeg vil og kan dele herinde. De tanker gør jeg mig stadig – og det vil jeg sikkert blive ved med så længe jeg blogger. Det er formentlig både sundt og naturligt.

Jeg håber I får en dejlig aften. Jeg ser “De største øjeblikke” på TV2 – sådan nogle programmer er jeg en kæmpe sucker for. Måske skulle jeg pynte champagneglas imens…

Følg tre gode grunde: Via Facebook Via Instagram Via Bloglovin

3 kommentarer

 • Tina

  Håber bestemt på et billede af de malede glas, for sådan noget kreativitet er jeg en sucker for – sandsynligvis fordi jeg ikke har en kreativ knogle i kroppen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Tina. Der er billede i mit indlæg fra nytårsaften her :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Jeg fik godt luret billederne, hvor er glassene blevet fine :D og idéen med dymo på knallerterne må jeg lige tyvstjæle til næste år ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"At dele eller ikke at dele" - en blogkrise...