Kærlighedsjul #21

En iskold lørdagsagtig onsdag – og hvem er inde i julemanden?

img_3221

Jeg har haft det lørdagsagtigt hele dagen. Mine børn og min mand er gået på juleferie – og mit hoved kan åbenbart ikke kapere, at det bare er en helt almindelig onsdag. 

Men det har heller ikke været en helt almindelig onsdag. Ikke for os. Formiddagen brugte vi hos min svoger, som havde inviteret på brunch i anledning af, at han fylder 31. Og eftermiddagen spenderede vi på en iskold legeplads i Kongens have.

Det var nemlig vores tur til at afholde kvartalsfødselsdag for Sias 1. klasse – sammen med to af hendes klassekammerater og deres forældre. Ingen af os kunne vist helt overskue at huse tyve 7-årige – så valg af venue faldt altså på en legeplads. I princippet en pissegenial idé. I praksis bare pissekoldt.

Julemanden lagde vejen forbi. En af de flottest udklædte af slagsen kom pludselig slentrende forbi – med en nissedame og en hund. Og de hilste på børnene og tog initiativ til sang og dans om imaginært juletræ. Vi mistænkte vist allesammen hinanden for at være den, der havde arrangeret indslaget – men ingen ville påtage sig ansvaret. Så jeg tror faktisk, at vi bare var heldige. Virkelig underligt, egentlig…

Mine forfrosne fødder og jeg så vores snit til at forlade arrangementet efter halvanden times tid. Hugo var gennemkold og ville hjem i varmen – og Elliot ville gerne med. Vi brugte resten af eftermiddagen på at stene Ramasjang og bygge tårne af Brioklodser.

Og nu sover børnene, min mand er netop hjemvendt fra den lokale burgerbiks med aftensmad til ham og jeg – og om en halv time har jeg en aftale med min veninde. En rask gåtur om søerne med hver vores kop kaffe. Se dét er en onsdag aften, jeg kan forstå!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighedsjul #21