Slår jeg til?

En kage, et 12-tal og sommerfugle i maven

IMG_3623

Min kageglade lillesøster har været forbi i dag for at bage. En kage, som jeg sendte hende et billede af og en opskrift på i går. En brownie med kokostopping og hindbær. Hold nu op, hvor blev den lækker. Opskriften findes lige her! (og ja – de har et pænere billede – men vores smagte ikke desto mindre fantastisk. Og hvordan i alverden får man hindbær til at se blå ud?!)

Samtidig var min mand til eksamen. En gruppeeksamen, hvor de har skrevet en opgave og skulle til 75 minutters eksamination sammen. De har virkelig knoklet – jeg har været meget imponeret – og de fik hver et velfortjent 12-tal.

Dette blogindlæg er udover et lækkert tip og en lillesmule blær, måske også lidt en overspringshandling. Jeg skal til forældremøde i børnehaven i aften. Som formand for forældrebestyrelsen skal jeg aflægge årsrapport. Selvom det er tredje år, så er det en lille smule nervepirrende for mig. Måske fordi jeg er ret sikker på, at jeg både er den yngste og mindst uddannede forælder i Østerbrobørnehaven… Så nu må jeg hellere tjekke ud og forberede mig ordentligt!

Dejlig torsdag aften til jer allesamen.

Følg bloggen: Via Facebook Via Instagram Via Bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slår jeg til?