Søvnløs

En perfekt ferieaktivitet: aktivitetsbane og pandekager på cirkuspladsen

img_0010 fullsizeoutput_3b

I sidsre uge var vi i cirkus. Det her indlæg skal dog ikke handle om forestillingen, men om det, der skete inden vi forsvandt ind i det store telt. Cirkus Summarum er nemlig ikke bare et cirkus – det er også en kæmpestor cirkusplads, som man har adgang til i to timer inden forestillingen – og som man faktisk også kan købe adgang til alene.

Thor, Sia og jeg indfandt os på cirkuspladsen så snart de åbnede – og jeg var ærligt talt spændt på, om vi ville kunne slå to timer ihjel. Det viste sig dog at være ualmindelig nemt og fornøjeligt! Vi startede ved Sun Lollys aktivitetsbane, som Sia lynhurtigt gav sig i kast med. En sød medarbejder forklarede hende konceptet – og så fik hun lov til at trykke på startknappen og forsøge at nå igennem balancebomme, klatrevægge, rutchebaner og alt muligt andet – inden tiden var gået. Rundt omkring banen var der opstillet høje borde med parasoller. Et ganske genialt køl ned-område til forældrene, som dog ikke var nødvendigt i mandags, hvor skyer og blæst klarede nedkølingen så fint. Sidste år mindes jeg dog, at det var afsindigt varmt – og på sådanne dage er det altså ikke en dum idé!

Resten af tiden brugte vi på at spise noget overraskende god mad fra en af de mange madboder – og så kreerede Sia en “rulling” i et telt proppet med borde, stole, glimmer, limpistoler, tyl, perler og begejstrede børn. Thor hentede kaffe og pandekager – og pludselig var tiden gået og vi nåede lige akkurat at investere i en masse popcorn, inden forestillingen gik i gang.

Jeg er altså ret begejstret for cirkuspladsen og for Sun Lollys engagement. Som jeg skrev i lørdags, så donerer de en masse drikke til Cirkus Summarum – og lader overskuddet gå til Muskelsvindfonden. Og så er jeg ret begejstret for konceptet med, at man kan købe adgang til cirkuspladsen alene. Det kunne jeg faktisk godt finde på at gøre med Elliot, som ikke tog med i mandags, fordi han faktisk er helt tryg ved udklædning og store shows – men som uden tvivl ville elske aktivitetsbanen og pandekagerne.

Indgang til cirkuspladsen kan købes for 25 kr. på dagen – i indgangen og op til to timer før forestillingens start.

img_0011

img_0009

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

1 kommentar

  • Christina

    Parasollerne kom også til sin ret i fredags da det styrtede ned :D
    Min datter (3 år) var også helt vild med aktivitetsbanen og prøvede den mange gange :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvnløs