Hit med Barcelonatips!

En pissegod dag

I går spillede sgu ikke rigtig. Jeg var i et underligt humør og  kunne ikke rigtig tænke klart. Kunne ikke rigtig få ting til at ske og var træt og uoplagt.

En off-day. Er det ikke det, der hedder?

Da jeg vågnede i morges, føltes det lidt på samme måde. Og det kunne jeg slet ikke overskue. Så jeg besluttede mig for, at i dag ikke måtte blive ligeså åndssvag som i går. Jeg besluttede mig for at være i godt humør.

Ad, hvor lyder det bare ophøjet og irriterende. Jeg kaster selv lidt op – men faktum er, at det virkede! Det virkede fandeme!

Jeg har haft en pissegod dag. Jeg har spist brunch med min mand, jeg har grinet på kontoret, jeg har kysset og krammet mine børn og spillet krig med ham, der starter med E. Og jeg er sprunget over, hvor gærdet er lavest – og serveret røræg og kødpølsemadder for mit afkom – for at bestille store, fedtede burgere til de voksne lige om lidt.

Og jeg har været glad. Ikke påtaget nu-er-jeg-glad-glad. Rigtig glad.

Og ved jeg hvad? Jeg har eddermame også meget at være glad for!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hit med Barcelonatips!