Noget om i dag og noget om i går

En udvidelse af min take away-horisont

img_7835img_6340

Der er gået endnu en måned af mit ambassadørsamarbejde med Just Eat. I maj har vi spist en del af vores take awaymåltider i gården, da en form for sommer endelig har fået fat. Da jeg i sidste måned anbefalede SU-venlige take awaysteder, satte jeg mig for at prøve en masse nye steder i den måned, der nu er ved at være gået. Jeg er nemlig helt elendig til at prøve nye steder, når jeg først har fundet noget, der fungerer – og det er næsten åndssvagt, når Just Eat nu har så meget at byde på – og når jeg nu har chancen for at udvide min madhorisont en smule. Det er ikke lykkedes hundrede procent. På ovenstående billede har Hugo gang i en pizza fra det pizzaria, som jeg anbefalede i sidste måned, men vi har altså også prøvet en masse nyt i den forgangne måned – og jeg vil herunder anbefale tre af stederne.

Punjabi – Authentic indian cuisine

img_8080

img_8079

Vi er blevet ret glade for at lave dahl herhjemme – men vi har aldrig før bestilt indisk mad som take away. Jeg fik en ret med spinat og kylling – og Thor kastede sig ud i noget med lam. Portionerne var store, smagen var virkelig god (og absolut ikke for stærk, som jeg ellers havde frygtet) og det medfølgende naanbrød var prikken over i’et. Maden blev leveret lynhurtigt og vi kommer helt sikkert til at bestille herfra igen!

 

Green burger

img_8081

img_8082

Jeg er jo i virkeligheden sådan en, der gerne vil skære ned på mit kødforbrug – både af sundhedsmæssige og (især) af miljømæssige årsager. Men når det kommer til burgere, så vil jeg altså meget nødigt undvære ko. Det var jeg dog tvunget til denne aften. Green burger laver, som navnet antyder, nemlig kun vegetariske burgere – og til min store overraskelse savnede jeg overhovedet ikke kødet! Burgeren var virkelig lækker og priserne var helt fair.

 

WOOWOK

img_8084

img_8083

Vi tyer meget tit til Thai, når vi bestiller take away – og vi har en foretrukken biks her på Østerbro, som vi bestiller fra igen og igen. Nu var det jo bare sådan, at jeg havde sat mig for at prøve nye steder – så da lysten til nudler meldte sig, måtte vi forlade vores komfortzone og bestille fra et sted på Nørrebro – nemlig Woowok. Maden blev leveret lynhurtigt og til en fair pris – og vi var bestemt ikke skuffede over maden. Portionerne var virkelig, virkelig store og man fik seriøst meget mad for pengene. Børnemenuerne var også virkelig fine – og vi kommer bestemt til at bestille nørrebrosk thai igen i fremtiden.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om i dag og noget om i går