Ugen der gik #51 (med fødselsdage, spørgsmål og nøgenbadning)

Et fund af en mand – og verdens dejligste dag

image

Noget af det, som jeg får allerflest kommentarer omkring, er min mand. Mit fucking fund af en mand. En del damer vil gerne vide, hvor man får fat i sådan et eksemplar – og jeg forstår dem godt.

I lørdags var jeg til en forfærdeligt festlig fødselsdag i et sommerhus i Tisvilde. Med overnatning. Den oprindelige plan var, at Thor og ungerne skulle følge efter søndag – og blive til i dag. Men Hugo skrantede og ligeså gjorde Volvo’en. Og min mand insisterede på, at jeg bare selv blev hængende.

Jeg ringede til ham søndag morgen – med hovedpine og dårlig samvittighed – for at få bekræftet, at han mente det. Og fiskede egentlig nok lidt efter at få lov til at drøne hjem og snuse mine børn i nakken. “Bliv!” Formanede han! “Hvorfor bliver du ikke bare til tirsdag, egentlig? Børnene er glade og vi hygger os. Og du skal jo ingenting alligevel”. Så jeg blev. Til mandag. Og havde en fantastisk dag. Med tømmermænd, strandluft og chips i mængder. Og med adskillige glade opdateringer fra Thor, der både fandt overskud til at besøge den nye legeplads i Nordhavnen, kigge på den lille havfrue og forsyne vores avl med Happy meals.

Og jeg kom hjem i formiddags. Til en tom lejlighed. Med planer om gulvvask, indkøb og mailboksoprydning. Indtil jeg kunne mærke et stik af alvorlig afsavn, skyndte mig at ordne det allermest uudsættelige – og drønede over efter Elliot. Tog ham med på café. Og fodrede ham med kokostoppe og hyldeblomstsaft. Og frekventerede biblioteket, hvor vi hev “Find Holger”, “Gummi Tarzan”, et par cd’er og en superhelte-dvd ned fra hylderne. Og hentede Sia, som skreg “Mor! Jeg har savnet dig for satan!”. Og jeg glemte helt at bede hende om at tale ordentligt, da hun faldt mig om halsen. Og gudskelov for det.

Vi cyklede mod Fælledparken, hvor ungerne klatrede i miniature-versionerne af Rundetårn og marmorkirken, imens jeg mobile-payede kaffevognen for en iskaffe. Et par rutchebaneture og en straffesparkskonkurrence senere, vendte vi hjem og hentede Hugo. Kyssede, krammede og stenede Ramasjang. Og Sia og jeg gik i Super Brugsen på det værst tænkelige tidspunkt – og købte de bleer, som mit savn havde forhindret mig i at investere i tidligere. Og vi gik i Lagkagehuset og købte et ø-landsbrød til den færdiglavede karrysuppe, som vi gik hjem og gav et opkog.

Og så spiste vi. Og så vedtog jeg, at alle under 7 skulle i bad.

Men det havde de da været i går…

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #51 (med fødselsdage, spørgsmål og nøgenbadning)