Ligestillet?

Et lynhurtigt tip om hamrende billige børnesko

img_5864

Da Boozt.dk i weekenden kørte med 20% på alle sko, besluttede jeg mig for at udnytte tilbuddet og få skaffet de overgangssko, som drengene lige pludselig får brug for. Og jeg endte med at slippe endnu billigere, da jeg faldt over de fineste grønne Kavatsneaks til halv pris. Vi har stiftet bekendtskab med mærket før og har været ovenud tilfredse. Skoene er lavet af genbrugsmaterialer, er lette og lækre – og så kan de vaskes i vaskemaskinen, hvilket er en ret stor bonus herhjemme.

Nu har Hugo og Elliot brugt deres nye sko i nogle dage og vi er så glade for dem, at jeg tænkte at jeg ville dele tippet med jer, da der stadig er mange størrelser (og andre farver) tilbage. Og som det så ofte sker, når man bevæger sig ind på Boozt, så faldt jeg lynhurtigt over endnu flere tilbud. Det viser sig nemlig, at de i dag kører med 50% på alt muligt andet end vores nye yndlingssko. Blandt andet verdens bedste termojakke, som vi har sværget til i flere sæsoner – og nogle af de allerbedste sutsko, vi har prøvet.

50boern

1/ Kavat sko sat ned til 269 kr. HER (findes også i blå eller gul)

2/ Wheat termojakke sat ned til 149 kr. HER (findes også i grå)

3/ Bisgaard sutsko sat ned til 149 kr. HER (findes også i brun eller mørkeblå)

Se hele udvalget HER – eller find sko HER og overtøj HER

– indeholder affiliate links –

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ligestillet?