Postkort fra Malaysia: paradis og nedbrud

Et radiointerview og farvel Langkawi

img_0024

Jeg ser en anelse utilnærmelig ud, men det var hvad det kunne blive til, da jeg bad min søster om at dokumentere det faktum, at jeg for en gangs skyld har vasket mit hår og iført mig noget andet end den her (reklamelink), som jeg ellers har levet i – og som lige nu kan erhverves åndssvagt billigt. Selv tak.

Nå. Her går det ret godt. Den dér antibiotikakur har gjort sin ting – og jeg har ikke ondt mere. Jo, i den anden fod, som jeg gudhjælpemig sparkede ind i vores lænestol tidligere i dag – men det kan jeg næsten ikke have ondt af mig selv over.

I går aftes tikkede en mail ind. En journalist fra Radio 24syv ville gerne have mig igennem på en skypeforbindelse her til morgen – for at snakke om afhængighed af smartphones. For ja, jeg er åbenbart blevet hende, man ringer til, når det kommer til den slags – og nej, jeg har stadig ikke lært at sige nej. Nej. Men det er også fint nok. Jeg vil jo gerne sige ting og jeg synes stadig at det er et interessant emne og en forbandelse. Og nu var der noget ny og pisse skræmmende forskning, de tog udgangspunkt i. I kan høre klippet HER.

I dag er vores sidste dag på Langkawi. Den ø, som vi har været på siden lørdag. Det har været et virkelig skønt bekendtskab. Her er simpelthen så pænt og rart og det har været et fantastisk første møde med Asien. I morgen sejler vi videre til Penang, som er en anden ø. Vi skal bo på et stort hotel i byen – og vist bare bade og spise og fortsætte den gode feriestil. Og fire dage senere flyver vi tilbage til Kuala Lumpur for at tanke op på storby, inden vi siger farvel til vores slæng og drager mod Kina.

Jeg håber, at I har det godt derhjemme. Nedenfor følger lidt billeder fra vores sidste aften her på Langkawi, hvor det jo faktisk er netop det nu. Altså aften. Så godnat! Vi ses på en anden ø.

img_0021

img_0023

img_0020

img_0025

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Malaysia: paradis og nedbrud