Boligdrømme og bankrådgivere

Falster alligevel

img_6755

Vi har revideret vores påskeplaner en smule. Som jeg skrev her, har vi siden torsdag haft en dreng i en form for aflastning. Primært er det jo Thor, der “er den”, da det er ham, der har relationen og værktøjskassen – men det er ferie, og dermed har det været en fælles opgave og udfordring.

Og det er gået godt. Over al forventning, faktisk. Uden at gå for meget i detaljer – for hold kæft, det er en svær balancegang at regne ud, hvad der er i orden at fortælle – så har drengen været rigtig glad for at være hos os, ligesom vores børn har været rigtig glade for at have en ekstra legekammerat.

Alligevel kunne jeg i aftes mærke, at det ville være bedst for os alle seks, hvis vi delte os lidt op i de sidste dage. Helt egoistisk havde jeg – efter en møgtravl periode – brug for luft og ro og ferie. Og det samme bildte jeg mig ind, at mine store børn ville have glæde af. Derfor kørte vi i morges mod Falster. Alligevel. Hugo er blevet hjemme hos Thor – og de hygger sig med vores nye ven, som jeg også antager har gavn af endnu mere ro, end vi har kunnet tilbyde ham de første dage.

Jeg er fuld af dårlig samvittighed over for den ene og den anden og den tredje. Men det er også en disciplin, som jeg mestrer på et helt absurd højt niveau. Fornuften i mig ved godt, at Thor og jeg har valgt den bedste løsning for de sidste feriedage – for alle parter. Så nu vil jeg bede stemmen i baghovedet om at lukke røven – og så vil jeg smide mig på sofaen med en kop kaffe, et øje i et dameblad og et øje på den fodboldkamp, som min 5-årige så gerne vil indvie mig i…

God weekend!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Boligdrømme og bankrådgivere