En gylden dag - og status på min blogkrise

Farvel – og megastort tak, tyvefemten!

IMG_02502015 er slut om 14 timer. Thor har taget Sia og Elliot med på café, for at drikke traditionsrig nytårskakao med sin mor. Hugo sover og jeg skal egentlig i gang med at rengøre hele hytten, så den er klar til fest i aften. Men først vil jeg lige gøre status. Det kan jeg jo ikke have siddende på mig, at jeg er den eneste i blogland, der ikke gør!

Min melankolske side slår altid igennem for fuld hammer den enogtredivte i tovlte. Jeg kan tydeligt huske den nytårsaften, hvor 95 blev til 96 og hvor jeg altså kun var syv år gammel. Da jeg blev puttet i min onkel og tantes seng efter midnat, lå jeg og blev trist og sagde til min mor, at jeg “savnede 1995”. Meget mærkeligt barn, men sådan får jeg det stadigvæk lidt.

Og selvom jeg ser frem til 2016, så kommer jeg altså også til at savne 2015. For det har virkelig været et godt år.

Jeg er blevet mor for tredje gang, hvilket har været helt fantastisk. Mit hjerte er vokset og min familie er blevet fuldendt.

Elliot er pludselig ikke den mindste mere. Hans position blev virkelig udfordret – og selvom det uden tvivl har været hårdt for ham, så er jeg umådeligt stolt af den måde han har tacklet det på – og hvordan han bare har taget imod sin nye lillebror med ubegribeligt meget kærlighed.

Sia er startet i skole. Jeg er mor til et skolebarn. Det har jeg det stadig ret vildt over. Men for fanden, hvor er det fedt at have sådan en stor unge! Det er så vildt at se sit barn folde sig ud og blive et selvstændigt individ. Hun gør mig vanvittigt stolt.

Og så har jeg fået to fantastiske veninder i år. Birgitte og Cana. Det er ret vildt at og helt fantastisk at blive beriget med nye venskaber – og jeg forstår slet ikke, at jeg ikke kendte de to kvinder for bare et år siden, når de fylder så meget i mit liv i dag. Jeg fatter ikke hvordan jeg har kunnet undvære dem.

2015 har givet mig meget mere end jeg kunne have drømt om. Og det vil altid stå lysende klart for mig som et af de allerbedste år – ud af de 28, som jeg lige om lidt kan tælle til.

Nu vil jeg rydde op, støvsuge, vaske gulv og overdynge min lejlighed med serpentiner og glimmer. Og så vil jeg feste og se frem imod 2016. Mod alt det gode, der skal ske. Hugos første skridt, Sias første dag i 1. klasse og Elliots første dag i førskolegruppen i børnehaven. Mod min tilbagevenden til skolebænken og Hugos vuggestuestart. Mod datenights, rødvin, kys og grin. Mod hverdag og fest. Der er eddermame meget at glæde sig til – og jeg håber at I vil følge med!

Rigtig, rigtig, rigtig godt nytår!

Følg tre gode grunde: Via Facebook Via Instagram Via Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En gylden dag - og status på min blogkrise