En perfekt ferieaktivitet: aktivitetsbane og pandekager på cirkuspladsen

Farvel

img_9007

Jeg har sagt farvel. Farvel til det store gule hus, der blev mit sidste barndomshjem, da jeg var 15. Farvel til vindruerne over terrassen og æblerne i haven. Farvel til badeværelset, hvor mit vand gik inden jeg fødte mit første barn. Til stuen, hvor hun holdt sin første jul. Til køkkenet, hvor jeg arrangerede salater og kransekager til alle tre barnedåbsfester. Til spisestuen, hvor Thor stak en buket blomster i hånden på min mor, første gang han indfandt sig på adressen. Inden jeg vidste, at jeg var gravid – imens jeg anede det hele. Farvel til bagtrappen, som jeg teenagefuld væltede nedad weekend efter weekend. Til entreen, hvor jeg gang på gang har kæmpet med at få mine børn til at forstå princippet bag knager. Farvel til mit værelse, hvor min første kæreste forlod mig og til kælderens badeværelse, hvor jeg låste mig inde for at græde, hver gang min verden brød sammen. Til kontoret, hvor jeg kæmpede med gymnasieafleveringer i de sidste øjeblikke. Og til haven, hvor jeg røg cigaretter i smug. Farvel til terrassen, hvor studentervognen læssede os af til cheeseburgere, dåseøl og en verden, der lå åben.

Der har ikke kun været gode tider i det hus. Det er dér, jeg har været allermest ulykkelig. Men jeg har levet i det hus. Jeg er vokset. Jeg har grædt og jeg har råbt og skreget. Og jeg har grint og forstået. Snakket, talt, erkendt og lært.

Og nu har jeg sagt farvel.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

6 kommentarer

 • Steffi

  Åh, du er så pokkers god til at skrive og virkelig få os til at mærke hvad du føler! 😍 Sidder helt her onsdag morgen med kuldegysninger! Tak for en fantastisk blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Imorgen pakker vi det sidste af mit barndomshjem og siger farvel til et hus mine forældre har haft i de sidste 34 år af mit liv. Min stabile base som barn og voksen – jeg tuder meget i disse dage.
  Gode tanker til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Åh for fanden, det er hårdt. Gode tanker tilbage ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Har du forladt Snapchat igen? 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Ja desværre. Men jeg er ganske aktiv på instastories, så jeg håber at du vil give det en chance 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En perfekt ferieaktivitet: aktivitetsbane og pandekager på cirkuspladsen