"Jeg er bange for i morgen, mor"

Favoritlegetøj, vi kan være sammen om

img_7985fullsizeoutput_24

Forleden bankede pakkeposten på min dør. Han havde en stor pakke til mig og da jeg kiggede undrende på den, fik han fremstammet noget vrøvl om, at jeg nok havde liket et eller andet på facebook og derfor fik tilsendt noget legetøj. Jeg nåede at blive helt nervøs for hvad jeg havde rodet mig ud i, skyndte mig ind i stuen, fik åbnet kassen op og blev mødt af en masse pakker Play Doh. Nå ja. Straks kom jeg i tanke om, at jeg kort forinden havde takket ja til at teste den nye Kitchen Creationserie. Et prompte ja.

Mine børn er – som de fleste andre børn født i indeværende årtusinde – enormt glade for deres skærme. Derfor elsker jeg virkelig, når det lykkes os at finde noget legetøj, der kan lokke dem væk fra deres apps og som vi kan være sammen om. Og til det formål viste Play Doh sig altså at være fuldstændig perfekt. Jeg gik selv totalt i barndom, da jeg åbnede den første lille bøtte og blev ramt af den genkendelige duft – og pludselig var der gået over en time med koncentreret leg. Ungerne havde en fest og var helt vildt kreative. Elliot stegte spejlæg på den lille kogeplade, Sia lavede pizza, Hugo fremtryllede pasta – og jeg kastede mig over de medfølgende forme. De fungerede overraskende godt – og kunne på ingen tid forvandle en klump modellervoks til de fineste små broccolibuketter, gulerødder, bær, fisk og så virkelig meget videre.

img_7987

img_7983

img_7982

img_7981

img_7980

img_7977

img_7979

Vi har haft vores nye legetøj fremme adskillige gange den seneste uge – og jeg elsker, at vi har fundet noget, som vi kan være fælles om og som vi allesammen synes er sjovt. Hurra!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • M

    Det ser rigtig sjovt ud :) mht skærm – vi er benhårde herhjemme. Vi har tre børn – 8, 6 og 1 år. Og min mand og jeg siger: Ingen skærm – udover tv – før man er 6 år. Og derefter må der spilles IPad en time onsdag, lørdag og søndag. Og vi har lige breaket for dem, at sommermånederne bliver helt uden iPad. Vi nægter simpelhen at se vores børn søge iPad frem for alle mulige andre gode ting. Jeg synes det er helt vanvittigt så stor en plads skærme har i børns liv.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg er bange for i morgen, mor"