Kan man fejre et 4-tal?

Fejret

img_8874

Jeg spiser mælkesnitter og drikker kakao. Det virker som en fin beslutning. Nok mest fordi, at det i går virkede som en endnu finere beslutning at køre to øl, fire drinks og et tequilashot ned. Og dokumentere det på Instastories. For helvede.

Nå. Min søster blev kandidat i onsdags. Et 12-tal og en helt sindssyg præstation kombineret med et mere end fuldtidsarbejde  – og jeg er så usigeligt stolt af hende. Jeg aner ikke hvor hun har den rygrad fra – jeg synes godt, vi kunne dele lidt. Hun inviterede på spontane fejrings-drinks på Llama og der var egentlig kun lagt op til en enkelt. Klokken 21:30. Ha!

Klokken 18:30 sad jeg mæt og træt ved mit spisebord og regnede ud, at der var tre timer til. Og jeg begyndte at blive alvorligt bange for, om jeg ville kunne holde mig vågen. Og som sendt fra himlen tikkede der en notifikation ind på min telefon. En af mine medstuderende skrev, at de var nogle stykker, der ville drikke øl og fejre sommerferie på Nørrebro. Jeg smed noget læbestift i hovedet og glattede mit regnvejrshår (til ingen fucking verdens nytte…) og hoppede op på min cykel. Med podcast i ørerne. I støvregn langs søerne. Og havde de hyggeligste 90 minutter på et ganske nydeligt værtshus med de sødeste, sjoveste og klogeste piger. Hold kæft, hvor vil jeg gerne passes af dem, hvis jeg bliver indlagt en dag. Der er håb!

Pludselig var klokken blevet 21:15 og jeg krammede farvel og ønskede god sommer – og cyklede tilbage mod centrum. Ned ad Købmagergade – op ad Strøget. Ind på Llama. Hej! Ud på toilettet, hvor jeg konstaterede at jeg lignede et mislykket ammestop. Det havde regnet. På mine bryster. Kun. Reddede det højre under blæse-maskinen og gav op på det venstre. Drinks. Grin. Historier. Videre på Le Bambole. Tænk sig, at der findes en beværtning i København, som jeg har frekventeret hele fire gange i indeværende år! Flere drinks. Høj, flot mand med australsk accent, der med verdens største undskyldning og gratis Aperol spritz og tequilashots gelejdede os væk fra vores bord, der var blevet reserveret i sidste sekund. Han var svær at blive vred på. En times tid over tequila besluttede jeg mig for at tage hjem. Jeg var fuld. Klokken var halv tre. Der er også en dag i dag.

Og den er god og Hugo sover til middag. Dagene flyder allerede sammen – og de store er med deres far i Fætter BR, for at omsætte den hundredekronseddel, som tandfeen havde givet Sia i bytte for hendes tabte mælketand i onsdags. Det er dyrt at være tandfe, når man glemmer at være det. Om en time kommer Birgitte og hendes børn og leger og spiser aftensmad. Og Thor tager med Thomas til Jylland. For at høre ham spille og vist også for at være godt selskab tværs gennem landet.

God lørdag! Og tak for jeres pissesøde kommentarer til mit forrige indlæg. Jeg fejrede også mig selv i går. Det gjorde jeg.

img_8907

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man fejre et 4-tal?