9 podcastanbefalinger

For første gang i fire år og anden gang i ni

8162c5a9-6b80-491b-b8ac-3114e5c0091e

Billedet er fire år og to dage gammelt. Fra dengang jeg havde pandehår. Dengang vi havde to børn på 2 og 4. Og dengang vi var på vej på vores første børnefri ferie nogensinde. Vi nåede det aldrig rigtig før vi blev forældre. Fordi vi havde ni måneder og fordi vi havde overtræk. Men nu var den mindste stor nok til at jeg kunne bære det – så vi fløj til Rom og havde den dejligste weekend. Og så gik der et halvt år og så blev jeg gravid igen – og nu er der altså gået fire og nu kan jeg bære det igen. Næsten. Jeg vælger i hvert fald at gøre det. Så i morgen flyver vi på vores anden børnefri ferie nogensinde. To dage i Berlin. Bare os. Og mad og butikker og drinks og hotel. Og jeg glæder mig helt uhyrligt og jeg ved, at det er præcis hvad vi har brug for. Et afbræk fra det vidunderlige vanvid, der er vores liv og vores hverdag. En chance for at kigge hinanden i øjnene. Hans øjne, der ikke er blevet en dag ældre siden den aften, jeg kiggede ind i dem for første gang – for ni år siden. Der er kommet grå stænk i hans skæg og jeg kan ane en rynke i hans pande. Men hans øjne er ligeså unge og glade og livagtige som i 2009. Og nu er der et barn, der spørger om noget med noget nutella.

God weekend.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

8 kommentarer

 • Maria

  ÅÅÅH manner, håber I har nydt det BIG TIME…<3 Vores historie er lidt som jeres i starten, vi fik også barn sådan var 9 måneder efter vi blev kærester, og vi har også 3 børn nu, dog fordelt over en del flere år…vores ældste er 16 mellemste 11 og yngste snart 2…<3 <3 <3 Dit indlæg fik mig til at tænke på, om vi egentlig nogensinde har haft en "ferie" tur uden børn, og det har vi faktisk ikke haft på de 17 år vi nu har været sammen….WAUW…Det kunne da være vi sku prøve noget nyt:o)
  Modsat dig, så drømmer jeg om endnu et barn, men tror desværre ikke det bliver virkelighed:O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det skal I altså gøre så snart du kan overskue at lade den mindste passe i et par dage! Det behøver ikke at være en lang tur – det giver så meget alligevel :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  I har så meget fortjent det ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du er så god med ord og jeg elsker din blog (og også dig på en form for idol-agtig måde). TAK fordi du deler og giver mig glædelige afbræk i hverdagen. Og rigtig god tur til Berlin!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Så vigtigt vi gør det med jævne mellemrum og har holdt fast i at tage på weekend ture hvert år første gang jeg var i London med manden efter fødsel var da yngste barnet var 7 mdr jeg hylede hele vejen i flyveren men der gav så meget til forholdet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 podcastanbefalinger