Hvis nu jeg havde en dampovn...

Forstadsflugt

45db1211-e19f-4708-83ea-e83c8d96197a

Ligger i hjørnet af min mors rumskib af en gigantisk sofa. Ungerne sover, hunden snorker og min mand ligger foran mig og halvslumrer til det amerikanske Voice.

Vi tog herud i går. Vi ville egentlig gerne have været i sommerhus – men der skulle min mor ned. Og pludselig gik det op for mig (…), at så stod hendes hus jo tomt i weekenden – og det tog mig ikke lang tid at overbevise Thor om, at vi skulle lege hus i et par dage. Ligesom det heller ikke tog mig lang tid at overbevise min mor om, at hun skulle efterlade min lillebror. Og hendes mops – aka Hugos livs kærlighed.

Og så tog vi toget til Gentofte. Spiste hjemmelavet pizza og så Vild med dans. Med massive mængder fredagsslik on the side. Puttede børn og så X Factor UK med min lillebror. Og hoppede på hovedet i verdens blødeste seng. Fik lov til at sove til klokken otte. Imens jeg havde en meget levende drøm om, at vi allesammen lå i en lejlighed i Paris – og sov hele dagen.

I dag har vi gået to turer i Bernstorffsparken, som jeg aldrig har set smukkere end lige nu. Og så har vi serveret vegerarlasagne og hjemmebagte flutes for nogle venner, der kom forbi. Og set Voice Junior finale – og forsøgt at berolige Sia, der mildest talt var oprevet over danmarks valg af vinder.

Og nu ligger jeg her. Og er flygtet fra min by og min lejlighed. Og har nydt roen og lyset og luften så meget, at det efterhånden er svært at finde på undskyldninger for at forblive en københavnerfamilie. Men den tager vi en anden gang. Måske.

God aften!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • Nikoline

    Nu ved jeg ikke hvor i gentofte I er, og om I stadig er der. Men hvis I stadig er i Gentofte, så smut lige forbi verdens bedste slikbutik Sweet Alabama på Ordrupvej! Det er altså et tip fra en, der er opvokset i Charlottenlund (som jo er en by i Gentofte kommune) :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis nu jeg havde en dampovn...