Kom an, 30!

Forventningens glæde og et drømmejob

Fire dage inde i trediverne – og de gør det ret godt. Jeg er glad. Stadig høj, varm og overvældet over weekendens overraskelser og al den kærlighed, der væltede udover mig. Fra min familie, fra mine veninder og fra min mand og mine unger.

Og samtidig med glæden over alt det, jeg har fået, fylder forventningens glæde mindst ligeså meget. For jeg glæder mig helt uhyggeligt meget til hele to ting.

For det første, så skal jeg holde fest på lørdag. 12 af de bedste damer, jeg kender, ringer på min dør om mindre end to døgn – og jeg kan næsten ikke vente. Vi skal spise tapas og drikke rødvin, champagne, cocktails og Jägerbombs – og danse og synge, grine og kramme. Jeg har heliumgas og en million balloner i mit soveværelse, har rippet Søstrene Grene for vimpler og confetti – og investeret i en buksedragt og noget shapewear. Juhu!

Og for det andet, så starter jeg om en uge i det, jeg kraftigt mistænker for at være mit drømmejob. Forleden dag var jeg til en time lang samtale hos verdens sødeste sygeplejerske og verdens sødeste jordemoder, som endte med at tilbyde mig ansættelse på barselsgangen på Herlev. En af mine absolutte drømmeafdelinger, som jeg ikke troede, at jeg ville komme så meget som i nærheden af, før jeg havde samlet en masse erfaring. Jeg er så glad og stolt – og jeg glæder mig helt usigeligt meget til at starte. I første omgang som timelønnet imens jeg skriver bachelor – og måske, hvis alle er glade og stjernerne står som de skal, som “rigtig” sygeplejerske til sommer.

30, jeg var skeptisk, men jeg tror sgu jeg elsker dig!

28870612_10160203385240473_6089207175442333696_n

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

14 kommentarer

 • Stort tillykke med jobbet, det bliver dejligt at prøve det af. Pøj pøj med den sidste tid som studerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Jeg er gravid, og skal føde på Herlev. Så håber jeg, at jeg støder på dig 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tillykke! Heldige alle de kommende mødre, der får lov at have dig som sygeplejerske 💞👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Kære Cecilie. Om lige præcis et døgn danser vi rundt i din stue fyldt op af jägerbombs, tapas og kærlighed, og jeg glæder mig som et lille barn. Kys til dig Ps: Nu bliver jeg nødt til at få en 3’er. Og flytte i nærheden af Herlev. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  KÆMPE TILLYKKE! Hold nu op vil jeg bare gerne føde på Herlev, hvis jeg en dag altså skal den slags :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Yay, tillykke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! Begge mine drenge er født på Herlev, og jeg har en veninde der er jordemoder på netop barselsgangen – det bliver du glad for! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Orv, nu gad jeg dælme gerne skulle føde på Herlev. Tænk at være så heldig at få dig som sygeplejerske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Ravnsmed

  Kæreste Cecilie! Jeg har læst med på din blog i lang tid efterhånden, men har endnu ikke kommenteret herinde. Føler dog, at det nu er på sin plads at ønske dig kæmpe stort tillykke med dit nye job. Du virker til at være det sødeste menneske og Herlev er SÅ heldige at få dig ansat. Min yngste datter, Ida på 4,5 år, er født på Herlev og jeg havde den bedste oplevelse med den sødeste jordemoder. Håber din ansættelse bliver god og lang og fyldt med mange skønne oplevelser – og pøj, pøj med BA’en. Venlig hilsen Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke 👏💪 men du sku have valgt Hvidovre 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Ej, hvor sejt! Tillykke med dét – og med de 30, og den der polter i weekenden, som jeg lige har læst om (RET skønne veninder, du samler på!) 😊👍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er du go’, Cecilie! Det minder mig om jeres 2004-podcastafsnit, hvor jeg særligt lagde mærke til din mors måde at tale om (og til) dig i forhold til dit radiojob og øvrige jobs, og om at du kan noget særligt med mennesker. Det er formuleret så fint og ærligt, ikke som en mor, der har urealistiske tanker om sit barn, men derimod som en respektfuld, ligeværdig beskrivelse. Og dit nye job vidner jo bare om sandhedsværdien i udsagnet. Tillykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Tillykke – så kom du alligevel tilbage til Herlev:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Stort tillykke 😍 Men Herlev, har jeg ik fulgt godt nok med eller har du ik sagt at Herlev blev for langt væk? 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom an, 30!