Uudnyttede aktiviteter - og endnu en tur til mit barndoms storcenter

Fravalg og prioriteringer – på årets første forårsdag

img_4276

Jeg har sagt op. I den butik, som jeg i December vendte tilbage til. Den butik, som jeg elsker – og hvor jeg ikke føler, at jeg er på arbejde – men at jeg har en slags fri fra det hele. Hvor jeg snakker og griner og guider.

Det var det, jeg sagde til mig selv, da jeg besluttede mig for, at jeg sagtens kunne køre studie, blog, butik, tre børn, ægteskab og en slags husholdning. At det var et fristed mere end det var et arbejde.

Og det gik også fint nok. Indtil det ikke gik så fint mere. Siden jeg droppede drømmen om at gøre bloggen til mit erhverv, er det ironisk nok begyndt at gå bedre med den end nogensinde. I er flere, der læser med end nogensinde før – og kommercielt er det heller aldrig gået bedre. Det kræver arbejde og tankevirksomhed at holde ved lige – og det vil jeg virkelig gerne. For jeg nyder det mere end jeg har gjort før – skriveriet og interaktionen. Og samarbejderne. Og pludselig var der ikke timer nok i døgnet – og selvom timerne i butikken ikke føltes som arbejde, så var det stadig timer, jeg tog fra et andet sted. Fra mit studie og min blog – og i sidste ende også fra mine børn. Og det blev pludselig svært at forsvare.

Og i vinterferien tog jeg en snak med mig selv. For jeg havde reageret kraftigere på nogle ting, end jeg plejer. Jeg var sgu lidt flosset i kanten og lidt for nem at hyle ud af den. Og så var det, at jeg måtte lege voksen. Kigge indad og erkende, at jeg ikke kan det hele på en gang. At jeg er nødt til at prioritere, hvor jeg lægger min energi – og at et fravalg også er et tilvalg. At jeg vælger det, der er vigtigst.

Og nu er det forår.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

6 kommentarer

 • Laura

  “Og så var det, at jeg måtte lege voksen. Kigge indad og erkende, at jeg ikke kan det hele på en gang. At jeg er nødt til at prioritere, hvor jeg lægger min energi – og at et fravalg også er et tilvalg. At jeg vælger det, der er vigtigst.”

  Endnu engang rammer du bare helt plet, og uden at du kender mig og min problemstilling har du lige forklaret mig, hvad jeg er nødt til at gøre. Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Søde Laura. Det betyder mere end du aner! Og du kan godt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Også så man mig, stå der nede i Enula9, og synes at den mega søde ekspedient, der så pænt hjalp mig med at finde mine første graviditetsjeans, som var tålmodig og hentede hvad der føltes som 50 par jeans, virkede bekendt, også er det i virkeligheden dig! :D – Jeg har kun fulgt med her i et par uger, så det var derfor jeg nok ikke helt kunne placere dig. Så, tusinde tak for hjælpen igår. Og tak for en dejligt blog!

  Kh kommende mor og fellow sygeplejerske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Haha – hvor er det sjovt! Og det var først da jeg skulle rydde op, det gik op for mig hvor mange par, du faktisk havde prøvet 🙈 Jeg håber snart, vi får de rigtige hjem til dig – og tillykke med det hele! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg synes, du virker som en mega-god voksen! Og jeg nyder at følge med her.

  Og jeg bliver nødt til at spørge… Betyder det, at din butik mangler en ansat? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvor er du sød – tusind tak! ❤ og ja, det kommer de nok til, så du kan jo sende en uopfordret ansøgning :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uudnyttede aktiviteter - og endnu en tur til mit barndoms storcenter