Foran og bagud

Gift ved første blik

 

giftwide kopi

I aften ruller andet afsnit af tredje sæson af “Gift ved første blik” over skærmen. Det virker lidt overflødigt, at anbefale det. Det lader nemlig til, at de fleste allerede har fået øjnene op for programmet. Og med god grund!

For de få, der ikke kender programmet endnu, går det i al sin enkelthed ud på, at fire par (sammensat og senere støttet af eksperter) møder hinanden for første gang på rådhuset – og bliver gift. Sådan for real. Herefter tager de på bryllupsrejse og flytter sammen – og skal til sidst beslutte sig for, om de vil forblive gift eller skilles. I de foregående sæsoner er to par blevet sammen, men er gået fra hinanden efter et års tid. I USA er to ud af tre par stadig gift på andet år.

Jeg er ellevild. Jeg elsker det. Og jeg tror virkelig meget på projektet – selvom jeg muligvis er en af de sidste håbløse romantikere. Måske fordi jeg føler en form for skæbnefællesskab med deltagerne. Jeg blev godt nok ikke gift ved første blik – men så godt som gravid ved første blik. Jeg ved ikke hvad der er vildest. Jo, det ved jeg faktisk godt.

Jeg tror på, at man kan få rigtig mange ting til at fungere – og blive gode – hvis man vil. Hvis man virkelig vil – og kæmper for det. Helt klichéagtigt. Og jeg tror, at programmet er vigtigt og kan lære os meget i de her dage – hvor det er blevet så nemt, at swipe til venstre på Tinder og ikke engagere sig ordentligt i de relationer, som livet giver en.

Nogle gange skal man måske bare lade skæbnen – eller et hold eksperter fra DR – råde. Og tro på det gode.

Følg gerne bloggen:

Via Facebook

Via Instagram

Via Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foran og bagud