Min oldemor og Georg Jensen

Gnidningsfri aflevering, bidder af himlen og en fodboldkamp

IMG_0575

En lang, begivenhedsrig og ret så skøn dag er langt fra slut.

Thor er startet i praktik. På en skole på Frederiksberg, hvor klokken ringer klokken otte om morgenen. Så jeg har afleveringstjansen, som i dag gik ganske gnidningsfrit. Hugo er virkelig blevet glad for sin vuggestue og klynker højst i 3 sekunder, når jeg stikker ham i armene på en af de dejligste damer. Elliots foretrukne pokemons var ledige – og Sia blev mødt af en hær af veninder, der havde savnet hende på gårsdagens fridag.

Med god samvittighed kunne jeg altså trille ind i Andedammen. Min veninde, der skal giftes på lørdag, havde ringet under min cykeltur – så jeg satte mig på bænken ved kanalen og sludrede med hende. Om løse ender, DJ’s og forventninger. Og så blev jeg siddende og kiggede på min by, indtil jeg hørte Cecilie sige godmorgen og fulgtes med hende op på kontoret.

Jeg fik arbejdet lidt. Og ringet lidt. Og så skrev min far og spurgte, om jeg ville spise frokost med ham. Han ville gerne have en burger, så vi endte på det samme sted, som jeg i går frekventerede med min mor. Så er det ok at være voksent skilsmissebarn. Lidt ligesom da man fik to juleaftener.

Tilbage på kontoret fik jeg skrevet et af de dér referater, som jeg i sidste uge kun nåede at klynke lidt over og aldrig kom videre med. One down. Vi havde et kollektivt grineflip over den her instagram-profil, som Trine berigede os med. Og klokken tæt på tre, cyklede fem ud af seks andedamer mod Politikens Boghal, hvor Maja Vase holdt bogreception og serverede de mest sindssyge, små bidder af himlen.

Hjemme igen varmede jeg wok-retten fra i går, fik os alle fem fodret af og fik puttet en afsindigt træt 1-årig, som havde sovet en enkelt times middagslur og vækket resten af børneflokken…

Og en lang, begivenhedsrig og ret så skøn dag er langt fra slut. I skrivende stund læser min svigermor godnathistorier for de store – og om en halv time smutter Thor og jeg i Parken, hvor min mor har skaffet os Champions League-billetter. Jeg glæder mig! For som jeg måske ikke har nævnt før, så er jeg faktisk ret så glad for fodbold. Især store kampe, hvor der er noget på spil og hvor man kan fornemme nogle følelser, ikk?

Og så er min dag i øvrigt blevet endnu mere fantastisk af alle jeres fine beretninger om seje kvinder i mit forrige indlæg. Jeg vil så gerne have flere, så kom an!

2 kommentarer

 • Carina

  Satte du egentlig dit studie på stand by eller hvor er skolen henne i din hverdag nu?
  God kamp i parken i aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Carina. Som du måske har set, så kom der en forklaring i går :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min oldemor og Georg Jensen