Tilbage i kitlen

God karma

img_0747

Allerførst – pissemange TAK for jeres modtagelse af mit forrige indlæg. Sjældent har jeg fået så mange kommentarer, der har rørt mig så meget. I er fandeme gode.

I går var jeg hjemme, hvilket jeg kommer til at være en gang ugentligt i løbet af min praktikperiode. Jeg havde virkelig lidt lyst til at aflevere mine unger. Jeg står jo fandeme op før fanden får sko på og er ude af døren før de slår øjnene op, så jeg var virkelig fristet af at holde dem hjemme og tanke op på kys og kram. Sagen var bare den, at de store går i skole og at jeg havde så mange hængepartier, at jeg godt vidste, at jeg ikke ville kunne gå på weekend uden ondt i maven, hvis jeg ikke fik dem indhentet. Mails, momsregnskab, studieplan, forældrebestyrelsesarbejde, læge- og tandlægetidsbestilling og alle mulige andre mere eller mindre ophidsende praktikaliteter havde hobet sig op – så jeg brugte størstedelen af min fredag foran computeren, inden jeg cyklede til Nørrebro og fik klippet en masse centimeter af mit hår af – og forevigede resultatet på min frisørs lyserøde badeværelse.

Eftermiddagen tilbragte vi i Fælledparken, hvor Thor var blevet overtalt til at løbe DHL for min stedfars firma. Ungerne og jeg heppede, high-fivede og spiste lakridspiber – og så cyklede vi hjem og så landskamp. Sia og Elliot havde fået lov til at være oppe og se kampen, men fik (ligesom deres mor…) kun første halvleg med, før vi kollapsede på sofaen.

img_0753

img_0751

img_0758

I dag har vi spist amerikanske pandekager til morgenmad, udnyttet Øster Farigmagsgade Skoles fine legeplads – og afholdt tillidsmarked. Det var egentlig en idé, Thor havde luftet for længe siden – og efter at Cana med succes havde testet konceptet for nogle dage siden, var vi nødt til også at afprøve det. Vi havde nogle kasser med gammelt legetøj og frasorterede børnebøger stående i kælderen, som vi satte op på et bord på vores gadehjørne – og så klistrede vi en seddel med et “bestem selv prisen” og  nogle mobile pay-oplysninger fast på bordet – og gik hjem igen. Og fire timer senere var vi mere end 800 kroner (!) rigere. Hold kæft, hvor var det en fin ting. Det kan altså varmt anbefales.

img_0780

img_0774

img_0779

img_0778

img_0777

Og så blev det aften. Ungerne sover, Thor er til Metallicakoncert (I don’t get it…) og nu vil jeg klappe computeren sammen og se Titanic med min lillebror, som vi har på overnatning.

Hej!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

3 kommentarer

 • Det er godt nok nogle dejlige og søde kommentarer, du har fået, kan jeg se – det er altså bare så fint (: Håber du fik dig en god aften med Titanic og godt selskab – jeg tror heller ikke jeg ville egne mig til Metallica koncert. Igår var jeg til Århus festival, hvor en flok growlende heavy rockers gav den allan ved søen – jeg var sgu ikke lige med på beatet der :p
  Men er der vin og solskin, skal jeg nok vippe foden i takt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvor bliver du klippet henne? Jeg er på udkig efter en frisør på Nørrebro, men jeg ved slet ikke, hvem der er gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg bliver klippet af Jeppe, som er den ene ejer af Pretty Punk i Ravnsborggade 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage i kitlen